Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1
Ovo je moj uspeh 116-91
  • jovica888
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 3
    Pridružio se: pre 12 godine

    Ovo je moj uspeh 116-91

    od jovica888 » pre 11 godine

    Zao mi je sto nisam imao vise vremena da se posvetim ovom forumu. Po ceo dan sam samo razmisljao o poslu i ostalim obavezama... ...a i kontao sam da ne biste puno naucili o mojoj dijeti jer sam koristio Herbalife svo vreme umesto dorucka i vecere.

    Sa dijetom sam krenuo 3. februra i posle nedelju dana izgubio sam sigurno 5 kila. Organizam je koliko ja shvatam izbacio svu vodu tako da mi u licu vise nisam bio toliko "naduvan".

    Prvi mesec sam skinuo 9kg. Bio sam prezadovoljan - i jos tad sam osetio veliku promenu. Generalno vise ne nosim "kantu vode" sa sobom kad negde idem - kolena su mi manje "pucala" ujutru kad se probudim a i bile su mi potrebne druge farmerke koje su mi inace pre bile tesne...

    Drugi mesec sam skinuo oko 7 kg. Sada su vec nastali problemi :) Promenio sam kais, ali je na meni sve landaralo. Mada imao sam osecaj da nisam smrsao nego da sam se smanjio. Farmerke su sa 44 pale na 38 :)

    Treci mesec sam smrsao oko 5 kg. ali sam pred kraj Aprila krenuo malo da "brljavim i da ne budem redovan" u ishranu. Jedino u cemu sam gresio jeste to sto usled dosta posla ili preskocim rucak ili preskocim veceru. Ako veceru preskocim znaci da sam legao da spavam oko 6 popodne jer sam umoran i onda sam se budio u 1 ujutru (sta sad da jedem) a ako sam preskocio rucak znaci da sam kasno dosao pa sam rucao/vecerao u 8-9 npr. Takodje ovaj mesec bio je 1. Maj. Kao sto to obicno biva na ovakvim manifestacijama - osim mesa sa roshtilja i piva nema nista drugog za jelo. Da ne bih umro od gladi (posto je bilo toplo da se nosi mleko a i hteo sam da se opustim) uzeo sam da jedem cevape :) Tada sam primetio bitnu stvar - pojeo sam 3-4 cevapa i bilo mi je sasvim dosta - A secam se vremena kad sam mogao da ih pojedem 30 :) Kupio sam Farmerke 36 - savrsene za mene.

    Cetvrtog meseca nisam imao neki veliki rezultat 4-5 kila stim da sam i dalje nastavio da imam "problema" sa organizovanjem vremena za spavanje. Kontam da je to jedan od najvecih mojih problema. Takodje u ovom mesecu cesto se desavalo da pijem samo ujutru - cini mi se da cu uvek Herbalife konzumirati radnim danima ujutru. Inace u ovom mesecu krenuo sam da favorizujem banane za uzinu i pomalo bundevinih semenki (ovo je zdravo koliko sam se ja raspitao na netu)

    Shvatam jednu stvar. Ja ne znam sta bih jeo ujutru na poslu. Oko mene je sve ne zdravo da se jednostavno bojim da se opet vratim svemu tome. FORNETI BUREK PECIVO PLJESKE PEPSI - O Boze najezim se kad se setim kroz sta sam sve prosao da bih stigao ovde gde sam sad i sa kakvom lakocom mogu da vratim sve te kilograme :)

    Okacicu vam sliku da vidite kako sam izgledao kada sam imao oko 120 kg (slika u januaru 2012 ) i kako sam izgledao u Maju 2012

    Slika

    Eto ga. Potpuno drugi covek. Inace na ovoj slici desno stomak je jos uvek bio malo prisutan :)

    A sada jedna jako bitna stvar. Cini mi se kao da ljudi imaju drugacije misljenje o meni. Kada me vide neki se iznenade kako dobro izgledam neki se zaprepaste (jaoooo sta si ti radio) :)

    Eto to je moja prica.... Ako ima nekih pitanja slobodno pitajte
    Poslednja izmena od jovica888 u 03 Dec 2012, 09:21, izmenjeno 1 put ukupno.
  • IVANA002
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 96
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Ovo je moj uspeh 116-91

    od IVANA002 » pre 11 godine

    Svaka ti čast :)
    Mada meni se ne sviđa Herbalife. Kupila sam ga jednom i probala da zamenim doručak s njim, ali nije išlo, jer me ne zasiti, pa bih najčešće posle njega opet bila gladna i morala sam svakako jesti nešto pre ručka. Jedna moja drugarica ga je koristila kao dodatak ishrani jer je imala problem sa manjkom kilograma, i mislim da je tu delotvorniji, a da je za mršavljenje ipak bolje jesti pravu hranu, baš zbog tog osećaja sitosti.
  • jovica888
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 3
    Pridružio se: pre 12 godine

    Re: Ovo je moj uspeh 116-91

    od jovica888 » pre 11 godine

    Kupila sam ga jednom i probala da zamenim doručak s njim, ali nije išlo, jer me ne zasiti, pa bih najčešće posle njega opet bila gladna i morala sam svakako jesti nešto pre ručka.


    Ta fora "da te zasiti" nije ni meni isla jedno 5 dana - nakon toga te "zasiti" bez ikakvih problema jer ti se organizam navikne da se unosi manja kolicina hrane i da ta kolicina bude dovoljna... Vidis da sam gore napisao

    Tada sam primetio bitnu stvar - pojeo sam 3-4 cevapa i bilo mi je sasvim dosta - A secam se vremena kad sam mogao da ih pojedem 30 :)


    Eto... :D
Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju