Kao što naziv mog dnevnika glasi, ja se eto stalno vracam dijetama i kilogramima. Nadam se da cu ovoga puta razbiti taj zacarani krug.
Oduvek mucim muku sa viskom, ali ranije nikada nisam prelazila 75kg. Sada imam 86kg, visoka sam 158cm, imam 27 godina. Ali to i ne zvuci tako strasno kada se setim da sam prosle godine na porodjaj otisla sa okruglo 100kg. Nisam se merila neposredno posle, ali mesec dana kasnije imala sam vec 10tak kila manje. Medjutim, od tada sam pokusavala povremeno da se kontrolisem sto se tice slatkisa, isla sam i kod nutricioniskinje, ali komplikovane dijete me slabo drze. Zato sam se odlucila za UN dijetu. Dugo sam to odlagala, jer ne znam da li je pogodna za doilje. Plasila sam se da cu izgubti mleko, narocito u prvim mesecima kada je moja beba samo od njega zavisila, a nije napredovala bas najbolje. Sada ona ima vec 10 meseci i jede drugu hranu, pa mislim da nije strasno cak i ako se to desi. Ovo je dijeta koju je definitivno najlakse sprovesti u delo. Planiram uskoro da krenem i na neki fitnes, a kako je krenulo i lepo vreme svakako cu setati.
Danas mi je bio 1.dan i ovo je moj jelovnik od danas:
1.dan proteini:
D: 2 jabuke
R: 1,5 kremenadla , salata od paradajza, krastavca i mladog luka, supa
V: 1 kremenadla +salata od paradajza, krastavca i mladog luka
Osecala sam glad i pre vecere i sada. Ne znam sta cu raditi kada dodje vitaminski dan

P.S. Nisam bila na forumu 2 godine i vidim da se dosta izmenio. Nadam se da je jos ziv, bar ovde medju dnevnicima. Na neke teme gde sam isla i postavljala pitanje nije bilo odgovora i vidim da na dosta njih nema aktivnosti i po vise od godinu dana. Bas mi je zao zbog toga. Ranije mi je dosta pomagalo da smrsam.