Drago mi je sto sam se ipak odvikla od one grozne navike-kasne vecere porucene iz fast food-a.Javljacu se povremeno sa novostima...Zelim vam puno uspeha u daljem gubitku kilograma!!! 

Drago mi je sto sam se ipak odvikla od one grozne navike-kasne vecere porucene iz fast food-a.Javljacu se povremeno sa novostima...Zelim vam puno uspeha u daljem gubitku kilograma!!! 

zivele sa sokom

Znaci vracamo se na dijeticu za oko godinu dana! 

Za ovo kratko vreme u plusu sam 2 kg,a mogu vam reci da poprilicno pazim sta jedem.Jedem vise i ne pazim na kombinacije,ali ipak je vecina hrane "normalna".Tiker ce mi od danas ici u rikverc,a ja cu se truditi da ne ode bas predaleko.Zadala sam sebi cilj da se ne ugojim preko 18 kg(proslog puta je bilo 32
). Ljubim vas sve!!!! 

Tu sam ja svakodnevno,citam vas ,a ponekad negde nesto i napisem.Po PS-u je sve sto se tice trdnoce,a kilaza onako...mnogo je bolje nego u prosloj trudnoci i nadam se da ce i do kraja biti.Lepo se hranim,ne preterujem ni u cemu.Jedino ne mogu da jedem meso ni u kom obliku.Bukvalno ne mogu ni da ga gledam.
DR mi kaze da to nije problem,posto mi je gvozdje 28.
Izdrzacu ovih par godina pa neka rastu zajedno,bice lakse i njima i meni,posto je tako mala razlika.A da!Saznala sam da cu imati devojcicu sto me je bas bas obradovalo!

A ja se i dalje navikavam na cinjenicu da je to malo,cupavo,veselo cudoviste izaslo iz mog stomaka i da je jednostavno moje!A vec stize sledece...

), a i ima mladih devojaka kojima i te kako mogu pomoći saveti kako da u trudnoći ne vrate mukom izgubljene kilograme ...
)
Ja bih vec pocela sa kupovinom,ali moj muz od svih starinskih obicaja postuje jedino taj da se bebi ne kupuje nista dok se ne rodi,pa cu zbog njega da sacekam. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.