Pedeset lajt trikova poznatih
  • mitumba
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 23
    Pridružio se: pre 16 godine

    Pedeset lajt trikova poznatih

    od mitumba » pre 16 godine

    Možda su suludi, možda surovi, ali zaista deluju. Probajte neke od trikova za "rezanje" kilograma koje primenjuju slavne ličnosti. Ipak, mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost za to što nećete moći da se, već nakon nekoliko dana, uvučete u omiljenu haljinu iz mladosti...

    Mršavljenje u stilu pećinskog čoveka

    Postupajte kao Hilari Svonk i jedite kao pećinski čovek. Dobitnica Oskara za glavnu ulogu u filmu "Devojka od milion dolara" pridržava se paleotek dijete, koja nalaže izbacivanje prerađenih namirnica iz ishrane i konzumiranje isključivo prirodnih namirnica koje su bile dostupne pećinskom čoveku. Hilari jede pet obroka dnevno koji se sastoje od pilećeg mesa, ribe i obilja sirovog povrća. Sudeći prema njenom izgledu u filmu, kao i na dodeli Oskara, dijeta je zaista efikasna.

    Smršajte pre ručka

    Klaudija Šifer do ručka jede samo voće. "Nikada ne držim dijetu jer to narušava metabolizam. Umesto toga, jedem tri obroka dnevno i mnogo voća za doručak, jer se ono lako i brzo vari i čisti organizam. Takođe, trudim se da ne uzimam nikakvu užinu između obroka. Ipak, najvažnije je da namirnice nisu zagađene pesticidima i drugim toksičnim materijama, zbog čega koristim isključivo organski proizvedenu hranu."

    Pijte milkšejk - izgubite 5 kg

    Nakon što se ugojila za potrebe uloge u filmu "Blue Crush", Kejt Bosvort se brzo oslobodila viška kilograma. Njen recept bio je vrlo jednostavan - doručkovala je proteinski napitak sa mnogo svežeg voća.


    Ubrzajte metabolizam

    Keli Bruk se već duže vreme pridržava plana ishrane koji je osmislio poznati američi fitnes guru, Jorge Kruz. Ovaj režim ne isključije nijednu vrstu namirnica, pod uslovom da se obroci uzmaju u intervalima od tri sata. Očigledno, kada jedete svaka tri sata, metabolizam se uspešno resetuje i brže sagoreva masnoće.

    Isključivo čisti proteini

    Viktorija Bekam oslobodila se svojih postporođajnih kilograma (iskreno, kojih kilograma?!) tako što je jela škampe u neograničenim količinama. Svakodnevno je kupovala pakete i pakete škampa i jela ih je za sve obroke. Prema tvrdnji njene rođene sestre Luiz, Vik obožava škampe jer su čisti proteini.


    Smanjite konfekcijsku veličinu za jedan broj - za vikend!

    Sejdi Frost priznaje da mora jako da se trudi da se ne bi ugojila. Bivša gospođa Lou, kaže: "Ako baš moram da skinem neki kilogram, onda jedan dan pijem samo mlaku vodu sa limunom i mnogo miso supe kako bih redukovala apetit. To je jedini metod koji funkcioniše, jer sam previše nedisciplinovana i buntovničke naravi da bih se pridržavala prave dijete."


    Izgubite 15 kg - brzo!

    Uloga u filmu "Bridžit Džons" donela joj je odlične kritike, ali je zato Rene Zelveger ostavila u amanet i višak kilograma. Zbog toga se američka glumica uključila u program mršavljenja u Ašram spa centru u Kaliforniji. Ovaj vrlo restriktivni režim uključuje svakodnevnu šetnju u dužini od trideset kilometara i niskokalorične obroke. I to nije sve. Draga Rene je morala da užina, hm... vrlo ukusne kocke leda! No, trud se isplatio i gospođica Zelveger brzo se oslobodila 15 kg viška, upravo pred početak snimanja njenog novog filma ("Cindarella Man").


    Igrajte se bojama

    Nedavno se proneo glas da Kristina Agilera drži "tekstura & boje" dijetu. Ona podrazumeva da se svaki obrok sastoji od četiri vrste namirnica - jedne hrskave, jedne meke, jedne hladne i jedne vruće - koje su kontrastnih boja. Hm, nije loše. Biranje adekvatnih namirnica i pripremanje ovakvih obroka zaista oduzima dosta vremena, volje i strpljenja tako da na kraju izgubite apetit.

    Jedite ovsene pahuljice

    TV voditeljka Kejti Hil održava svoju atletsku figuru zahvaljujući doručku koji se već godinama sastoji samo od porcije ovsenih pahuljica u soja mleku sa medom. Očigledno, to je dovoljno da je održi sitom do ručka.


    "Oslabite" tri konfekcijska broja

    Liz Harli je oslabila 17 kg nakon rađanja sina Demijana. Na pitanje kako joj je to pošlo za rukom, ona je odgovorila: "Jela sam jako malo za doručak, a za ručak još manje. Nakon toga uzimala sam sam bananu i šest zrna suvog grožđa. Jedini pravi obrok koji konzumiram jeste večera".Većina nas pripadnika običnog sveta rekla bi: "Hm, Liz to se zove izgladnjivanje..."

    Angažujte profesionalnog trenera

    Da bi izgubila kilograme za ulogu u filmu "The Duke Of Hazzard", Džesika Simson je angažovala trenera Majka Aleksandera. "Jeo sam sa njom da bih mogao da joj kažem šta da naruči", kaže Majk. Baš lepo, ali koliko sve to košta?

    Nemojte da jedete u restoranima

    Koji je Madonin savet za dijetu? Jedite kod kuće! "Ne jedem u restoranima. Nikada ne možete da budete sigurno šta se nalazi u jelu, kao ni u način na koji je pripremljeno", kaže Madona. Znači li to da je onda dostava hrane na kućnu adresu OK?



    Upozorenje: uvrnuta užina!


    Omiljena užina Nikol Kidman jeste štapić celera umočen u med i nekoliko zrna suvog grožđa. Ona ovaj obrok zove "žabe na grani". Mi bismo to nazvali uvrnutim ukusom.

    Dajte sebi oduška nedeljom

    Hajdi Klum ima svoj recept za održavanje vitke linije. Ona se hrani zdravo i umereno tokom cele nedelje, uglavnom jede salate od tunjevine i ribu na žaru, a nedeljom uživa u pici, čipsu i čokoladicama. Jedan dan opuštanja neće narušiti celonedeljni trud, a utoliće vašu potrebu za omiljenom hranom. Hm, deluje božanski!

    Sledbenica "WeightWatchers" programa

    Bivša supruga nekoliko rok zvezda, Petsi Kensit, pristalica je programa "WeightWatchers" kojeg se strogo pridržava. U trenucima kada je, ipak, uhvati glad, Petsi uvek ima pri ruci štapiće od integralnih žitarica.


    Izgubite 15 kg na osnovu crta lica

    Nakon rađanja sina Džoija, Kejt Vinslet je izbacila iz svoje ishrane proizvode od pšeničnog brašna, šećer i mlečne proizvode (šta li je onda ostalo u ishrani?) i izgubila je 15 kg za deset meseci. Tajna ovog uspeha jeste takozvana dijeta facijalne analize. Prema toj dijeti, zabranjeno joj je crveno meso i mleko, a mogla je da jede do mile volje keks od ovsenih pahuljica i krastavac. Baš i nije nešto, zar ne?

    Držite dijetu kao muškarci...

    Momci vam govore kako...

    "Izbegavajte meso i mlečne proizvode", Orlando Blum

    "Jedite šest manjih obroka dnevno", Tom Kruz

    "Uradite 100 trbušnjaka dnevno", Dejvid Bekam

    Budite čokoholik

    Sindi Kraford je nedavno otkrila tajnu svog savršenog izgleda - dosta čokolade! "Obožavam čokoladu, naročito onu sa suvim voćem i lešnicima. Ipak, tajna je u tome da nikada ne pojedem više od jedne kocke odjednom", kaže Sindi. I to "odjednom" se odnosi na jedan dan, a ne jedan minut. Ako možete da se pridržavate Sindinog režima, svaka vam čast.

    "Takeaway" dijeta

    Ako vam nije toliko bitan kvalitet hrane koliko skidanje kilograma, onda dolazi u obzir i brza hrana. Tako je, svojevremeno, postupila Anđelina Džoli. U njemom režimu ručak je bio glavni i prilično obilan obrok. Nakon napornih vežbi u teretani, ona bi se sjurila u Mekdonalds i pojela ekstra veliki obrok. Potom bi ponovo išla da vežba...


    Kabala dijeta

    Kejt Bekinsejl je sledbenik "perla" dijete. U bukvalnom smislu! Ona podrazumeva korišćenje narukvice od raznobojnih perlica koje se pojedinčano pomeraju ulevo, i to nakon svakih 100 unetih kalorija. Ko bi rekao da nakit može da bude koristan i na ovaj način?

    Povežite zvezdu sa dijetom

    1. Ko redovno sprovodi program detoksikacije?

    2. Ko ne jede ugljene hidarte nakon 5 sati poslepodne?

    3. Ko jede pasulj u paradajz sosu iz konzerve?

    4. Ko jede suve šljive kada oseti napad gladi?

    5. Ko se povrdgava liposukciji svaki put kada se ugoji?


    Odgovori: 1. Šarliz Teron; 2. Lejdi Izabela Harvi; 3. Rejčel Stivens; 4. Nel Mekendrju; 5. Elton Džon - navodno!


    Šta je Džen zabranila Bredu?

    Dženifer Eniston je zabranila Bredu da, u njenom prisustvu, jede "štetnu" hranu. Da li je taj gest označio početak kraja njihovog braka? Sudeći prema onoj staroj, da put do muškarčevog srca vodi preko stomaka, sasvim je moguće...


    Oslabite uz striptiz

    Teri Hačer redovno odlazi na časove striptiza da bi sagorela višak kalorija. "Poenta striptiza jeste u tome da stvorite osećaj da ste sami sebi seksi, a ne nekom muškarcu", kaže Teri. Ma, kako da ne?

    Izbegavajte hleb

    Izbacite hleb iz ishrane i oslabodite se kilograma, baš kao što je to učinila Liv Tajler. "Kada jedem hleb osećam neprijatnu nadutost stomaka i težinu u mišićima. Čim ga u potpunosti izbacim iz ishrane, razlika je neverovatna", kaže Liv.


    U boksu je spas

    Zbog toga što se naglo ugojila, i odeću veličine 36 zamenila onom veličine 40 (kako se uopšte usudila da izgleda normalno!) modna agencija je prestala da angažuje manekenku Megi Rajzer. Da bi ipak sačuvala svoj posao, Megi se učlanila u jedan njujorški bokserski klub i započela je svakodnevni rigorozni program treninga. Sada se ponovo šeta modnom pistom u svom mega uzanom džinsu.

    Vruće pantalone

    Gvinet Paltrou je nosila specijalan steznik od spandeksa (spanx power pantise) neposredno nakon rađanja kćerkice da bi sakrila postporođajni stomačić. "Ovaj steznik me podseća na biciklistički šorts koja fantastično 'pegla' sve neravnine", prokomentarisala je Gvini.


    Izbacite toksine


    Sofi Dal se brzo rešila viška kilograma najviše zahvaljujući zelenom čaju. Sprovodeći plan za detoksikaciju, Sofi je ispijala minimum 1,5 l zelenog čaja dnevno i konzumirala samo sirovo voće i povrće u periodu od dve nedelje.

    Istopite masno tkivo

    Glumica Kim Katral obavezno cedi limun na pomfri jer veruje da limunska kiselina rastvara masnoću. Hm, da li ova kiselina rastvara i sive ćelije?

    Nema ugljenih hidrata nakon 5 sati poslepodne

    Naomi Vots tvdi da ova "zabrana", plus odlazak u fitnes centar pet puta nedeljno, daje odlične rezultate. Pa, sasvim je logično, zar ne?

    Pratite kako se vaša guza smanjuje

    Demi Mur, Dona Karan i Uma Turman pristalice su nekuvane hrane. "Sirove namirnice, naravno mislim na voće i povrće, savršeni su čistači organizma. Kada primenjujem takav režim ishrane, osećam se i izgledam bolje", kaže Demi Mur.


    Kako joj polazi za rukom da ostane tako vitka?

    Bijonse vežba u teretani pet puta nedeljno, bavi se plesom i ima ličnog nutricionistu koji joj priprema niskokalorične obroke. Pa, ko ne bi tako ostao vitak?


    Ne izbivajte iz fitnes centra

    Mila Jovović uglavnom jede niskokalrične namirnice sa malim procentom masnoće i izbegava ugljene hidrate. Ipak, ona veruje da nije potrebno u potpunosti izbaciti ugljene hidrate iz ishrane. "Moj moto je umerenost u svemu. Ne lišavam se slatkiša i dobrog zalogaja, ali onda češće idem u fitnes centar, ponekad i svih sedam dana u nedelji", kaže Mila.


    Žizel Bundhen se zaklinje da konzumiranje jako začinjenih obroka ubrzava metabolizam.


    O ne! To je vaša "debela" fotografija

    Nakon što je vidno oslabila, u okviru programa "I'm Celebrity..." Keri Katona je zalepila svoju "debelu" fotografiju na frižider da bi je opomenula na stare dane.


    Izbegavajte desert

    "Počnite na vreme", kaže Džesika Alba. "Svi u mojoj porodici su gojazni tako da sam ja počela da sebi spremam hranu već u 12. godini. Za doručak jedem omlet od belanaca, za ručak salatu, a za večeru ribu." Hm, baš rigorozno!

    Ima neke veze i sa toaletom

    Osim što je gutala pilile za mršavljenje, nestašna En Nikol Smit podvrgla se i kolon terapiji koja ju je gotovo prikovala za toaletnu šolju. Ovo je definitivno najgori savet za skidanje kilograma!

    Pojedite sopstveno salo

    Pamela Anderson obavezno ima žvakaću gumu bez šećera u svojim ustima dok priprema obrok da bi je sprečila da proba sastojke.

    Sprečite nadimanje stomaka

    Postupite kao i Britni Spirs - izbegavajte da jedete karfiol i pasulj i nećete se nadimati.

    Nakon porođaja Hajdi Klum je zamolila fotografa da je fotografiše nagu da bi mogla da prati gubitak kilograma


    Prekinite taj jo-jo efekat (mislimo, čim pojedete tu "Mars" čokoladicu)

    Geri Halivel nekada je bila gotovo anoreksična, ali je vratila obline konzumirajući tri zdrava obroka dnevno. "Sada jedem da bih bila zdrava, a ne jako mršava", kaže Geri.

    Napicima protiv nadutosti

    Džej Lo, Naomi Kembel, Rebeka Lus, kao i Lijam Galager pristalice su GI dijete. Ova dijeta se bazira na praćenju brzine kojom namirnice podižu nivo šećera u krvi (GI - glikemijski indeks). Dobra vest je to što ova dijeta ne zabranjuje konzumiranje bilo koje namirnice, možete povremeno i da se opijete, a najbolje od svega jeste to što ne morate da gladujete. Ukoliko se strogo pridržavate ovog plana ishrane možete da oslabite od pola do jednog kilograma nedeljno. Nama se čini da je ovo pravi tip dijete...

    www.svet.co.yu

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju