Omjeri masnoća i vode u tijelu putem digitalne vage ...
 • Korisnikov avatar
  Tomislaw
  Početnik
  Početnik
  Postovi: 95
  Pridružio se: pre 8 godine
  Lokacija: Osijek
  Horoskop: Leo

  Omjeri masnoća i vode u tijelu putem digitalne vage ...

  od Tomislaw » pre 8 godine

  U današnjim vremenima, javlja se ozbiljan problem debljine koji polako pogađa sve više i više ljudi. Debljina je zdravstveni problem koji može prouzročiti niz bolesti kao što su povišen krvni tlak, šećerna bolest, srčane bolesti, neke vrste raka, osteoartritis i dr. Naravno, postoje i drugi simptomi koji mogu prouzročiti debljinu.

  Za sve vas koji posjedujete digitalnu vagu koja pokazuje omjere masnoća i vode u vašem tijelu, ali i za vas koji se općenito interesirate za ovo područje - mjerenje % masti je učinkovit način kako biste utvrdili u kojem se stanju nalazi vaše tijelo.

  Iz tih razloga, predočit ću vam referentnu tablicu gdje možete lako protumačiti u kojoj se skupini nalazite i u okviru svoje starosne grupe. Ovo što ćete vidjeti su dvije referentne tablice na HRVATSKOM i SRPSKOM jeziku pa kako vam je lakše za pregled. Isti podaci, ali različiti jezici.

  Kada god stanete na digitalnu vagu te vam ona pokazuje uz kilograme i omjere masnoća i vode - preporučljivo je jednom tjedno zapisivati rezultate masnoća i vode u tijelu kako biste mogli reagirati i učiniti sve kako bi se vaše tijelo dobro osjećalo. Uz to je potrebno i tumačiti dobivene rezultate pri čemu ću vam pomoći.

  TUMAČENJE dobivenih rezultata % masnoća i vode putem digitalne vage:

  - voda u tijelu je pokazatelj vašeg zdravlja
  - ako je vaša tjelesna težina jednaka i ako se povećala voda u tijelu - to je DOBRO za vaše tijelo
  - ako se pak voda u tijelu smanjuje, to je znak kako se vaša mišićna masa smanjuje, a masnoće se povećavaju
  - ako se smanjuje postotak, to može značiti da je došlo do neuravnoteženosti vode u tijelu i na potencijalne bolesti čija je značajka izlučivanje vode

  Tablica, između ostaloga, sadržava i podatke za osobe koje se bave fizičkom aktivnosti te se možete orijentirati prema ovim podacima ukoliko vaša digitalna vaga podržava atletski način.

  Upozorenje: ovo su samo referentni podaci dobiveni uzorkom.

  Kliknite na slike za uvećani pregled ovisno na kojem jeziku želite:

  Referentna tablica - HRVATSKI jezik:

  Slika

  Referentna tablica - SRPSKI jezik:

  Slika

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta