Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1
Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje
  • Incognito
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 19
    Pridružio se: pre 13 godine

    Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od Incognito » pre 13 godine

    na nekom drugom forumu sam naisla na temu o ovom caju i procitala sam samo pohvale iz iskustva onih koji su ga koristili...
    OVDE mozete pogledati reklamni video, a princip je isti kao sa zelenom kafom - jedna solja ujutru i 2l vode tokom dana... pakovanje sadrzi 18 kesica, a cena je 4200din plus troskovi dostavljanja.(znam preskupo, ali kud puklo, da puklo)
    na FB postoji stranica distributera za srbiju preko koje mozete naruciti.
    ako je neko ovo vec probao, neka napise svoje utiske!

    http://www.paiyouji.eu/osc/

    Slika

    uputstvo koje sam dobila od njihovog promotera na mail, kopiram u celosti
    "Popije se jedna kesica caja,na prazan zeludac i nastave se normalne dnevne aktivnosi Pre caja nista,cak ni casa vode,a nakon caja moze se piti,ali hrana ne bar 1h.Zaista, do sada,nije bilo nekog ko se zalio na bilo kakve nezeljene promene u organizmu.Najbolje da prokuvate vodu, zatim usuti sadrzaj kesice.Dobicete bezbojnu tecnost,malo slatkastog ukusa i ne izuzetno jakog mirisa.Nista nepodnosljivo.Dakle,prohladite 10-15 min,i onako vise vruce,nego toplo popijete.Ne da Vam gori u grlu,recimo,kao caj koji pijete kad ste bolesni.Sto je caj vise vruc,efikasniji je.Ako je voda isuvise vruca ili pripremate caj u mikrotalasnoj,tecnost ce dobiti malo rozikastu nijansu,ali ne brinite,nista niste pogresili ili pokvarili.Caj je i dalje delotvoran.Ne morate drzati dijete,niti gladovati.Izbacite masnu,tesku hranu, i jedite onoliko kolika Vam je potreba za hranom.Prvih 6-7 dana gubicete vodu,i prilicno imati osecaj da ste laksi i mrsaviji.To nije objektivno mrsavljenje,i narednih par dana ocekujte malu stagnaciju,da bi u zavrsnoj fazi moglo,kada krene topljenje masnih naslaga,da se znatno odrazi na tezinu.Trebalo bi da poprilicno gubite u obimu.
    Paiyouji (cita se paoudzi) je izuzetno efikasan,samo morate biti strpljivi.Kod nekog blokada apetita krene odmah,kod nekog kasnije,ali verujte da jos nismo imali nekog ko je rekao,da i ako jede,nema nikakve rezultate.
    --

    PAIYOUJI TEAM SRBIJA"
    Jedimo da bi ziveli, ne zivimo da bi jeli!
  • Incognito
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 19
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od Incognito » pre 13 godine

    jutros sam popila 18.kesicu ovog caja, pa je red da napisem svoje utiske o rezultatima!
    skinula sam jedva 2kg, sto se mnogo razlikuje od iskustva drugih osoba koje su ga koristile i preporucivale, a cak su i promoteri naglasavali da ne moze da ne bude rezultata i da oni zavise od osobe do osobe, ali da se gubi najmanje 3kg, a najvise 6kg od jedne kutije caja... evo, ja izgubih 2kg :(
    morala sam i ovde da budem poseban slucaj...
    caj prvenstveno utice na blokadu apetita, sto ja nisam osetila u nekoj velikoj meri, ali sam zato osetila zedj i suvocu u ustima. obzirom da me svi sa boljim rezultatima ubedjuju da ne odustajem i da popijem jos jednu kutiju, odlucila sam da ih poslusam, ali posto kod nas u srbiji caj kosta 45eur, narucila sam ga iz amerike, gde kosta 15$ sa sve postarinom :x ... pauziram dok ne stignu dve nove kutije, pa cu se javiti kada i njih popijem.
    sve u svemu, nisam odusevljena, ali ajd dacu mu jos jednu sansu!
    Jedimo da bi ziveli, ne zivimo da bi jeli!
  • secerlema
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 9
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od secerlema » pre 13 godine

    Evo da se i ja prikljucim.Moje iskustvo sa cajem je super i rezultati su mnogo iznad mojih ocekivanja.Bez namere da hvalim caj i da sve zvuci kao reklama,zaista sam prvom kutijom i smrsala vise od 4 kg,bez ikakve dijete.Caj mi je kolegenica s posla hvalila,ali sam ja kao i svaki "Neverni Toma" uporno odolevala,dok se ona bukvalno nije prepolovila.Vrlo skepticno sam i ja svemu pristupila,ali su rezultati zadivljujuci.Pijem trecu kutiju,bilo je i dobrih ali i "gladnih" dana,a na kraju se blizim dvocifrenom broju izgubljenih kilograma.Ja sam sada vise nego pokretna reklama za caj i piju ga svi oni koji imaju problem a znaju mene,jer ja sam probala sve sto se pojavilo od preparata za mrsavljenje i uvek bila objektivna. Tako da sam sigurna da ce i tebi caj,kad si vec napravila zalihu, :05: :05: da donese dobre rezultate.Slazem se treba vremena. Ja se ne bavim cenom,skup jeste,ali sam bilo kakva porucivanja zavrsila.Svojevremeno sam narucila zelenu kafu,koju sam nasla na netu,u vreme dok je nije bilo,uredno je platila,ali na zalost nije stigla.Ali ne samo sebi nego i drugarici,tako da me prilicno kostalo.A i rizik od kopija mi se ne dopada.Druga je varijanta ako je neko siguran ko je kupuje i nabavi je povoljnije,a dotle dok ja iskopam negde nekog takvog,lakse mi je da je porucim,stigne na kucu i to je to.Ovim sam samo,slucajno sam naisla na tvoj post,htela da ti kazem da verujem da ces cajem biti zadovoljna.Nadam se da ne zvuci kao ubedjivanje,jer ti vec pijes caj i imas svoj stav o svemu,cisto izguraj to sto si vec nabavila, do kraja. :pivo:
  • Andjelica021
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 1
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od Andjelica021 » pre 13 godine

    Da li je neko naručivao ovaj čaj preno INTERNETa, napr. na amazon.com? Na forumima nekih drugih sajtova čitala sam da to funkcioniše sasvim OK, a cena kutije je od 9,98 do 13,98$, čak je za vikend bilo i 7,75$ ako se naruče 2 kutije.
    Preskupo je 4000din. Naša posla... Neko se dobro (do)setio da na isti način ili preko nekog u SAD naruči, i preprodaje po (naravno) bar 3 puta. BAR!
    Do skoro je glavni izvor lake i brze zarade bila trgovina u oblasti rodjenja-svadbe-sahrane. Sad se proširili na podmladjivanje i preparate za dijetu.
    Ipak, šošanje ostavljam svojoj frizerki. Ne bih preprodavcima. :-P 8) :D
  • secerlema
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 9
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od secerlema » pre 13 godine

    Ja sam se zeznula sa zelenom kafom u vreme kad je nije bilo,platila karticom dve kutije i nisu mi nikad stigle.Sto se tice caja,mora da ga prati fitosanitarni pregled (radi se kod nas na carini),ali ga kao fizicko lice ti ne mozes uraditi,a ako to radi neka firma,pretpostavljam da nece da se zeza sa kutijom,a ako ih je vise,onda mora i to da mu poveca cenu.Znam da kod nas stize preko Slovenije,koji su u EU i znatno je sve lakse.Proveri,mozda nisam u pravu,to su samo informacije koje ja imam.Ja sam se raspitivala za neko seme cveca,isto preko neta porudzbina,ali je i to procedura!!! Ma definitivno,zivimo u Srbiji!!! Uostalom,probaj mozda i ispadne dobro.
  • Incognito
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 19
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od Incognito » pre 13 godine

    evo, posto sam ja pokrenula ovu temu, da napisem i svoje iskustvo posle popijene dve i po kutije caja...
    ja, na zalost, nisam skinula ni gram!!
    ali - dve osobe koje poznajem i u koje imam potpuno poverenje jesu, i to po 10-ak kg i i dalje ga piju... zato pretpostavljam da je stvar individualna...
    sto se narucivanja preko amazona tice, moze, a najbolje je da ti ga kupi neko ko zivi u americi, onda da ga prepakuje iz kutije u koverat, po 10-ak kesica recimo i da se napise na koverti TEA SAMPLE-NOT FOR SALE...
    tako stize bez problema i ne placa se carina, samo se placa postarina za obicnu posiljku.
    e sad, ima dosta kopija i treba ubosti original!!
    ko ima zivaca da se ovim bavi, nadam se da sam bila od pomoci! :mahalo:
    Jedimo da bi ziveli, ne zivimo da bi jeli!
  • Debeljko15
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 1
    Pridružio se: pre 12 godine

    Re: Paiyouji plus caj i kafa za mrsavljenje

    od Debeljko15 » pre 12 godine

    Nasao sam dobar servis za slanje robe iz Amerike.
    Naime kupujes preko e-bay ili Amazon i navodis adresu koju dobijes od servisa a oni ti robu salju u Srbiju.
    http://www.viaddress.com/
    Na ovoj strani imate video klip pa pogledajte za vise informacija.

    Ovo mi je posebno interesantno jer sam mnogo puta naisao na extra jeftinu tehnicku robu ali nesalju je van Amerike
    Jeftiniji su od konkurencije a salju i USPS-om
    Srecna kupovina
Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju