Btw bedak je najveci sto nemam vagu za merenje kilograma kod kuce...Nije ni bitno,bitno je da imam vagu za merenje hrane...Zato ne mogu da otvorim svoj dnevnik 

Ne znam, svi su se hvalili da brze mrsaju i sve to a meni eto nesto sporije ide. A pridrzavam se , stvarno , i plus ne jedem hleb uopste , tj. onu kiflu ujutro sto ima da se jede-zato sto se kasno budim, tako da mislim da nema svrhe da doruckujem u 12, 13 popodne. Mada mojoj sestri je super islo sa ovom dijetom, smrsala je bas puno kad je drzala prije par godina.
Ova dijeta se drzi 14 dana. Ako zelis da nastavis sa dijetom, to radis posle 14 dana pauze...tako da za 4 nedelje ove dijete sam skinula zapravo oko 6 kg

Samo je super smrsala. Ja sam drzala nekih mjesec i po, 2. I onda sam napravila pauzu neke 3 nedelje. Pocinjem od ponedeljka ponovo sa njom. Nego, znate sta je super - kilogrami mi se nisu vratili, cak sam i skinula 2kg za ove tri nedelje pauze, a jela sam normalno. Dobra ova dijeta, biliv mi 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.