Odgovori 5 postova Stranica 1 od 1
Meseceva dijeta i selotejp traka...
  • VipStar23
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 51
    Pridružio se: pre 16 godine

    Meseceva dijeta i selotejp traka...

    od VipStar23 » pre 16 godine

    Dragi prijatelji, kroz razgovor sa jednom zenom koja ima neku firmu koja proizvodi neke posebne cajeve, saznao sam sledece:
    Ona je naime rekla da kada se drzi meseceva mena i kada pijemo vodu tokom celog dana, trebamo tada selotejp trakom oblepiti poslednja tri prsta sveke sake..(mali, domali i srednji prst). Traka treba da bude ispod nokta i i da se ne stegne previse..naime, to kao daje dodatne rezultate...objasnjavala je ona i zasto, ali ja to nisam bas najbolje razumeo..u svakom slucaju vredi probati...
  • Lana
    Amater
    Amater
    Postovi: 128
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Lana » pre 16 godine

    Uh, ja se sećam slične priče tamo negde iz '96-'97 godine, samo što je tad preporučivana izolir traka... Naravno, probala i ja, bez željenih rezultata (trebalo je 3 dana nositi danju valjda, pa 3 dana noću).

    Mislim da ideja nije baš najbolja, jer može doći do oštećenja kože, koja ne može da diše. Kada ste zadnji put stavili hanzaplast (koji je dizajniran da koža ispod njega dobija vazduh), setite se kako vam je posle izgledao prst?

    Malo off, ali: u razgovoru sa jednom koleginicom o dijeti (naravno, hvalila me na sva usta :013: ) sam čula apsolutnu istinu: Rajsferšlus na usta, guzicu sa kauča i to je sva magija.
    Boze, molim te, daj mi strpljenja - i to odmah
  • VipStar23
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 51
    Pridružio se: pre 16 godine

    od VipStar23 » pre 16 godine

    draga lana, ne znam sta da kazem ..ja sam tako cuo i hteo sam da prenesem...medjutim, ovde se traka nosi samo 1dan - dok je meseceva mena...ja cu sledeci put pokusati pa cu javiti..
  • ViA V.

    od ViA V. » pre 16 godine

    VipStar, moguće je da to ima veze sa akupunkturom, tj. sa akupunkturnim tačkama...
    Potražiću malo na Netu da vidim ima li još isustava. :)

    PS. Dobro je što sam na raspustu... Kad bih se pojavila u ponedeljak, na predavanju iz psihologije, sa zalepljenim prstima... :16:
  • IVANA002
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 96
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Meseceva dijeta i selotejp traka...

    od IVANA002 » pre 14 godine

    Secam se i ja da sam jos davno citala u nekim novinama to za selotep. Nesto je bilo u zavisnosti koji deo tela zelis da smanjis , pa onda taj prst oblepis selotepom. Nekako mi to deluje kao neka prica o gatanju, a ne kao nesto realno :roll:
    Ali ako neko ima vise informacija o ovome ili je probao, neka nam prenese iskustva. Ko zna , svasta ljudi probaju pa nekome i uspe :)
Odgovori 5 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju