Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1
POMOC-STRIJE!!!
  • mimili91:)
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 1
    Pridružio se: pre 15 godine

    POMOC-STRIJE!!!

    od mimili91:) » pre 15 godine

    caos :) imam problem...pre dve godine naglo sam se ugojila...ne moram da pricam koliko sam se iskompleksirala zbog viska kilograma jer nisam tip devojke koje bas briga da li je debela ili ne...tada sam sa svojih 16 godina imala 75 kg na 174 cm visine...ali za dve godine smrsala sam 18 kg :013: totalno sam se transformisala :D medjutim iako imam savrsenu liniju trenutno,ostao je trag tog perioda...pojavile su mi se strije po stomaku!jedan problem otisao,drugi dosao :cry: ne znam sta da radim!lepa sam,sad sam i liniju dovela u red ali se jako plasim da ce me decko odbiti zbog strija koje imam :cry: svi mi govore da su to gluposti ali ja vise ne znam sta da radim...nisu jako izrazene ali se vide...koza mi je hrapava...molim vas ako neko ima slicna iskustva ili ima neko misljenje da napise!bila bih vam jaaaaaaako zahvalna ...da li je to muskarcima jako bitno?plasim se da me decko ne ostavi kada mi vidi stomak :cry: :cry: :cry: mozda je glupo,ali ja sam jako nesrecna...pozzzz
  • Spiral
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 23
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Spiral » pre 15 godine

    Pitaj dermatologa ili nekog stručnjaka. Strije se u principu - sprječavaju. Znači, dok si se debljala i mršavila, trebala si mazati tijelo kremicama... Sad ne znam kako možeš ovo srediti.

    A što se dečka tiče, ako je normalan i voli te - tvoje strije mu neće smetati. Ako nije i ne voli te - onda bolje da to saznaš što ranije i otkačiš pravi problem iz života... :wink:
  • missundaztUd
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 10
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: POMOC-STRIJE!!!

    od missundaztUd » pre 13 godine

    i ja imam problem sa strijama, ugojila sam se pa su se pojavile nove a sad nove nastaju i dok mrsavim... :(
    a mazem se.. mislim da mi nema pomoci.....
Odgovori 3 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju