Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1
Pedikir
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    Pedikir

    od Ella » pre 15 godine

    Nikada nisam imala problema da bih koristila usluge pedikira. Kućna nega je bila sasvim dovoljna.
    Međutim u poslednje vreme, pogotovo nošenjem papuča, javlja se problem koji nikako da rešim. Sl.vreme mi je problem da odem kod profesionalca jer uvek gledam da odem na masažu, frizuru, depilaciju i sl.

    Obožavam da potopim stopala u toplu vodu pa ubacim mirišljavu so, onda turpija, kremice, masaža, čarapice ali ipak nisam zadovoljna rezultatom.

    Pa ako imate savet za kućnu varijantu?
  • mary
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 30
    Pridružio se: pre 15 godine

    od mary » pre 15 godine

    To sto si navela da radis u kucnoj varijanti je vise nego dovoljno i tako treba da izgleda kucna nega, mogu da ti predlozim da pored toga noge mazes scholl ovom kremom za omeksavanjestopala i to ce biti sasvim dovoljno..
    Nadji ponekad vremena i za pedikira ako smatrasda imas problem , bar jednom mesecno...
    :009:
  • Ella
    Amater
    Amater
    Postovi: 400
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Ella » pre 15 godine

    Hvala na odgovoru.
    Čim ugrabim vremena moraću ipak da posetim pedikira s obzirom da mi se koža jako suši i na tabanima, prstima.
  • buca
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 6
    Pridružio se: pre 16 godine

    od buca » pre 15 godine

    ...i trazi masazu stpala :24: ....

    Za vreme trudnoce uvek mi uraste nokat,to je od hormona,pa sam krenula na pedikir...i evo do dana danas idem....i uzivam.Sad nemam nikakavih problema,ali volim otici,preslo mi u naviku...a i saznam sve aktuelne traceve :wink:
    krenula sa 97kg stigla do 88kg......sanjam 75kgSlika
  • melisa
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 149
    Pridružio se: pre 16 godine

    od melisa » pre 15 godine

    Draga Ella, posle tog natapanja nogu i turpijanja mozes da namazes u malo debljem sloju Hemel kremu za pete.Meni je ona vise nego dobra, ma najbolja.Dobro je natapkas i utrljas a onda obuces tanje pamučne čarape i spavanjac....veruj mi da ces vrlo brzo tako srediti pete i bice odlične. Takođe, preporučujem oriflame zelenu turpiju za pete. Ja sam probala razne: Titania, avon, scholl, ali hemel i oriflame su odlični. Izbegavaj so, ona susi kozu..
    POzdrav :D
    Slika
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Postovi: 336
    Pridružio se: pre 15 godine

    od Bobili » pre 15 godine

    Ja se bavim Oriflame-om i znam da mi tu turpiju bas uzimaju, a imam je i ja, oni cak imaju i carape pamucne 100% pamuk, imaju i kreme za pete, one mi isto super idu...
    Mada ja sam jedne godine imala neke gljivice na tabanima,i dobila sam neke kremu i rastvor, medjutim meni posle toga nije bilo bolje i znam da mi je mama tada napravila kremu od nevena, domacu, znam da ide 40cvjetova nevena i salo i ono se rastopi dodaju se cvjetovi i kad se stvrdne moze se koristiti, moze se i dodati jos neke biljke radi mirisa, jer ovako bas i ne mirise lijepo...Nakon dva mazanja, upala se povukla...Isto su mi pete pucale, nakon samo jednog mazanja, sve zaraste...
    :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Postovi: 362
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Pedikir

    od BeogradjankaONLINE » pre 14 godine

    Ja sam isla kod pedikira od 18-te godine, pa do 40-te .. mrzelo me da se bakcem sama oko nogu .. onako, samo dignem nogu a pedikirka to brzo i vesto zavrsi .. medjutim, imala sam mnogo srece jer se nekada instrumenti nisu sterilisali. Jednom sam chula u salonu prichu kako je zena navukla hepatitis - i od tada vise ne idem. Posto sam godinama gledala sta mi pedikirka radi, lepo sam kupila pribor i samoj sebi radim .. traje duze nego da mi radi drugi, ali namestim se ispred tv-a, pa polako .. i nikad mi stopala i nokti nisu bili bolji. Vise nemam ni problem sa uraslim noktima na palcevima, pa sam zakljucila da mi je pedikirka tim svojim 'kopanjem' po mojim noktima samo jos gore pravila.

    Imam Schollove nozice, rende i turpije. I moja koza je suva, ali je mazem svaki dan, to je alfa i omega. Ne koristim njihove kreme, nego uobicajene za negu tela ..
Odgovori 7 postova Stranica 1 od 1

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta