Pre 2,5 meseca cula sam za test krvi tolerancije na hranu.Jedna poznanica je skinula visak kilograma na taj nacin...druga...treca.Skepticno sam se i ja podvrgla tom testu i dobila spisak namirnica koje smem da jedem,koje povremeno mogu,koje su neutralne i naravno one koje nikako ne mogu.Logicno mi je bilo sto ne smem secere,odredjene masnoce,svinjsko meso...ali da ne smem vecinu morske ribe,vecinu voca koja inace jedem???
Priznajem to me zaintrigiralo i resih da probam

Nesto malo jace od 2 meseca se pridrzavam uputstva.Jedem samo sto je propisano da mom organizmu prija i skinula sam do sada 15 kg!!!

Ali ono sto je najbitnije,odlicno se osecam,nemam napade gladi,ne razmisljam o hrani vise kao ranije.U razgovoru sa poznanicama koje su pre mene pocele sa tim rezimom ishrane saznala sam da su nam rezultati svima priblizni.Sve su skinule nezeljene kilograme i osecaju se sjajno.Nema malaksalosti,vrtoglavice,pada imuniteta i sto je naj vaznije srecne su i zadovoljne sobom

Rado delim sa vama svoje iskustvo jer znam kolika je muka kada se samoj sebi teske