Celulit!!!
  • IVANA002
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 96
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Celulit!!!

    od IVANA002 » pre 13 godine

    Neko se žali na mlitavu i mekanu zadnjicu, a moje butine i zadnjica su tvrde, ali ne od mišića već do celulita i „zipovanog“ sala. :crybaby: Rekla bih da imam tvrd celulit, ali me zbunjuje što je mary napisala da je on karakterističan za osobe koje intezivno vežbaju, ali ja definitivno ne spadam u tu grupu. :neznalica: Na testu koji je postavila mary imam čak 12 odgovora pod DA. :(

    Već dugo imam celulit (mislim da se pojavio otprilike već sa početkom puberteta), ali mu do sada nisam pridavala neki poseban značaj. U početku se jedva primećivao, a onda sve više i više, ali ja sam bila u fazonu: ne vidim ga, pa mi i ne smeta. Međutim, u zadnje vreme su butine počele jako da me bole na dodir. Dovoljan je mali pritisak a da osetim bol kao da me je neko uštinuo. Čula sam da to može da bude od celulita, pa sam rešila konačno da radim nešto po tom pitanju. Imam ga najviše na butinama i zadnjici, a pojavio se i u donjem delu leđa i na stomaku, ali tu nije toliko vidljiv.

    Došla sam na ovu temu sa namerom da pitam za savet, ali čitajući je naišla sam na mnogo više predloga za borbu protiv celulita, nego što sam očekivala. :23:
    Za početak sam počela da koristiv Garnijerovu kremu sa roll-on masažerom. Njom tretiram kritična pordučija svako veče. Ne znam da li krema ima nekog efekta, ali se nadam da bar taj masažer ima.

    Čula sam da kada se smrša celulit se još više primećuje, ali vidim da svi govore drugačije. :005:

    P.S. Da se primetiti da je tema zamrla tokom jeseni i zime. To nije dobro, treba misliti na vreme, a ne kad stigne leto :evil:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 3874
    Pridružio se: pre 16 godine

    Re: Celulit!!!

    od lasata » pre 13 godine

    Dakle Ivana, slatko si me nasmejala sa 'zipovanim salom'... Skoro nisam cula tako dobar i originalan izraz... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • sandra.fs
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 2
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Celulit!!!

    od sandra.fs » pre 13 godine

    Htela bih da pitam ako je ovde neko iz Novog Sada da li moze da mi preporuci neko mesto gde mogu da idem na neke tretmane da se resim celulita. Po ovom "neke" i "neko" mozda mozete da primetite da uopste nemam iskustva u tome.. I zapravo uopste ne znam sta da radim.. Tako da se nadam da ce mi neko od vas pomoci..
    Uglavnom mislim da postoje neke masaze ili tako neki tretmani koji pomazu.. Mada mi recite ako gresim ili ako postoji nesto bolje, a da nije nesto preskupo..
    Hvala :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 7047
    Pridružio se: pre 15 godine
    Gender:

    Re: Celulit!!!

    od 314pezos » pre 13 godine

    Rešavanje problema celulita nij ni malo jeftino ... možda su masaže jeftinije u trenutku al kad ti saberu gomilu masaža opet te izađe kuku i lele.

    Čuo sam da je za preporuku salon "Olivera b." u Jevrejskoj 10/i sprat, ili na tel 021/451-866, 424-755, 063/8319090 pa nazovi i zakaži bar info susret jer sam čuo da su jako predusretljivi i da su solidni sa cenama.
    Slika
    Slika
  • missundaztUd
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 10
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Celulit!!!

    od missundaztUd » pre 13 godine

    jel koristio neko eveline 3d cellulite?

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost