Herbafast
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    Herbafast

    od Ella » pre 16 godine

    Da li ste probali i kakva su vaša iskustva?


    Jedna kapsula preparata Herbafast® advanced sadrži mešavinu ekstrakata biljaka:
    Folium Nelumbinis
    Poria
    Rhizoma Dioscoreae
    Fructus Crataegi

    Folium Nelumbinis, Nelumbo nucifera – Gaertn., fam. Nelumbonaceae

    Nelumbo nucifera ili lotus je višegodišnje zeljasta biljka koja raste na osunčanim staništima, a može uspevati i na vodenom terenu. U medicini se koriste cvetovi, listovi, koren, seme i stablo lotusa. Listovi lotusa, koji ulaze u sastav Herbafast® advanced dijetetskog preparata kao aktivne sastojke sadrže alkaloide koji snižavaju povišeni krvni pritisak. Takođe deluju blagotvorno na funkciju organa za varenje, slezinu i jetru. U kombinaciji sa glogom lotus snižava masnoće u krvi i pospešuje cirkulaciju.

    Poria cocos – Wolf, fam, Polyporaceae

    Poria cocos je lekovita gljiva koja je u širokoj upotrebi u istočno-azijskim zemljama. U medicini se koristi pokožica sa tela gljive ili cela gljiva. Deluje povoljno na funkciju slezine, pospešuje izlučivanje viška tečnosti iz organizma, a ima i blagotvorno, umirujuće dejstvo.

    U kombinaciji, ove biljke deluju sinergistički, što znači da pojačavaju svoja blagotvorna dejstva i omogućavaju izbacivanje toksina i smanjenje telesne mase.

    Rhizoma Dioscoreae, Dioscorea opposita – Thunb., fam. Dioscoreaceae

    Dioscorea opposita je višegodišnja zeljasta biljka koja raste na osunčanim ili senovitim, vlažnim staništima. U medicini se koriste plod i koren biljke. Koren biljke, koji ulazi u sastav Hebafast® advanced dijetetskog preparata sadrži aktivne sastojke koji stimulišu rad organa za varenje i slezinu, a pokazuju i blagotvorno dejstvo na pluća i bubrege. Pored toga koren sadrži i alantoin, materiju koja ubrzava proces obnavljanja sluznice organa za varenje.

    Fructus Crataegi, Crataegus pinnatifida – Bunge., fam. Rosaceae

    Crataegus pinnatifida ili kineski glog je višegodišnje listopadno drvo koje raste na sunčanim padinama istočne Azije. U medicini se koristi plod. Plod kineskog gloga, koji ulazi u sastav Herbafast® advanced dijetetskog preparata kao aktivne sastojke sadrži flavonoide i voćne kiseline. Ovi aktivni sastojci snižavaju nivo holesterola u krvi i pospešuju cirkulaciju. Stimulišu rad probavnog sistema, smanjuju napetost i ublažavaju bol u stomaku.

    izvor
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 16 godine

    Meni je draga mama kupila 3 kutije i ništa.

    Inače kažu da posle treće kutije treba napraviti pauzu pa opet nastaviti.

    Moja koleginica je uz tri kutije smršala 7 kg i naravno u pauzi vratila 10 :26:
  • Praslin
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 386
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Praslin » pre 16 godine

    Ja sam pila Herbafast na početku dijete mesec dana. Meni je odlično delovao, s tim što ja nisam očekivala čudo od njega - da jedem, a da mršavim - već mi je Herbafast pomogao upravo u onome što je meni bio problem, a to je GLAD! Posle nekoliko dana pijenja bilo mi je mnogo lakše da izdržim svoj režim dijete koji mi je nutricionistkinja prepisala i nisam bila stalno gladna.

    Moj problem sa Herbafastom je bio u tome što sam posle mesec dana uzimanja potpuno izgubila apetit i teško mi je padalo da jedem čak i ono što je dijetom predviđeno da jedem.

    Sve u svemu, mislim da su sve te tabletice potencijalno opasne ili ne deluju uopšte. Ja se na to nikad ne bih odlučila (to su inače jedine tablete za mršavljenje koje sam probala) da nisam već pala u očaj sa mojim viškom od preko 30kg i nesposobnošću da se pokrenem sa mrtve tačke.
    Svakako ne preporučujem nikako. A i skupe se poprilično.
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 16 godine

    Na mene stvarno nikako nisu delovale. Mama mi ih je kupila pred odlazak kod mm familije gde redovno nabacim 3-5 kg. I ja sam očekivala bar da ne dobijem na kilaži, da mi smanje apetit pošto sam čula od bankarske službenice kako je posle 2-3 dana od pijenja izgubila apetit po prilično a s obzirom da je obilno doručkovala kaže da se zadovoljavala jednom voćkicom do ručka a i posle ništa posebno. Međutim ja sam imala isti apetit.
    S obzirom na moj hormonski poremećaj zbog kojih nesmem piti ni anti bebi pilule moguće da zato na mene ni jedan preparat ne deluje :D
  • ViA V.

    od ViA V. » pre 16 godine

    Popila tri kutije, i nisam gram skinula! :cry:
    Jos mi samo ostaje da se molim da mi nisu poremetile zdravlje, hormone, itd.

    Kakav Herbafast. Cista reklama, nista drugo. :010:
  • Missy
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 23
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Missy » pre 16 godine

    Moje iskustvo sa fastom je odlicno uspela sam da skinem 5 kg sa dve kutije i bas sam odusevljena,mada kad sam prestala da ga pijem krenule su slave i ja sam opet vratila kilazu na staru,jer sam ponovo pocela da jedem iz dosade :( ali preparat sam po sebi je fenomenalan,tj moje licno misljenje :)
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 16 godine

    E to je ono o čemu govorimo kada su preparati u pitanju. Kao i dijete tako i preparati različito deluju na različite organizme, ali uvek dolazimo do istog zaključka potorišimo puno para za nešto što će možda dati efekta i ako ima daćemo još para i željeni efekat ćemo postizati hemijom koju plaćamo, a kada prestanemo...zato pamet u glavu, zip na usta, guzicu na bicikl, a pare u kasicu da posle kupimo nove nekoliko broja manje krpice :009:
  • sweet_but_fat
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od sweet_but_fat » pre 16 godine

    e i ja sa davno pila to chudo od herbafast-a i naravno nisam ni gram skinula.zalud potroshene pare.
    a opet moja komshinica ga je pila i skinula nekih desetak kila koliko se secam ali ne secam se tachno koliko dugo ga ja pila :?
  • ViA V.

    od ViA V. » pre 16 godine

    sweet_but_fat napisao:e i ja sa davno pila to chudo od herbafast-a i naravno nisam ni gram skinula.zalud potroshene pare.


    Upravo! :wink:
    Ipak sve zavisi od organizma i od osobe. :)
  • evi
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 9
    Pridružio se: pre 16 godine

    od evi » pre 16 godine

    Pila sam Herbafast pre nekoliko godina i tada je delovao fenomenalno. Apetit sam izgubila treci dan i jedini problem je bio sto sam bila jako zedna, a za 15 dana, koliko sam ga pila, izgubila sam 4 kg. Medjutim, kada sam ga pila sledeci put (nakon nekoliko meseci) on jednostavno nije delovao. Niti sam izgubila apetit, nisam bila ni zedna, a naravno, nisam oslabila ni gram! Mozda sam se navikla.

    Nije mi cudno sto neki oslabe, a neki ne. Uostalom, nekim ljudima pomaze npr. Brufen protiv glavobolje, a nekima ne! Tako da ne vidim ni jedan razlog zasto tako ne bi bilo i sa tim preparatima za skidanje kilograma.
    Slika
  • Ladybird79
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 3
    Pridružio se: pre 16 godine

    Herbafast

    od Ladybird79 » pre 16 godine

    Ja mislim da sve ove tablete ustvari djeluju onako kako ga ti u glavi namjestis. (auto-sugestivno)
    Ako mislis, da ces da smrsas od njih onda ces i smrsati.

    Ja sam kupila kutiju i prva dva dana stvarno nista nisam jela jer je moj brat prethodno pio i nije imao apetita, naravno treci dan sam ja sama sebe kao "natjerala" da jedem nesto i nije mi bilo kraja, tako da ostatak kutije nije djelovao :D

    Ali isto tako poznajem djevojku (u mom gradu) koja je 4.5 mjeseca pila svaki dan i smrsala je preko 40kg.

    Kod nekog djeluje a kod nekog ne 8)
    GRCKA eto me ... jos malo pa cu ti doci :P  .... ovo je moj avion koji me ceka na kraju mojih mukaaaaaaa ;)
  • tinna
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 2
    Pridružio se: pre 16 godine

    od tinna » pre 16 godine

    Ja sam letos popila 5 kutijica tih HF pilulica i bukvalno nikakvo dejstvo nisu imale. Cak mi se ni apetit nije smanjio, a o gubitku kilograma da ni ne govorim. Bas nista! A bila sam uporna i svakog dana se nadala da ce poceti da deluje :oops: :x
  • TASHA
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 1
    Pridružio se: pre 16 godine

    od TASHA » pre 16 godine


    ODUVEK SAM GOJAZNA, A SADA KAKO SAM POCELA DA RADIM UGOJILA SAM SE BAS MNOGO, POSAO MI JE TAKAV DA SEDIM ZA RACUNAROM I DO 12H DNEVNO. VRLO SAM SUMNJICAVAVA POVODOM OVIH "HEMIJSKIH SREDSTAVA ZA MRSAVLJENJE" POCELA SAM DA KORISTIM UN DIJETU I RAZMISLJAM DA "PRIPOMOGNEM HERBAFASTOM.
    DA LI JE TO PAMETNO???????!!!!!!
    tek sam pocela pa cu videti. saznace ljudi vise ako se upoznamo
  • Praslin
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 386
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Praslin » pre 16 godine

    Tasha, pokušaj da ga izbegneš. Svakako probaj da izdržiš dijetu bez hemije iz sledećih razloga:
    - to ipak nije baš zdravo za koristiti
    - veliko je pitanje da li će kod tebe delovati
    - možda ćeš dobijati napade gladi kad prestaneš da ih koristiš
    - skupo je
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    Popila sam tri kutije herbafasta....ali nista.....mada imam drugaricu koja je skinula 5 kg sa tri kutije...sve zavisi od organizma.....

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 10 gostiju