- i hvala za info vezano za med! 
Pozdrav i hvala u napred.
, jer imam sve simptome i mislim da mi je ovo sve posledica toga, jer imam to vec oko 5 godina, pa mozda cak i od rodjenja uvek sam mislila da ne mogu dovoljni da udahnem, jednostavno nikako da se oslobodim, uvek osecam neku nelagodnost u stomaku
.

Za rucak se hranim u studentskoj menzi vec pune 2 godine. Sta jos? ...hmmm.. pastete ne jedem, mada sam ih tamanio kao klinac stalno, salame i ostale mesne preradjevine isto retko. Jedem konzerviranu ribu, najvise tunjevinu, belog luka cesto zbog kandide takodje kao i maslinovo ulje kad pecem jaja. Voca i povrca isto jedem kad se ima, ali gledam da bude sto redovnije. Uh, raspisao sam se u sitne detalje...
ujutru znam u casi mlake vode da razmutim meda i na prazan stomak da pijem. Cajeve takodje konzumiram svaki dan (crni, zeleni, nanu, kamilicu, ginko, koprivu...) Za sad mi nista vise ne pada na pamer, ako jos nesto treba pitajte slobodno. I hvala opet jos jednom na brzom odgovoru.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.