Dobro dosao Legend... Slatko si me nasmejao...
Odgovoricu ti ovde mada ne bi trebalo da nastavimo prepisku tu nego bi bilo dobro da otvoris svoj dnevnik posto vidim da imas puno pitanja a i ne bi bilo lose da neko vreme pises sta jedes u svom dnevniku i da ti pratimo ishranu jer si bas zaglibio sa istom...
Trebalo bi da skines dobrih 15-20kg ali na zdrav nacin i uz umerenu fizicku aktivnost... Nema tu 'posebno za muskarca'... Nemoj tako... Nije lepo da sljapka ni kod zena a ne mogu a da ne primetim da je u poslednje vreme sve vise dobro podgojenih i 'istrbljenih' muskaraca... Bogami lepo ulazete u svoj stomak...
Za pocetak, trebalo bi da se podsetis sta je to fizicka aktivnost i preporucila bih ti u pocetku pola sata do sad brzog hoda dok ne udjes u formu pa onda to vreme produzavaj... To ti je onaj brzi hod koji se granici sa trcanjem, ali da ipak ne potrcis... To bas ima efekta u sagorevanju masnih naslaga... Napanji dobru muzikicu, sluske u usi i raspali... Eto ide lepo vreme pa ni plivanje ne bi bilo lose... Nemoj da bildujes i da pravis od sebe kockicu... Plivanje oblikuje lepo vretenasto misice... Veruj mi da devojke to vise vole...
Bajs je isto dobar... Pokusaj da u nekoj boljoj sportskoj radnji pronadjes silikonsku navlaku za sic... Imala sam isti problem kao i ti a sad je sjajan osecaj... Kao da sedis u tanjiru sa pihtijama...
I tako stigosmo do ishrane... Zdrava ishrana je uglavnom skupa ali nije ni junk food bas na rasprodaji... Vidim da jedes klasican balkanski dorucak, to bi mogao da promenis za pocetak... Kreni sa nekim muslijem, ovsenim pahuljicama ili sl. da bi dobio energiju za taj dan i obezbedio svom organizmu stabilne (slozene) ugljene hidrate... Mislim da ce to doprineti poboljsanju situacije sa glavoboljom... Za prepodnevnu uzinu pojedi neku vockicu... I to ti je stabilni UH... Rucak treba vecinski da se sastoji od povrca (sto manje skrobnog), nemasnog mesa, salatice... Bilo bi dobro kada bi za veceru jeo samo niskomasne mlecne proizvode i salate i pio jogurt... Mleko zameni jogurtom jer jogurt je zdraviji a i pomaze razlaganje masnih naslaga...
Nesicu bi mogao da pocnes da pijes sa vrlo malo smedjeg secera i sa mlekom od 1.6% mlecne masti pa za pocetak pola mleko, pola voda... Znam da je ova tvoja ukusnija ali svaka se kcal broji...
Ne bi bilo lose da kupis malo fileta oslica umesto te tunjevine u konzervi... Isplativije je a i dijetalnije... U Maksiju imas Iceberg (cipkasta zelena salata) po ceni od 36 dinara po komadu... Dakle jeftinije od hleba... Malo prosetaj kroz prodavnicu, procitaj nutritivne tablice na proizvodima, vidi koliko koja ima masnoca, UH, kcal... Zamoli mamu da ti to priprema...
Nema dijete koja ne unistava misicnu masu... Svaka napada misice i zato je uz dijetu obavezno vezbanje ako neces na kraju dijete da izgledas kao visibaba, dobro u tvom slucaju kao 'visideda'...
Na poslednje pitanje zaista ne bih umela da ti odgovorim ali informacija je korisna... Ti batali bildovanje a devojke sa foruma sada imaju korisnu informaciju pa ce umesto bildera traziti neke fino gradjene i nenabildovane momke...
Sala na stranu, nadam se da sam ti bar malo pomogla a ako imas jos pitanja otvori dnevnik... Srecno...