Odgovori 445 postova
Dijetica pa Bebica
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Postovi: 1702
    Pridružio se: pre 10 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od narcisa » pre 8 godine

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Suzu sam pustila :placljivko:
    Presrećna sam, ali presrećna. Uf! Mogu misliti kako je tebi kad sam ja kilometrima daleko koja te "ne znam" ovako ushićena. :009:
    Ljubim te puno! I javljaj se.
    Baš....uf!!!!!! :013:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Postovi: 1461
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od leonida » pre 8 godine

    Čestitam, kod tebe sve kako si planirala !!!

    Baš sam srećna !!!

    :013: :013: :013:
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

    Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Postovi: 654
    Pridružio se: pre 10 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od ivaiva » pre 8 godine

    Juhuuuuuuuuuuu!!!!!!Un dijeta je savrsena za pravljenje beba!Ja imam duplo iskustvo,a evo i tebe!Bilo je jos clanica sa istim...Bas se radujem!Ja sam radila samo dva testa,a u utorak imam zakazan pregled.Kada ti je termin?
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Postovi: 339
    Pridružio se: pre 9 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od MiShīCá Mãllä » pre 8 godine

    Eto me ručkuljim pomelo i bademe, za sad ja nikakve simptome nemam, sem malo pojacanog apetita, i eto...vama hvala na divnim recima, vi ste zene divne...i ne verujem koliko sam se navikla na ovaj forum...sad ce neko pomisliti, ma da nema je mesecima, gde je do sada bila?
    Pravila bebuuu ha ha :-P
    Ali zaista, svaki dan ujutru doruckujem, skuvam kafu to je onih mojih 15-ak min i pomislim na vas, ponekad uletim da vas iscitam, ponekad i ne stignem, ali cesto mislim na vas :)
    Salu na stranu, nemam sta novo da vam pisem, tj do sada nisam imala, kile su tamo vamo ok, nisam ni na kakvom rezimu ishrane, pa racunam da ne dosadjujem.Kao sto rekoh, kile su tu negde oko 58,5 jutros znaci 500gr manje od poslednjeg merenja (bilo pre nedelju ili vise dana oko 59kg) a opet od kad sa vama nisam pisala oko 1,5 do 2 u plusu sa obzirom na okolnosti, imali smo gosta par dana oko nove godine, pa posle dosao tata na dve nedelje, pa setkaj po gradu, pa ruckaj svasta nesto, pa mu kuvala sve sto je pozeleo i eto...plus se odmah pojavi...uz to i ne znajuci da sam trudna, a opet ovaj mali minus od pola kg je ono sto ja kazem sebi " vratila sam se na staro" ...posle praznika, sad i ne pamtim kad sam pojela neki kolac ili tortu od posle praznika...racunam da malo izadju iz mene sva ona goscenja i jeca i pica...
    Narcisa, Leonida, Ivaiva punnno iskrenih poljubaca vam saljem :009:
    Odoh dok me nije izbacilo...cim ispisem duzi post,moram kopirati da me ne bi izbacilo :crybaby:
    Postao je alergican na mene ovaj forum ni na na na ha ha
    Moram Ivka moja tebi posebno da odgovorim :D termin mi je kod dr 11februara, pa cu tada sve znati, po proracunu na netu ja sam sada6ili7nedelja, a test na trudnocu mi pokazuje 3-cu nedelju...pa kako god bude, bice...samo neka bude sve u redu...
    Ljubim vas sve :009:
    Pozdrav
  • alfa
    Amater
    Amater
    Postovi: 228
    Pridružio se: pre 13 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od alfa » pre 8 godine

    Pošto sam i ja jako "redovna" tek sad vidim ovu lepu... ma šta lepu, prelepu vest i od sveg srca čestitam!
    I želim baš ono što si napisala: Neka bude sve u redu i neka nam se rodi još jedna vesela, lepa, zdrava i srećna beba! :009:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Postovi: 179
    Pridružio se: pre 12 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od Treshnja » pre 8 godine

    Diiiiivna vest!!! Cestitkeeee! Diiiivnoooo :013: :veseljak:
    Ali stvarno ima nesto u urednoj ishrani i pripremi organizma za *bebicu*...naravno tu je i zelja i poztivian stav :009:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Postovi: 119
    Pridružio se: pre 11 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od pink rose » pre 8 godine

    Ja moram reci da nisam ulazila ranije , tek sam od skoro povratnik pa se i ne znamo...ali je divno sve ono sto primetih u tvom dnevniku, cilj je bio smrsati za rad viseg cilja...i sve se poslagalo ,tim rdom, ma fantasticno.Cestitke !!! :veseljak: :pivo: :veseljak:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Postovi: 339
    Pridružio se: pre 9 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od MiShīCá Mãllä » pre 8 godine

    Zene moje, meni poznate i nepoznate, hvala na recima podrske.Eto uleteh na kratko da vam javim divne vesti, trudnoca jeste potvrdjenaaaa tra la la la, ali termin ovde kod mene imam 11.02. tako da cu vam tada jos jednom potvrditi, jer verujte da ni ja jos uvek ne verujem...
    Javljam se sa potvrdom i u kojoj sam nedelji i ostalim detaljima u cetvrtak, petak...
    Vama zelim lep tok dijete, a onim zeMskama koje nisu vise na dijeti da odrze svoje kilogramcice i budu srecne i zadovoljne.
    Saljem vam poljubac velikiii
    P.S. Danas nam je divan dan,divan dan, i mom Nemanji 8-mi rodjendan :veseljak:
    Ziveo ziveo i srecan nam biooo!!!!
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Postovi: 1461
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od leonida » pre 8 godine

    Superi!!!
    Ništa lepše od bebe u kući !!!

    Ima nas ovde kojima je ostalo samo da čekamo na unuke ... u mom slučaju, dok završe fakultete i odluče se ... računam jedno 10-ak godina.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

    Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater
    Postovi: 194
    Pridružio se: pre 8 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od volja cini cuda » pre 8 godine

    Ti si stvarno sve uradila, zavrsila sa dijeticom, a uskoro ce i bebica. :) Cestitiam ti na svemu! I srecan rodjendan tvom detetu! :veseljak: :veseljak:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Postovi: 1702
    Pridružio se: pre 10 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od narcisa » pre 8 godine

    11.2. je :D . Čekam izvještaj :009: .
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Postovi: 339
    Pridružio se: pre 9 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od MiShīCá Mãllä » pre 8 godine

    Devojke moje drage, bio i prosao taj famozni 11.02. a ja se nisam javila, znam...smrc,smrc...
    Ovako...
    Prvo lepa vest jeste da je trudnoca potvrdjena i mi preprepresrecni...deca se isto raduju,toliko da dok stanem sa nekim makar malo bliskim,makar to bila i komsinica sa kojom sam na "dobar dan", oni odmah..."jel znate da nasa mama ima bebu u stomaku"?
    Oni vec planiraju ko ce sa kim da spava, ljube mi stomak (inace i moja sestra je trudna,tacnije pred porodjaj je jer joj je termin 25-og februara i oni kazu meni-jao mama zamisli ti imas bebu i keka ima bebu i to budu devojcice i onda nas bude dva-dva,a mozda jos bolje da ti imas dve devojcice pa da budemo komplet...)
    Volela bih da ulazim cesce i piskaram cesce, ali ja ziva nisam od kad sam prosli put vama pisala...popela sam se ja na 59,5 kilogramica,ne znajuci da sam trudna, i nekako mi to bilo odjednom, i rekla sam sebi "ok sad znas da si trudna,i jeste ugojila si se i sad te to nervira,jer je odjednom,ali neces sebi dozvoliti sad odjednom 20kg...ali da se nesto suzdrzavam kao sada,e pa necu...toliko sam cekala na bebicu i konacno je tu i pripaziti hocu,ali u granicama normale."
    A sad (eto i razloga zasto vam i ne pisem :( ) odjednom se sve preokrenulo i dan za danom prolazi u mucninama,povracanju,mucnini, glavobolji, i tako u krug...ja ziva nisam, smrsala sam na 58,3 pa posle na jos manje sto dr kaze da i nije ok, ako se bude nastavilo, da pripazim, pa se svaki dan teram na jelo, sad sam na oko 58,8 sto mi je ok, i na svu srecu posto mi se jede voce,jedem puno jabuka i narandzi,i corbice njami njami, sem toga sve mi je odvratnooo...ceo dan sam u krevetu, slaba sam do prodavnice da odem, jer mi se u sekundi slosi i kljoknem skoro...muzic je kod kuce,i sva pomoc i podrska su tu, on vodi decu, on ih dovodi, on obavlja prodavnicu,kuva, pegla, ma sve...eto razloga zaista,zasto vam nisam pisala...tek ovako predvece mi bude ok.
    Opet imam i jake grceve,tacnije sad vec sve manje,ali me jos uvek sece u predelu jajnika...sto je dr rekao da je skroz ok...ne smem nagle pokrete da napravim, recimo cim ustanem sa kreveta brze,odmah me boli, grudi su mi vec dva broja vece, ko ce do kraja izdrzati,a stomak vec svi primecuju,i vec sam kao u 3-em ili 4-om mesecu, sto mi je sad drago, odjednom je opupeo, i svi ga primecuju, vec moram trudnicke pantalone (ne preterujem,zaista) i takva sam bila u obe prethodne trudnoce, ali ce mi posle :crybaby: ostati stomak...tako da cemo se druziti...ali da ne dosadjujem, u sustini sam presrecna i zahvalna Bogu...a tegobe ce proci :D
    Volela bih da mi opstane dnevnik,jer vec zamisljam kako cemo se druziti od septembra ili kasnije...
    Cesto mislim na vas, i necu da vas lazem, zamisljam sebe, e sad ces Mishice sesti i pisati devojkama,i onda mi nekako prodje dan i ok, sutra cu,sutra i to tako ide u krug,ali vas se cesto setim :D To se zove "mrzovolja" , priznajem :020:
    Inace sam oko 8-me nedeljice, zato i imam te pojacane simptome, koji ce proci nadam se oko 12-te ili 13-te nedeljice...i termin mi je septembra, ali se tacan datum jos uvek ne zna, za sad su mi rekli 15- do 25-ti...za dve nedeljice idemo opet bebce i ja kod cika doktora da preuzmemo MKP (Mutterkindpass), kao decija i moja knjizica u kojoj su svi podaci od trudnoce,do svih onih glavnih decijih pregleda, tako da cemo tada i ustanoviti tacnije datum, i trudicu se da vas ranije obavestim...ako ne dosadjujem...
    Vama zelim lepe rezultate u onom sto ste zapocele, i puuuuunooo vas pozdravljam.
    Hvala na posetama, bezobrazna i umorna Mishica ce skupiti snage da vas uskoro obidje.
    :009: :009: :009:
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater
    Postovi: 194
    Pridružio se: pre 8 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od volja cini cuda » pre 8 godine

    Ne brini se Misice sacuvacemo ti dnevnik, na jesen kad se vratis da mozes da nastavis. Doci ce i ta 12.a nedelja pa ces sa trudnocom uci u mirniji period. :mahalo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Postovi: 1461
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od leonida » pre 8 godine

    Joj, kako je lepo što klinci nisu ljubomorni nego se raduju novoj bebici!!!

    Samo ti jedi puno voća i povrća ... tu su vitaminčići za bebu, ma ja negde iskreno mislim da svaka trudnica ima osećaj šta joj u organizmu nedostaje ... naravno, sve mi smo kao trudnice imale alave faze (sećam se kad sam jedno veče pojela 5 kg mandarina ... posle sam, ne znam zašto, imala gorušicu :D ... (onaj osećaj kiseline))

    Čuvamo dnevnik i držimo palčeve da višak ne bude baš prevelik !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

    Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Postovi: 119
    Pridružio se: pre 11 godine

    Re: Dijetica pa Bebica

    od pink rose » pre 8 godine

    Jao, Mishice, na kratko me podseti na period iz kog sam i sama skoro izasla...tebi je to ako sam shvatila trece i zaista svaka ti cast na tome. Kilaza ti je odlicna zaista s obzirom na dve trudnoce vec , a verujem da neces imati prevelikih problema sa viskom ni nakon treceg deteta, ali Boze moj, nekad cilj opravdava sredstvo...pa kako god da ispadne tu smo da se druzimo i podsticemo jedni druge. :wink:
Odgovori 445 postova

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 44 gosta