Kao prvo promeni salon ...
Kao drugo podlivi???Ko ti je to napravio , to je sramota da taj uopste radi u salonu ako ne zna obicnu depilaciju da uradi..
Moj savet ti je da mazes hepatrombin na podlive ...ali ako ti je i koza ostecena (skinuta) , posto mi nikako nije jasno sta su ti uradili , onda nemoj to mazati da te ne pece ...hepatrombin je za podlive znaci...
Sto se tice depilacija :
Topla depilacije jeste efikasna , ali je i nehigijenska , posebno zbog uslova u kojima mnogi saloni rade (mislil na nehigijenu,ne redevno menjanje voska i ne sterilisanje koze i voska)kao sto vidis i ne strucnost u radu...Dobro je da te nisu opekle , ima i takvih...
Moguca su mnoga kozna oboljenja pa je stoga licno izbegavam..
A sto se tice hladne, ona je jako dobra i higijenska metoda depilacije ..
SAmo molim vas pazite kod koga idete da ne cijem da je nko jos dobio podlive..
Podlive moze da napravi samo neko ko nema pojma..
Aparat za depilaciju nije idealno resenje , dobar je za put i povremeno skidanje dlaka jer se pokazalo da dlake cesto urastaju i ostaju fleke.
Takodje nakon nastajanja trenutnih fleka od cupanja nije pozeljno izlaganje suncu da te fleke nebi ostale trajno...
Kreme se sastoje od kiselina i prilicno su slicne brijanju , oslabljuju tj kidaju dlaku ,ali ne i koren..mogu da izazovu alergijsku reakciju , i obavezno perite ruke ...Imala sam iskustva sa jednom devojkom koja je dosla sa opekotina izmedju prstiju i nije znala sta je , a onda se setila da nije lepo isprala kremu...
Nadam se da sam nesto pomogla..