Smanjeni slatkisi, normalan dorucak i rucak (opet bez prezderavanja), smanjen usos hljeba, nema vecere + Biomed - 2 kg, u nekih 7-8 dana...
Svidjaju mi se rezultati, primjetni su koliko-toliko. Stvarno se nadam da ce i Biomed da ucini svoje, jer tih 4-6 kilograma koliko moze da se izgubi uz Biomed bi mi bilo taman sto trebam izgubiti. E da, tu su i teretana 3 puta sedmicno, zaci sat vremena ali postenih sat vremena - sprave stokakve, bicepsi, tricepsi, grudi, noge, a u pauzama izmedju vjezbi ono biciklo

Znoj prsti onda na sve strane

)
Preporucujem svima da rade ko i ja (ne mislim na Biomed, njega po volji jbg, ne znam pravo jel jos djeluje), ali vjezbanje, smanjiti hranu - ne izbaciti je, da bis e mrsavilo opet treba u organizam unijeti svega pomalo, bez pretjerivanja.
Uvece sam najcesce gladan, ali nadje se uvijek jabuka, ili vec neka vocka da se cisto zasitim. Izdrzim nekako vece
Jos nesto, i da koristim svako jutro u mikrovalnoj ugrijem solju vode da bude mlaka, u nju uspem 2 kasike meda (vece kasikee) i malu kasiku cimeta. To se izmjesa i popije, a nevjerovatno lijepog ukusa je. Med ubija svu masnocu, a cimet ubija zelju za slatkisima (cimet kasiku dnevno, eventualno 2 jer utice na jetru u velikim kolicinama). Inace se ovaj napitak preporucuje ujutro i uvece, ali uvece prije spavanja pijem Biomed pa ne bih da mijesam...
Sad vi mi recite jel valja moja "dijeta" - nema previse gladovanja, normalan dorucak i rucak, pazi se na slatko i tjesteninu, vjezbe 3 sata sedmicno minimalac... I u 7-8 dana 2 kg dole... Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee