Odgovori 6 postova Stranica 1 od 1
saveti "ZVEZDA"
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    saveti "ZVEZDA"

    od Ella » pre 16 godine

    MADONA
    Jedite 6 malih obroka na dan, umesto 3 velika jer ćete na taj način održavati stabilnim nivo šećera u krvi, bićete sitiji i puni energije. Madona je definitivno sledbenik ovakvog načina ishrane. Dan možete početi muslijem, a ostatak dana trudite se da vam se ishrana bazira na zdravim namirnicama, pre svega voću i povrću.

    DŽESIKA ALBA
    Veliki je fan drevne veštine TaeBo koja je spoj samoodbrane, igranja i boksa. Naime, ova veština joj pomaže da ostane u kondiciji koja joj je preko potrebna zbog iscrpljujućih snimanja. Na ovaj način možete da sagorite 350-450 kcal/h ali i da se oslobodite stresa. Džesika u poslednje vreme vredno trenira kako bi stekla kondiciju za snimanje novog filma.

    KAJLI MINOG
    Dovoljno je samo pola grejpfruta za doručak da se razbudite, napunite energijom i krenete u nove pobede. Grejpfrut je voće koje Kajli najviše voli, prepuno je vitamina C, povećava proizvodnju noradrenalina u telu – hormona hitrosti i brzine, koji će vas spremiti za sve naporno i stresno što vas očekuje u toku radnog dana.

    SKARLET JOHANSON
    Ako redovno igrate tenis srce će vam biti jače, čitavo telo elastičnije, a popravićete i koordinaciju pokreta. Kad igrate tenis, sagorite otprilike oko 500 kcal/h. Ovaj sport aktivira svaku grupu mišića u telu. Ukoliko želite da izgledate kao Skarlet bacite se na treniranje.

    BRITNI SPIRS
    Ima svoju dijetu koja nije iscrpljujuća. Pomoću nje skinula je suvišan višak kilograma nakon porođaja. Britni jede 5 obroka dnevno, razmak između obroka ne sme da bude veći od 3 sata, poslepodne izbegava rafinisdani šećer i složene saharide, ali zato konzumira veliku količinu proteina. Takođe, ne jede ništa nakon 20h.
  • tashenka
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 14
    Pridružio se: pre 16 godine

    od tashenka » pre 16 godine

    ja pochela od juche da slusham teta Maddonu.....ona valjda zna najbolje ! =) :013: :013: :013: :013: :013: :013: :013:
    a uskooooro i na prvi chas yoge! :013: :013: :013: :013: :013:
  • ViA V.

    od ViA V. » pre 16 godine

    Nadam se da ovo spada ovde...
    Naletela sam jutros na ovaj članak u novinama i setih se sebe smotane i toga kako nikad ne umem da se namestim za slikanje.
    Pa rekoh, možda će ovaj tekst pomoći još nekome. :)

    SVE JE U STAVU
    Mali saveti velikih majstora kako da na fotkama izgledate mršavije

    Fatalan izgled na fotografijama holivudske zvezde postižu držanjem i tako ističu one delove tela koje smatraju svojim adutima, a skrivaju one koji im se nešto manje sviđaju.

    - Sve je u stavu, njime se mogu prikriti različite nesavršenosti, pa čak i kilogrami - ističe izvesna bivša manekenka i autorka knjige „Kako ne izgledati debelo“. Tu se pozabavila i temom poziranja za fotografisanje. Osnovno je pravilo, kaže, stajati uspravno, jer figura tako može da izgleda i do pedeset odsto vitkije. Žene koje imaju veću zadnjicu i bokove, a uzak struk, trebalo bi da stave ruku na struk jer će tako do izražaja doći gornji deo torza. Pogrbljeno držanje, ali i neželjeni podbradak smanjićete ako podignete jezik lagano prema grlu i nežno ga pritisnete uz nepce. Donji deo vilice tako će izgledati tanje i čvršće, podbradak se neće videti, a glava će biti podignuta.

    Ukoliko obučete usku odeću, a brinu vas neznatne, ali vidljive naslage na struku, okrenite telo malo ukoso u odnosu na fotoaparat i stavite nogu iza noge.



    ŠTA SA ZADNJICOM?

    Dženifer Lopez ima oblu zadnjicu i kukove, ali to se na fotografijama nikad ne vidi jer jednu nogu izbaci napred i stavi ruku na nju. Ta ruka prekriva deo kukova i čini ih manjim.
    Ramena imaju veliku ulogu u pravilnom držanju. Radi vežbe, stanite ispred ogledala, podignite ramena što više prema ušima, zadržite sekundu i opustite se. U tom položaju trebalo bi stalno da držite ramena.

    SKRETANJE PAŽNJE

    Velika torba u ruci ili mala ispod pazuha upečatljivi su detalji, koji će skrenuti pažnju sa delova tela koje želite da sakrijete.
    Vitku liniju, bez obzira na kilograme, postići ćete ako držite ruku na kuku. Tako ćete istaći i grudi i guzu.
    Zavodnički pogled na fotografijama ostvarićete ako gledate malo iznad objektiva. Tako vam ni blic neće smetati, a na slikama će izgledati kao da gledate tačno u objektiv.

    LINDZINI TRIKOVI

    Ruka na bokovima u bočnom stavu ističe liniju - pravilo je koje sledi ova seksi glumica.
    Lindzi Lohan svoju nedavno istesanu vitku liniju ističe poluokrenutim stavom koji prati jedna ruka na struku.

    izvor
    Poslednja izmena od ViA V. u 04 Apr 2008, 08:57, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 16 godine

    Pročitala sam članak i dopada mi se.

    Gledala sam Oprinu emisiju u kojoj su pričali o farmerkama i grudnjacima i tome koliko te dve stvari mogu da utiču na naš izgled, pa čak i da nas učine bar vizuelno vitkijim. Uzeli su nekoliko žena različite konsitucije i stilistu koji se samo tim bavi i poveli u šoping. Pri tom je bilo i saveta na šta obratiti pažnju prilikom kupovine. Ako pronađem nešto o tome ili neko od vas mislim da bi i to bilo interesantno.
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Postovi: 336
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Bobili » pre 16 godine

    Eva Longorija("Ne mogu odoliti cokoladnim kolacicima, a kad "zgresim", odmah ubacim trcanje kao dodatni trening_da bih vratila narusenu ravnotezu")
    Džesika Alba("Pijem dva litra zelenog caja na dan.Obozavam instant zeleni caj s mlekom:smuckam dve kasicice praska"macu" i sipam ga u solju.Zalijem sve tosa 60ml vrele vode, penasto umutim i dolijem 200ml mlakog nemasnog mlijeka
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • Disciplina
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 6
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Disciplina » pre 15 godine

    Ella napisao:Pročitala sam članak i dopada mi se.

    Gledala sam Oprinu emisiju u kojoj su pričali o farmerkama i grudnjacima i tome koliko te dve stvari mogu da utiču na naš izgled, pa čak i da nas učine bar vizuelno vitkijim. Uzeli su nekoliko žena različite konsitucije i stilistu koji se samo tim bavi i poveli u šoping. Pri tom je bilo i saveta na šta obratiti pažnju prilikom kupovine. Ako pronađem nešto o tome ili neko od vas mislim da bi i to bilo interesantno.
    http://www.oprah.com/slideshow/oprahshow/oprahshow1_ss_20051115
    još 56kg
Odgovori 6 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta