evo trazeci po internetu nadjoh ovde ono sto me zanima

Interesuje me to "namestanje solarnog pleksusa" ili tacnije, mene interesuje "namestanje zeluca"
vec, ni sam neznam koliko "nesto mi stalno smeta". simptomi:
- Prvo mi smetala gorusica (ne nesto prejaka, ali)
- Imao sam osecaj "preskakanja srca"
- podrigivanje
- zatim osecaj, kao da mi nesto stoji (knedla) izmedju stomaka i rebara, na sredini
- u zadnjih par dana, ne smem da pojedem puno, a ni "normalno" jer kao da mi zeludac nece da krene sa varenjem.
- tada dodje i do , uplasenosti, nervoze...
sta sam radio:
Regularna medicina
- pre par godina, snimanje zeluca, sa gutanjem barijuma - rezultat - malo povecana kiselina i mala nervoza zeluca
- pre par dana, snimanje ultrazvukom, rezultat, sve je u redu...jedino nisam siguran da li je doktor spomenuo da imam kaskadni zeludac, ili je spomenuo da mozda za mesec dana probamo da snimimo i vidimo da nije to. Dobio sam da pijem Nexium. Pijem i sta znam kao da je isto. Popio vec jednu kutiju.
e, sad

Narodna medicina
- Juce sam bio kod jedne bake koja "namesta zeludac" i rekla mi je da mi je "zeludac otisao u grudni kos" I baka mi je od prilike radila ono sto sam i nasao na netu, dugo masiranje, opipavanje pulsa u pupku, masiranje izmedju palca i kaziprsta, stavljanje lonceta ipod stomaka i zavracanje nogu prema napred.... Medjutim rekla mi je da je kod mene malo problematicniji slucaj i da ce prvo morati da mi "omeksa" nateklinu izmedju stomaka i rebara, da opusti zeludac pa da tek onda proba da ga vrati u normalno stanje.
- Idem i danas na (nadam se) finalno namestanje
E sada mene interesuje sta vi mislite o svemu ovome? I ako je moguce da zamolim Admina posto je on pisao o Solarnom pleksusu da mi kaze gde je to on procitao i gde moze da se nadje vise o tome?
p.s. gde sam citao ovde o solarnom pleksusu (vec sam probao sa dizanjem nogu 2 jutra, pre dorucka, ali puls jos nije u pupku)
https://www.dijeta.net/forum/viewtopic.p ... t=solarnog
S' postovanjem