Odgovori 2 postova Stranica 1 od 1
Acai berry
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Postovi: 748
    Pridružio se: pre 14 godine

    Acai berry

    od Nena3110 » pre 11 godine

    Prvi put sam čula za te bobice u septembru 2010 godine.
    Na ovoj stranici mog dnevnika sam o tome pisala.
    viewtopic.php?f=17&t=1995&start=1965
    No, nisam tada pisala, možda i jesam koliko sam se dobro osećala kad sam pila taj preparat, koji je imao acai berry samo u tragovima, ne sećam se koliko, a ni sada na njihovom sajtu ne piše.
    Tako se ja danas nešto setim toga.
    Na netu se može pročitati puno informacija, mislim da nema potrebe da kopiram ovde.
    Ono što sam na netu istražila da na našem tržištu najpovoljnije i gotovo najhvaljenije po raznim forumima od korisnika su ove kapsule koje se mogu nabaviti na ovom sajtu.
    Proizvođač Bactolac Pharmaceuticals INC,USA
    uvoznik:Ultimalife d.o.o. Beograd
    http://www.ultimalife-acai.com/
    Pominje se i Life Code acaiberry, Rio life Acay berry, Slimline Acai Berry, kupuje se u nekim boljim biljnim apotekama. ili preko sajtova, net kupovina pouzećem, treba da ima ptroizvoda acai berry sada i u boljim apotekama.
    Ono što je bitno je da je preparat izuzetno zdrav, podstiče mršavljenje, smanjuje apetit, a povećava potrebu za vodom, jača imunitet, smanjuje holesterol...svašta nešto sam dobro pročitala...to možete i sami da izguglate.
    Važno je znati da se preporučuje dnevna doza u kapsulama od 1000 do 4000 mg, ali bi tolika količina bila jako skupa, da je bitno gledati kolika je koncentacija biljke u proizvodu, postoji u kapsulama i kao napitak, koji zovu kafa, mada nema veze sa kafom.
    zbog cene je dobro pogledati i veličinu pakovanja, na netu ima svega-koječega.
    jedino što sam naišla da se kod nekih osoba može javiti tahikardija, i to je prolazilo kad promene vrstu preparata ili uzimaju manju količinu.
    U inostranstvu je jeftinije, ima i boljih i kvalitetnijih preparata, ali kako do njih doći iz inostranstva ja nemam pojma :oops:

    Izvinite, počela sam temu, malo konfuzno, nabacano, trebalo je lepše ovo da spremim, prvo da bolje proučim ali nemam dovoljno vremena.
    Htela sam da krenemo o ovome, jer mi se čini jako dobro, da vidim da li je neko probao, kako se osećao, možda na dnevnicima piše, ali ne verujem, u pretrazi na forumu pomenuto je u samo mom dnevniku na stranici na koju vodi link i danas.

    Ja sam odlučila da probam, samo da istražim najpovoljniju varijantu, ne želim jeftino, želim kvalitetno, ali da ne platim više nego što vredi, da ne nasednem reklami, ako razumete, dakle tu treba uporediti koncentraciju, veličinu pakovanja, i cenu, pa se odlučiti.
    Uglavnom, sećam se kad sam u jesen 2010 pila taj Energetixov da mi je baš prijalo i odgovaralo.

    http://www.pressonline.rs/sr/presshop.html

    Evo, ovde isto to, samo jeftinije malo, morate na pretragu kad odete na sajt.

    Ovde imamo neki koji dolazi preko Makedonije, ali ima i u Beogradu...

    http://www.slimline-club.com/index.php? ... 17&lang=sr
    Postoji i ovaj:
    http://www.beoclick.com/clanak/LIFE-CODE-Acai-Berry

    Koliko sam ukapirala, najviše je tražen Rio life Acay berry, i
    http://www.sumabe.com/
    oba iz Australije, a ta biljka raste u Brazilu i Južnoj Americi....kako, kojim putevima nemam pojma.


    Dakle, da vas čitam :)
    Pišite šta mislite.
  • Tamarichka
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 45
    Pridružio se: pre 11 godine

    Re: Acai berry

    od Tamarichka » pre 11 godine

    Ja sam se ranije raspitivala o tome, cak mislim da je mama i kupila neke kapsule ali koristila ih e kratko pa toliko i efekta. Ona je sa nekom doktoricom narucivala iz Madjarske.
    Cula sam i ja da su dobre i uglavnom nam se informacije poklapaju, ALI ako si stvarno procitala da znaju da izazivaju tahikardiju, ne znam zasto ih jos uvek trazis? :shock: :? Mislim da to treba da ti je dovoljan signal da to NISU zdrave i NISU PRAVE acai berry kapsule tj sa vecim procentom acai. :neznalica:

    Sto se tice cene i onog sto si rekla, verovatno ces na kraju kupiti neke i odrace te za reklamu, za pakovanje a ni a od acai nece biti. Zasto? Bas zbog stava necu da me oderu. Sve najbolje, najcistije, najzdravije stvari susvuda u svetu (sem u nasim zaostalim drzavicama) jako skupe. Samo pogledaj primer Arganovo ulje. Cene po 6000 din za litar a smatra se tecnim zlatom. I to za ono koje dolazi direktno iz Maroka, jer odatle i potice. :wink:

    Da se ne razumemo pogresno, ja sam veoma ZA takve tabletice ali u najprirodnijem obliku, a posto je ond redak, najpre bih otisla u dm i kupila neki acai caj i pila to a uporedo bila na dijeti. Mislim da mi je to sigurnij nego da dobijem tahikardiju sa nekim neproverenim tableticama, a jos sam i porodicno sklona srcanim.... :005:
    Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni da se javljas.
Odgovori 2 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta