Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1
Prodavnice zdrave hrane
  • Medeni
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 10
    Pridružio se: pre 16 godine

    Prodavnice zdrave hrane

    od Medeni » pre 16 godine

    Sta kupujete u prodavnicama zdrave hrane, da ne goji, a da je solidnog ukusa?
  • Asja
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 42
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Asja » pre 16 godine

    Tesko je odgovoriti na to pitanje s obzirom da roba u prodavnicama "zdrave hrane" i nije uvek zdrava. Prvenstveno mislim na one przene razne stapice itd. Jedino sto vredi kupovati tamo su, recimo razne pahuljice za musli, kostunjavo voce (isto za musli), razni sojini proizvodi kao sto je soja sos itd. A, ako mislis konkretno na one keksice sto su na meru, nemoj. Prvo, pitanje je koliko dugo stoje u tim vitrinicama koje se ne bas tako dobro zatvaraju a i nemas da sastojke na kesici kad kupis da mozes da procitas kalorije i sastojke. To je samo moje misljenje, ali ako neko ima nesto da doda, rado bih htela da znam.
  • Moderator
    Site Admin
    Site Admin
    Postovi: 611
    Pridružio se: pre 16 godine
    Gender:

    od Moderator » pre 16 godine

    Asja je u pravu - ne kupuj na meru. Mnogo puta sam se presao kupio kekse, pite i svasta jos nesto sto je bajato, ulje uzeglo i sl. Uglavnom u ovim prodavnicama kupujem smedji secer, integralne medenjake (pakovane) pa onda "ovsi" one jako ukusne keksice... sta su vec. Takodje, ako su sveze pite od integralnih kora, kuglice od kokosa (takodje pakovane) eto to uglavnom. Ipak najvise para ostavim na integralne zitarice i alge (kada dodje njihovo vreme za kupovinu)...
  • jaga
    Amater
    Amater
    Postovi: 360
    Pridružio se: pre 16 godine

    od jaga » pre 16 godine

    Dolazi u obzir samo uredno zapakovano sa deklaracijom i datumom :wink:
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • crnooka
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 18
    Pridružio se: pre 16 godine

    od crnooka » pre 16 godine

    Bila sam na Zlatiboru pjedno nedelju dana( zbog cigareta kad sam ih batalila da se malo nadisem cistog vazduha kroz one borice)(eeeeeeeeee bese lep i cist odmor) i u prodavnici sam uzela integralni keks sve to bi dobro dok uvece na kesi nisam primetila masnocu.Mislim bas masnocu ni ustipci da su bili tu nebi bas toliko omastili onaj papir.I rekla sam sebi nikad nista sem cajeva necu uzeti u tim prodavnicama.
  • Milomir (Miki)
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 22
    Pridružio se: pre 16 godine

    Prodavnica zdreve hran, odgovor Crnookoj

    od Milomir (Miki) » pre 16 godine

    crnooka napisao:Bila sam na Zlatiboru pjedno nedelju dana( zbog cigareta kad sam ih batalila da se malo nadisem cistog vazduha kroz one borice)(eeeeeeeeee bese lep i cist odmor) i u prodavnici sam uzela integralni keks sve to bi dobro dok uvece na kesi nisam primetila masnocu.Mislim bas masnocu ni ustipci da su bili tu nebi bas toliko omastili onaj papir.I rekla sam sebi nikad nista sem cajeva necu uzeti u tim prodavnicama.


    Moje iskustvo (nemojte da generalizujete na osnovu ovoga):
    Prodavnica Kontinent 1 i Kontinent 2 u Zrenjaninu. Obe su prodavnice "Zdrave hrane", s tim što je Kontinent 1 specijalizovana prodavnica SAMO sa zdravom hranom, a prodavnica 2 ima i mešovite robe. Vlasnici bi prvoj trebala "Zdrava hrana". Podseća malo na gospođu "Božen". Kada sam je pitao da li jede to iz radnje, rekla je da nema vremena od posla, da to sprema, no ode kući na ručak koji joj mama spremi ili ko zna ko već... Čak sam joj ja nudio i Herbalife... ni za to nema vremena... ili interesovanja... Ja samo na osnovu toga stvorim sebi sliku odbojnosti prema zdravoj hrani, kad sam vlasnik neće da je koristi...

    Ovo je lično mišljenje i ne bi smelo da stvara pogrešan utisak na ostale... ja sam razočaran... ali ne bih trebao i druge da "zarazim"... :)

    PS
    Krajnje je vreme da promenim ticker... 8)
    Milomir Milovanović - Miki (Šiško)...

    "Herbalife" - Jeste li probali da mršavite na taj način?
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 16 godine

    U prodavnicama zdrave hrane kupujem integralno brašno, pločice lana, semenke, suvo voće, musli i kornfleks.
Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju