Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1
Acomplia ?!?
  • Ceca
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

Acomplia ?!?

od Ceca » pre 17 godine

Na starom forumu sam pročitala neke komentare o Rimonabant-u ili Acomplii i pronašla samo strane sajtove koji pišu o tome. Interesuje me da li neko zna više o ovom preparatu, da li kod nas može da se nabavi i gde?
  • Moderator
    Site Admin
    Site Admin
    Pridružio se: pre 17 godine
    od Moderator » pre 17 godine

Acomplia (generičko ime joj je Rimonabant) je lek protiv gojaznosti koji utiče na moždane centre i smanjuje želju za hranom. Isti lek smanjuje i želju za pušenjem pa se nekad koristio i u te svrhe, a danas je razvijen Chantix (USA) i Champix (Evropa).

Kod nas se ne može kupiti u apotekama, a koliko je meni poznato nabavlja se preko inostranih sajtova koji primaju naše kartice i šalju na kućnu adresu. Cene su različite - originalna Acompla ide i do $250 po kutiji a generički (Rimonabant) je 6 - 7 puta jeftiniji (u suštini identična stvar). Pošto je dolar prilično pao, ispada da skupe lekove za mršavljenje možemo da nabavimo za male pare. Naravno, ko želi da ih pije ili kome je lekar savetovao...

Pozd.
    M
  • Cy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od Cy » pre 16 godine

Probala....i od 120 tableta izmrsavila 1 kg uz odlazak u teretanu.
    Vishe ne verujem ni u jedne tablete, samo u promenu nachina u ishrani i vezbanju.
Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1