Odgovori 112 postova
Ovo sam ja...
  • katarina
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 6
    Pridružio se: pre 16 godine

    od katarina » pre 16 godine

    ja sam katarina. nikako mi ne ide da komuniciram sa forumasima[mada sam obicno nocu na netu a tada nema nikog]. ja jedva znam i da kucam tako da od slike nista. nemam mnogo viska ali bi zelela da ga nema uopste. od sledece nedelje idem na un. DRUZICE MO SE
  • Norma J.M
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 223
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Norma J.M » pre 16 godine

    Pozdrav Katarina! :mahalo:

    Steta sto si samo nocu na netu,jer se tako ne mozemo puno druziti :cry: ja sam samo ujutru tu....ali ima ovde i nocnih pticica,pa nema sta da se brines!
    A i ako uvece ostavis poruku,vec ce neko da ti odgovori....mozda odgovor ne stigne odmah....ali ce stici! :wink:

    Dobro nam dosla i srecno sa UN-kom! :wink:
  • skubisa
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 28
    Pridružio se: pre 16 godine

    od skubisa » pre 16 godine

    dobro dosla katarina, i ja, kao i ti, nemam puno viska, ali i to malo mi jako smeta, tako da se trudim da ga maknem. :D
    pisi slobodno u bilo koje vreme, dosta nas je tokom celog dana na forumu, svakako ce ti neko odgovoriti na tvoj post.
    pozdrav za tebe.....
  • sneki
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 3
    Pridružio se: pre 16 godine

    od sneki » pre 16 godine

    Kao prvo cao Katarina(moja mladja cerka se zove Katarina ima 1,5god),dobro nam dosla,i ja nemam mnogo vremena za internet ali svako vece otvorim poruke pa bar na njih odgovaram ako ne pratim forumase.Ja imam viska 15-ak kg. ostalo mi je od drugog porodjaja mada sam i kao devojka pribegavala dijetama nekad i rigoroznim. :o A o kompleksu da ne pricam.Ni pred mm se ne skidam.Pocecu obucena da se kupam ne mogu da se gledam.Od dve trudnoce sam dobila i strije i eto ti muke! :cry: Ali kad vidim moju snahu koja se pre neki dan porodila i sa 100.kg. spala na 90.kg. ja se tesim.Kad sednem pored nje mama me uvek pita "Da nisi ti malo smrsala?Naspram Vesne si tvigi!"A mojim usima prija kao melem na ranu..... :evil:
  • Norma J.M
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 223
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Norma J.M » pre 16 godine

    Sneki,ajd' otvori dnevnik...pa da se tamo druzimo,razmenjujemo iskustava i zajedno mrsavimo! :wink:
    Imaces podrsku ostalih forumasa,a i u drustvu je lakse da se izborimo sa kilicama! :wink:

    Cekamo da otvoris dnevnik! :009:
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    :)
    Poslednja izmena od Nale u 27 Oct 2009, 01:11, izmenjeno 1 put ukupno.
  • melisa
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 149
    Pridružio se: pre 16 godine

    od melisa » pre 16 godine

    Draga Nale, evo mene opet za tobom :)
    Ovako, to što imaš 20 godina a nisi imala dečka nije ništa strašno. Ja znam jednu curu koja ima 27godina, nema ni kg viška, a nikada nije imala dečka. Jednostavno, neke stvari u zivotu se dese pre neke kasnije, ali to nije ništa nenormalno. Sa druge strane, razumem te, u potpunosti što si potištena, jer naše okruzenje je toliko postalo ispunjeno lažnim vrednostima i nemoralom da je to strašno. Veruj mi, da jednog dana kada sretneš onog pravog, a srešćeš ga jer "...Ničiju sreću nisu vuci pojeli!" pa ni tvoju, i kada sa njim budeš provela puno godina shvatićeš da to 20 nije ništa. Ja imam 25 godina i sada delujem da pametujem, ali veruj mi, tek kada postaneš starija, zrelija shvatiš da zivot i sreća tek dolaze i u 30. i u 40 godini. Tako da glavu gore biće momaka...
    E što se tiče mora, ajde da se lepo dogvorimo, da je realan cilj da sledeće godine ideš sa 10kg viška na more. Sada kada to neko čita reći će da te obeshrabrujem, ali to nije tako. Iskustvo na ovom forumu, a i u zivotu je poakazalo da je nemoguće brzo skinuti 50kg viška, a ni brzo ih dobiti. Sa tim da ih je mnogo teže skinuti.
    Osnova svakog uspešnog i dugoročnog mršavljenja je realan plan. Tokom perioda mršavljenja dešavaće se da nećeš po 2-3 nedelje da vidiš pomake na vagi,ali će se dešavati da te vaga iznenadi kada se najmanje budeš nadala.Zato, strpljenje je osnov svega i neposustaj. I veruj da ćeš uspeti. Ali moras biti svesna da ce ti trebati puno vremena da skineš višak i ne trebas misliti da to mozes za 2-3 meseca. Jer, moraš kvalitetno smršati i posle to treba da bude tako ceo zivot. A ne da smrsas, pa još brze vratis i nista - samo začaran krug.
    Takođe, moj je savet da ako imaš finansijskih mogućnosti ideš kod nutricioniste, i onda je to super, jer znam dosta ljudi koji su prateći te programe mnogo smršali.
    Ali, moraš znati da moraš pratiti svaki korak koji ti oni kazu i da moras verovati u uspeh.
    Ovde na ovom forumu ćeš uvek imati podršku, mi smo ovde već više od godinu dana, tako da nigde ne idemo. Otvori dnevnik, pa da planiramo kako i šta ćemo sa dijetom, a sledeće leto i gde ćemo na more :wink:
    I bez depresije molim!!!! Za nju nema mesta, nego strpljenje, podrska druzenje...Ajd, udavih te sad, pa kuckamo se... :009:
    P.S. Sada ću ja da vidim u koji deo foruma si sada otišla, pa eto me za tobom. :21:
    Slika
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    hehe...hvala ti puno na lepim recima.....ja sam jedna sasvim normalna devojka...i taaaako zelim da lepo izgledam.... dosta toga sam propustila u zivotu i zelim da smrsam i to nadoknadim koliko mogu....probala bih i sa nutricionistom, ali plasim se da cu se pridrzavati toga par dana i bataliti....ne znam zasto, ali takva sam....krenem pa stanem, krenem pa stanem, i tako u beskonacnost, sto se svega tice....ne znam....valjda ce mi jednom doci iz dupeta u glavu i jednom cu shvatiti da moooooram da budem cvrsta i istrajna jer je zdravlje ipak na prvom mestu..... :)
    inace, za nekoliko dana treba da krenem na tretmane za mrsavljenje-parafin..... i nadam se da ce mi to koliko toliko pomoci....a naravno da cu i ishranu da korigujem.....e sad, pitanje je koliko ce me to drzati.....da ne pokleknem za dva-tri dana....samo da izdrzim.... :)
  • andjela
    Amater
    Amater
    Postovi: 325
    Pridružio se: pre 16 godine

    od andjela » pre 16 godine

    Ciao Nale :)

    Kao prvo, dobro nam dosla :)
    Kao drugo , potpisala bi sve sto ti je Melisa napisala.
    Trece :) nemoj se mnogo nadati velikim rezultatima parafinom a te pare bi bilo bolje da das nutricionisti.
    Nista ne trebas da juris i nadoknadjujes....veruj mi, sve ce to doci kad budes spremna i nista ti nece pobeci....nista ne treba na silu .....preporucila bi ti da procitas Pufnin dnevnik koji je vrlo inspirativan a i u njemu ima dosta predloga kako i na koji nacin smrsati :)

    kuckamo se Nale :)
    Visina: 175cm
    BMI sa 78kg=25,5
    BMI sa 68kg=22.2
  • Betty Boop
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 13
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Betty Boop » pre 16 godine

    Nale, pozdrav...kao fizioterapeut, moram malo da te obeshrabrim što se tiče parafina...kao i kod svih ostalih toplotnih procedura gde dolazi do jakog znojenja...sve je to poprilično efikasno, ali isključivo kao dodatna metoda, a nikako kao samostalna...to što ti se bude pokazao obim manji za nekoliko cm, to je samo gubitak vode iz organizma, a vraća se munjevitom brzinom...znači, kao povremena detoksikacija je OK, ali su rezultati vrlo kratkog veka. Znaš, ne možeš da očekuješ da ti se kile preko noći otope...to ne može da se desi nijednim tretmanim ili aparatom. Čak i tretmanom elektrostimulacije (koji je mnogo delotvorniji od parafina) se rezultati vide tek posle nekoliko serija od po 10 tretmana, pogotovo kod većeg viška kilograma.

    Hajde, ljubim te, sedi sama sa sobom i stavi sebi na spisak sve razloge zbog kojih želiš da uspeš. Moraš da shvatiš da nijedan početak nije lak, zacrtaj sebi cilj, napravi sebi program i kreni...kad budeš videla prve rezultate, motiv će ti biti još veći da nastaviš dalje! A i mi smo ti tu da te guramo ka tom cilju, da te ohrabljujemo, ponekad kritikujemo, ali svi sa željom da uspeš!

    puno pozdrava od Betty Boop!!!
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    Betty Boop, hvala puno na podrsci.... ne znam sta da radim, sto se tice parafina.. da li je to samo bacanje para ili..... ja idem na foru kao, imam mnooooogo sala pa brze cu se i vise topiti.. :D ali ako kazes da se to tako brzo vraca, sad ne znam da li je to pametno....ipak da bacim tolike pare..... ne znam.... :(
    inace, od juce sam na dijeti.... :013: danas sam kupila 4.3.2.1. i sad i to krecem da pijem.....vozam sobni bicikl po 45min na dan..... i videcu dokle cu izdrzati... :D dobila sam neku volju..... samo da odem na moooore...pa kad god.... :D htela sam uz dijetu, bicikl i ovo cudo 4.3.2.1. da kombinujem i parafin...... al sad ne znam.... :005:

    e puuuno pozzzz... otvoricu dnevnik pa se kuckamo tamo.... :)
  • Journey_of_Faith
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 10
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Journey_of_Faith » pre 16 godine

    Nale evo ti poljubac :009: :D :D :D
    I ja imam identicnu pricu. Imam 18godina i jos nisam imao devojku, al sta bice uskoro :D :D
    Svakome svoj problem je najtezi. Veruj mi ti ni si upla u depresiji nego si melanholicna.
    Ali sve ce biti ok. Veruj mi depresija je nesto mnogo strasnije.
    Zaedno cemo smrsati, nemoj vise ovako da kukas bice sve super. Samo treba da prodje malo vreme.
    I posle godini mozebi ke se sretneme, i togash se:
    Ke ni bide smeshno, ke bide veselo, i nisto strashno sto sega e preteshko
    Sto do togash, sto, vo meguvreme ti i jas.
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    hvala ti nikola... evo i tebi poljubac... :009:

    ma bice sve oke... samo da skinemo ovaj teret sa sebe.... :D
  • Journey_of_Faith
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 10
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Journey_of_Faith » pre 16 godine

    Evo vidis pao je i prvi poljubac :D :D :zuba: :zelenko: :skakutalo:
    A sada na zukru u krcmu kod NOre :ZZ02:
    I posle godini mozebi ke se sretneme, i togash se:
    Ke ni bide smeshno, ke bide veselo, i nisto strashno sto sega e preteshko
    Sto do togash, sto, vo meguvreme ti i jas.
  • Nale
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 12
    Pridružio se: pre 16 godine

    od Nale » pre 16 godine

    hahaha... :oops:

    pa ja sam dosla... ali nema nikoga... :cry:
Odgovori 112 postova

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju