Strije
  • coffee

    od coffee » pre 16 godine

    Saljicev Striet provereno uklanja strije :) ja sam ga uporno mazala 3 meseca i bila sam prezadovoljna, strije su nestale izuzev na pojedinim mestima gde se jos vide obrisi , jer su tu bile one najstarije, nastale kada sam imala 15 god.
    strije masirati, ja sam praktikovala 1 dnevno po 3-5min.
  • SUZA.KV
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 21
    Pridružio se: pre 15 godine

    SUZANA

    od SUZA.KV » pre 15 godine

    Ja sam koristila saljicevu kremu tokom cele trudnoce, mackala sam se po ceo dan i nije mi ni malo pomogla. Ugojila sam se 35kg i to je verovatno bilo previse za moju inace suvu kozu.
    Strije su strasno duboke, osecaju se rupice pod prstima. Verovatno zavisi od velicine strija i stepena ispucalosti koze. Na nekim mestima npr: butinama i grudima su se samo smanjile, jer koza tu nije pretrpela preveliko rastezanje, ali stomak je uzas! :(
  • Lela 75
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 29
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Lela 75 » pre 15 godine

    Takodje sam se ugojila dosta u trudnoci 30 kg ali nemam strije na stomaku sto je pravo cudo nego na butinama i bas je bljak... Imam saljicev melem protiv strija pa cu probati da vidim da li ce se umanjiti .....
  • Zena i po!
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 29
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Zena i po! » pre 15 godine

    Probajte nevenovu kremu. Ja sam kupovala razne varijante, najbolja je nemacka, u pakovanju od 250 grama. Jako je masna, ima konzistenciju poput grozdane masti, ali se lepo razmazuje; odlicna je za suvu ili ispucalu kozu, ima blago baktericidno dejstvo pa je dobra i za ogrebotine, opekotine i sl, a meni se pokazala dobrom i protiv strija. U trudnoci sam dobila (i to sve u roku od nedelju dana, kad se moje bepce krvnicki sutiralo) bas dugacke, debele strije. Sad su se prilicno smanjile, jedva da se vide.
  • Lela 75
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 29
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Lela 75 » pre 15 godine

    Super probacu hvala na savetu :D
  • jelenas1000
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 4
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Strije

    od jelenas1000 » pre 14 godine

    Ja sam strije dobila u trudnoci i to je bilo bas smesno: jedno vreme nista a onda sam pocela da osecam kako me na dodnjem delu stomaka i sa strane najvise pecka koza i uzasno svrbi. Posto sama nisam mogla da vdim sta je pitam muza a on mi kaze jao kao da te neki tigar grebao po stomaku! :D Onda sam skinula ogledalo i videla stvarno velike crvene pruge. E sad to mi tad nije toliko smetalo ali sam kupila saljicevu mast i bilo je kao malo bolje. Posle porodjaja je sve izbledelo ali ih jos uvek tu i tamo vidim ali mislim da to stvarno nije toliko strasno. Jedino gde mogu da ih vide je na moru a tamo sam vidjala i slicne i manje ali i gore slucajeve pa mi to nije problem.
  • IVANA002
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 96
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Strije

    od IVANA002 » pre 13 godine

    Ja koristim trenutno Saljicev Striet. Kupila sam ga po preporuci drugarice. Pocela sam da ga koristim pre 2 nedelje, mazem kremu svakog dana i cini mi se da su sada strije manje vidljive. Kad prodje jos vremena, javicu da li su se jos smanjile. Inace imala sam uvek po par strija na kukovima i grudima, ali ove godine sam i prvi put dobila sa unutrasnje strane butina i to prilicno. Valjda zbog toga sto mi se ranije noge nisu gojile, a sad su se naglo povecale.
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Postovi: 443
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Strije

    od BlackMaja » pre 13 godine

    Citam sad o preparatima koje nudite. Ja imam strija bas dosta, ali to je posledica raznoraznih dijeta i naglog mrsavljenja i gojenja. Koristila sam Vichy ali nista mi nije pomoglo. Navodno je trebala imati dejstvo da ih skupi sto vise... Ajde probacu ovu Saljicevu da koristim i pronadjem. Uh bas bi bilo super ako bi imala i na mene takvo dejstvo :013:
    Slika

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju