[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false DEJSTVO KAFE - Strana 2 - Dijeta.net
Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!
Oni su mi nekada radili dostavu expresso kafe za splav i davali mi svo cudo soljica i ostalog reklamnog materijala ali tada nisu imali filterusu... Eto, napreduju ljudi ali ja ne pratim jer sam davno presla na Lavacu...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić