Odgovori 1227 postova
UN pa dokle stignemo
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

Re: UN pa dokle stignemo

od Bakica » pre 7 godine

Po svoj prilici cu da startujem negde sa 92-93kg novi krug posle Nove godine...pa shta da radim, nisam se bash mogla stalno suzdrzavati ovih praznichnih dana. Ovde to pochne josh pre 25-og decembra, dolaze ti na ruchak, pozivaju te na vechere i onda je teshko. Vazno je ipak da nisam previshe zabasala pa dobila vishe kila koje posle s mukom treba skidati.
    Vec dve noci mi je poshlo za rukom da zaspim ranije i odspavam dosta ( puj puj da ne ureknem :D ). Nadam se da cu tako nastaviti.
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od cacacac » pre 7 godine

Bakice i tebi je potrebna pauza sa dijetama sad oko praznika, naravno sa kontrolom obroka. Taman da se organizam malo odmori. I ja planiram posle praznika da krenem ponovo, ali cu probati neku drugu dijetu.
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Drage moje devojke svima vam zelim sve najbolje u Novoj 2018-oj. Da ste mi zive i zdrave i mrshave :D ( a ne debele kako se obichno kaze :D ) , da se puno radujete a manje brinete , da su vam porodice zdrave i vesele :)
    Pre svega zelim da u ovoj 2018-oj bude mira u svetu i u nama svima.
    Pozz Bakica
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • dada77ns
    Amater
    Amater

od dada77ns » pre 7 godine

hvala Bakice. I tebi zelim puno zdravlja i puno srece, lake obroke, bez gladi...pa da se docepas osmice :) :009:
    UN start: 04.05.2016. 62kg
    UN kraj: 01.08.2016. 51kg
    novi start kontrole: 03.05.2017. 55kg neuspesan
    najnoviji start kontrole: 06.11.2017. 57kg neuspesan
    UN start: 02.12.2017. 57kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 7 godine

Sve najbolje bakice!!!Predlazem da zajedno krenemo sa UN vec devetog i nema odustajanja!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Slazem se Iva. Nece i onako vredeti pre 9-og (moj rodjendan :) ) , ide nash Bozic , opet klopa :oops:
    Ja sam devojke moje zadnjih mesec dana nabacila 3 kg :nasilan: Ne samo shto sam svashta jela nego sam i jela svaki chas ( ko u "dobra" stra vremena :cry: :oops: ) .
    Juche nam je bila slava, jest posna ali sam se razbila od pita (s krompirom i prazilukom), baklava i posnih kolacha :nasilan: Mislim katastrofa. Shecer nisam ni smela ni stigla da izmerim :(
    Naravno sada cemo tri dana da jedemo ostatke od slave jer mere nemamo kad pravimo tu hranu za slavlja. Josh sam i cerki spakovala dosta toga. Gosti su bili zadovoljni :) i slava je bila lepa.
    Mislim da idem na UNku ( bez obzira na UH dan) jer mi se chini to ce mi biti jedini nachin da se opet uobrochim.Krecemo posle 9-og :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • dada77ns
    Amater
    Amater

Verujem da ce ti ta tri kg brzo spasti ali svakako nije lepo videti kontra-pomak na vagi. Par dana bez kontrole i toliko trud propadne. Ne mogu nikako da shvatim, zasto ta kontrola u glavi ispari u nekom momentu. Isto se desava i meni, bezbroj dana se kontrolisem i pazim i onda kao da mi deo mozga nestane, i krenem da jedem sta mi dodje pod ruku kao da nikad vise necu jesti. Praznici su najgori po tom pitanju. Gomila hrane koju treba pojesti (jel je zaista nepravedno bacati) a mi zeljne svega... :nasilan:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

Onda desetog da krenemo?Ja sam imala silne goste,pa smo pocistili svu pripremljenu hranu i bas sam srecna zbog toga,ali na vagu ne smem da stanem. :nasilan:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • dada77ns
    Amater
    Amater

Mene tek ceka to brljanje i menjanje dana i ...ne znam sta sve ne (od 5. do 10.). Pokusacu da ne jedem slatkise cesce od jednom u 4 dana (kao na UNki). Bicete upoznati da li sam uspela. Predpostavljam da se tih dana necu meriti :D
  • Drina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Drina » pre 7 godine

Bakice, srećna Nova!
    Ajmo, ajde, svi u napad. Ne na slatkiše, nego na kupus i limunadu! ;)
    Početna: 85, trenutna: 77 cilj: 70kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Ajde od 10-og da idemo grupno pa da se pomazemo.
    Mozda nekome bude iskushenje Srpska nova godina :D .Mi cemo je sachekati ali poshto smo sami nemam nameru nishta posebno da spremam. 14-og pada proteinski dan pa eto pojeshcu malo mesa (uz neutralno povrce). Pite i slatkishe ne pravim :nasilan: Oni su me urnisali za vreme ovih praznika :nasilan: :crybaby:
    Medjutim sutra imam goste na roshtilju ( a ja cu da postim sa ribom jer je Badnji dan). Bice bash nezgodno :roll: . Prekosutra imam decu na ruchku ( pechenje, kolachi, ruska salata pa ti izdrzi...znam da nemam shanse :( ). 9-og na moj rodjendan vodim decu na vecheru tj picu u jedan italijanski restoran ( valjda ce im pica lichiti na italijansku, nadam se...imaju kalcone koju ja obozavam a ovde je slabo ima). Tako da 10-og kad krenem na UNku necu smeti da prijavim koliko kila imam...bruka :oops: :020: :cry:
    Inache bila sam opet kod ochnog jer ovo ne prestaje. Kaze mi ( a vidim i sama) da mi je koza, tj mishici oko ochiju PALA i da mi to prouzrokuje ovaj problem a ne nikakva infekcija. Sad da li mi je ta koza tj mishici pala zato shto sam oslabila 29kg i zaista se smanjila u licu ili zbog starosti (al nekako to odjednom pa mi chudno) ili zbog nespavanja kad treba...Stvarno su mi ochi ko u tuzne sove :crybaby: a nekad su me zvali Japanchica zbog kosih ochiju :005: Zato se sad stalno slikam s naocharama :wink: . Za 6 nedelja mi zakazao da mi "pokupe/ valjda zashiju malo koze dole ispod ochiju ali kaze gornji kapak ne mogu da rade to.Tako da ne znam da li ce pomoci. No makar da mi srede "kese" ispod ochiju :shock: Sa spavanjem i dalje slabo mada neshto malo bolje sporadichno...To je moj izveshtaj :wink:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od cacacac » pre 7 godine

Meni Srpska nova nece biti iskusenje jer ne spremam nista. Mozda prosetamo do trga ako bude pevao neko normalan. :13:
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Smuchilo mi se svo ovo krkanje i pravljenje ovolike hrane :cry: UNka ce mi bash prijati :)
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 7 godine

I meni se bukvalno smucilo.Mislim da sam za desetak dana sigurno vratila 3 kg.Izmericu se 10-og ujutru.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Pica je bila odlichna i OGROMNA...sa njom zavrshavam ovo prejedanje . Od sutra pochinjem UNku a nadam se i vi ostali samnom.
    Za pochetak cu da pratim jelovnik sa interneta UNke a posle cu pustiti malo svojoj mashti na volju po pitanju recepata ali sve drzeci se pravila.
    IDEEEMMMOOO!!!

Sutra
    D vocke ( jabuka a mozda i dve)
    U kafa s mlekom
    R 2 pileca bataka zapechena u rerni s zachinima
    parche hleba i salata i 3 dl bistre supe
    U chaj hladan
    V 1 pileci batak i salata
    U kafa s mlekom
    SlikaSlika

SlikaSlika