Jutroshnji stres se zavrshio na dobro

tako da sam odahnula ostatak dana.
Ostao mi je josh taj sutrashnji dan a u subotu idem na vagu u apoteci da vidim "presudu"...Po svoj prilici bice -4 kg za ovih 13 dana Danske , shto nije nezadovoljavajuce

.
Reshila sam da sad idem na brojanje kalorija. Pokushacu shto tachnije da ih brojim no ako bude tu i tamo netachno nije bitno. Kaze mi da mogu 1867 kalorija na dan ako hocu za 6 meseci da skinem 15 kg. Ja cu jesti u stvari ( prema nekim jelovnicima koje sam sastavila) izmedju 1300 i 1700. Moracu da nauchim da spremam "normalnu hranu" u malim kolichinama. Probacu da ne mesham proteine sa UH i skrobom koliko bude moguce a kada mesham jeshcu enormno male kolichine te hrane). Napravila sam neki plan, prouchila i ispisala sve to o broju kalorija odredjene hrane...dakle spremna sam da nastavim borbu sad samo drugim sredstvima ( tj drugom dijetom). Javljacu se i dalje sa jelovnicima jer to moze biti korisno nekima od vas koji se mozda odluchite za ovo brojanje i ako vam sada izgleda komplikovano ( i meni je izgledalo).
Sve u svemu moj rezultat je ovakav ( za sada): 6 februara pochela dijetu sa 119.9 kg a sada 8 juna vaga pokazala 100.1 jutros.Znachi 19.8 kg sam skinula za ovih 123 dana.Sve ovo je rezultat sa moje kucne vage koja pokazuje 800 gr vishe nego ostale. Nisam nezadovoljna

Da sam manje brljala na UNki bilo bi i vishe

. Idem dalje i ne posustajem do krajnjeg cilja a on je 85kg. Pa koliko vremena uzme da uzme.
Najinteresantnije ce mi biti kada od subote pochnem tu neku " normalnu" ishranu kako ce se ponashati moj shecer i krvni pritisak
Cera me malo prati a malo brlja ...ipak ne odustaje shto je dobro

Na vagu nije skoro stajala ali nateracu je u nedelju.Onako vizuelno rekla bih da nije nishta izgubila ( samo da nije dobila...to bi je deprimiralo).Videcemo.Uh al se raspisah