. Uplaši se čovek kao da krade iz sopstvenog frižidera haha 

, a krenulo je vrlo bezazleno s Leonidom pa kad se priključila TZLj popadasmo kao domine.

I ja se sada radujem kada udjem na forum.Kada sam prosli put bila na dijeti,dnevnik mi je sadrzao samo moje jelovnike i tu i tamo po neki post od jedne recenice.Sada se ovde svasta pise!Ucimo jedna od druge i sto je najvaznije,smejemo se!
A to brojanje kalorija i nije losa stvar.Mislim da ne bih bila toliko disciplinovana da na taj nacin mrsavim,ali za odrzavanje ce mi dobro doci.
Da nisam pojela dva parceta torte,ne bih ni racunala u brljanje,ali bilo mi je stvarno previse.Raduje me to sto mi nije prijalo ,zato sto bih to ranije pojela bez problema i mogla bih jos.Nadam se da su tajne vecere moja ruzna proslost.

Ma nema veze,samo me nervira onaj osecaj ,kada se pribudim,a kao da sam tek vecerala.Ranije mi je to bilo cak i normalno,a sada mi je fuj.
, al nek ide život. Još malo gotovo. 

e sad... to što smo leonida i ja, a tu je i narcisa izdominirale to je već druga stvar

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.