Idem od sutra na Dansku pa se nadam da za 13 dana konachno mrdnem onaj ticker malo ozbiljnije

Danas cu da uzivam u sarmi

Da Cacacac ne bi trebalo kao shto ni UNku i ostale ne bi trebalo ali kao da mi nekoga slushamo![]()
![]()
Prvo ne bih se slozio da postoji neko ko za dijetu nije sposoban. Svi smo sposobni za to, samo je pitanje volje i karaktera. Dokaz su: Ti, Cacacac, Dada, ostali... A ako neko zna da se nalazi u predinfarktnom stanju, da je dotjerao do kraja i vise nema dalje, i ni to mu nije dovoljan alarm da se promijeni, pa mozda ga treba pustiti da dobije. Kad je neko digao ruke od sebe zasto bi se bilo ko trudio oko njega.Kufi ni ja ne bih to sebi uradila ali ponekad je bash ono zivot u pitanju. Taj chovek shto je to uradio bio je bukvalno pred izborom to ili shlog ili josh gore smrt. Muz ove prijateljice je u slichnoj situaciji...kilograma pa jedno 170 po mojoj proceni , i sa 4 leka pritisak mu manje vishe stalno ne valja...a za dijetu jednostavno nije sposoban.Dok njoj koja hoce to da stavi nije to neophodno jer bi mogla i dijetom da se normalizuje ali nece da se muchi pa bi trajno da reshi to pitanje.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.