Odgovori 294 postova
Un dijeta pocetak. 23. Mart 2017.
  • Dusica29
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 8 godine

Re: Un dijeta pocetak. 23. Mart 2017.

od Dusica29 » pre 8 godine

To je bio zaledjeni mix, a posto sam pravila minimalnu kolicinu da bih probala, mislim da je bilo samo nekoliko zrna graska i dve boranije, a najvise sargarepe, brokolija i karfiola... hvala bakice da znam za ubuduce. Nije bilo potrebe za pavlakom jer mi je bila strasno ukusna ovako, sto je jos bolje :D
    Slika
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od cacacac » pre 8 godine

Eto, i sad za proteinski ubacis piletinu kao dodatak ili za skrobni dodas npr. konzervu graska. Namirnica koja je odredjena tog dana treba da preovladava. Kad kuvam takvu corbu, sve ono sto se skuva i izmiksa, toga ima i u kockicama (sem luka). Ako stavim krompir da se skuva sa svim onim povrcem, obavezno ga izmiksam stapnim mikserom, a posle dodam krompir iseckan na kockice i on bas preovladava.
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 8 godine

Cacacac probacu i ja tu tvoju foru jer chorbe volim ali cu probati na odrzavanju za koji dan :)
    Ti si bash blizu cilja. Nema shanse da ga ne ostvarish :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • Dusica29
    Amater
    Amater

Ovih dana me sunce udarilo u glavu da ne znam gde sam...evo i jelovnik od juce nisam upisala...

Juce 42\90 PROTEINI

dorucak- banana
    Uzina- pola nara
    Rucak- tri jaja, salata i solja supe, parce hleba
    Vecera- dva jaja salata i opet maleno parce hleba jer jaja bez hleba ne idu :D

Danas 43\90 SKROB

Dorucak- pola nara
    Uzina- jabuka
    Rucak- krompir iz rerne, gomila salate bez hleba
    Vecera- krompir iz rerne i salata

Strasno mi prija u zadnje vreme vocni dorucak, mislim da mi se organizam navikao na to i ne trazi mi se hrana koju sin i muz doruckuju tipa sendvici sa kackavaljem i mesom, majonez... i drago mi je zbog toga :)
    Slika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 8 godine

A kada ces ti da se izmeris?!Nemas pojma koliko me zanima kakvo je kod tebe stanje kada su kilogrami u pitanju! :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Dusica29
    Amater
    Amater

Heh Iva, evo bas sam u tvom dnevniku napisala da ce merenje pasti sledece nedelje kad moj muz kupi vagu, jer smatra da ja mogu samo kineske jednokratne da pogodim :D
    Slika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 8 godine

Stvarno treba obratiti paznju kada se kupuje vaga.Ja sam ranije(dok mi je sin nije razbio) imala fenomenalnu vagu koju mi je muz kupio i nije je bas malo platio.Kasnije sam ja kupila neku(po ceni srednju) i nisam bas zadovoljna.Nekako nikada nisam nacisto koliko tacno imam kilograma.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Ja se merim kod majke, definitivno ova moja vrteska ne valja nista... ne bih da kupujem drugu da ne bih non stop dremala na njoj, ovako kad odem kod majke, vaga me bas obraduje jer se ne merim cesto.
  • Dusica29
    Amater
    Amater

Ne znam sta da vam kazem, kad se budem merila, znam da ce biti minusa, ali ne znam koliko, ne zelim da se nadam da je neki minus a ispadne manje pa se razocaram, jer po cm vidim da bas idu dole, mericu obime posle vocnog, tj pre turbo a kad stigne vaga onda i kg i da konacno mrdnem ovaj ticker :D i da, ja sva srecna usla u neku suknjicu jer je vruce i ceo dan letim i onda me zovne totalno nebitna osoba na viber koja me nije videla dugo i prvo sto kaze, jaooo kako si debela. E da sam joj bila blize pa da je sutnem u guzu sa sve mojom omrsavljenom nogom, da odleti. Zasto ljudima kad ne znaju sta da kazu odmah rokaju sa debela?? To je kao kad bih videla bolesnu osobu i na razglas viknula, jaooo kako si propala, pa ti si bolesna. Ljudi su zli, gledaju druge a ne sebe...i bas mi je upropastila taj dan, da mi je i muz video lose raspolozenje i tesio me... evo ga danas ceo dan ide oko mene i na svaki sat prica kako sam lepa, i da ne moze da veruje da sam smrsala tolkko :D a dusa je hoce da me oraspolozi :D :D
    Slika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 8 godine

Ja ne znam Dushice kakve su to osobe sa kojima ti kominicirash :010: Pa da izvinesh to su idioti bez trunke kucnog vaspitanja :nasilan:
    Svashta...ovako neshto josh nisam chula. A sledeci put kad ti neko tako neshto kaze a ti joj odgovori: "Ja cu da oslabim, ali ti si toliko ruzna i tu ti nema pomoci." Pa mislim shto reche Putin onomad : " kad si medju vukovima morash da nauchish da arlauchesh" ili tako neshto :D Ne daj bre da ti ti idioti unishte raspolozenje. Ili prosto da prostish odjebi te kretene.To bre nema trunke mozga i ovako i potpuno su beskorisni ljudi.
    Budi svoja, radi na sebi , da TI budesh zadovoljna sobom a takve prosto ignorishi...nemoj ni da im se javljash. To je gubljenje vremena bezveze a imash ti i muza (koji te ochito voli) , dok ga te "bimbo" zenske sigurno i nemaju niti ce imati, imash svoje zlatno dete, ostvarili ste svoj san i u Norveshkoj ste...ma shta ti vishe trebaju te budale.
    Samo napred :headbang: :veseljak:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Dusica29
    Amater
    Amater

Hvala bakice na divnim recima, ganula si me. A to je neka tetka od mog muza koja zove jednom u godini i ja se kreten javim jer je zena energetski vampir, i eto sta mi bude, sad se vise nikome ne javljam tako da ce da mi bude mirna glava. A najzesce sto mene svi zovu, jer kao nece njega da opterecuju jer odmara ilinradini onda ja naj,bem :D al sad me je videla i ne znam kad vise :D
    Slika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 8 godine

Mene je skoro jedan komsila pitao da li sam to opet trudna. :nasilan: A njegova zena ima najmanje 120 kg i porodila se pre godinu i po,a ja pre osam meseci.Samo sam se nasmejala. :D
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Jooooj jbt, kako meni takve osobe idu na zivce... imala sam relativno skoro ''verbalni okrsaj'' sa komsijama koji su btw, svi sa psihijatrijskim dosijeom. Citirah mudre reci mudrog coveka: "Kad covek umre, on toga nije svestan i nije mu tesko, tesko je drugima...isto je kad si glup!" Samo su se ucutali...
  • Dusica29
    Amater
    Amater

Strasno sta sve ljudi dozvoljavaju sebi da izgovore...

Ja ne znam za vas, al ja odavno nisam imala slatku veceru na uh dan, veceras sam uzela tri jafe i stomak me razvalio, odmah dijareja haos...ne znam da li je to od slatkisa, mozda sam se odvikla od njih, al jedva izdrzah ovaj bol, kao da me neko sece po stomaku.

44/90 UGLJENI HIDRATI

dorucak- banana
    Rucak- domace lisnato testo (prvi put pravim, dobro je ispalo)
    Vecera- tri jafe i red crne cokolade
    Slika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 8 godine

Izgleda da je to sve normalno za dijetu. Mislim to , zatvor pa dijareja...kod mene se smenjuju. Dodushe ja tu i tamo moram da uzmem laksativ i onda idu ti grchevi i dijareja. Istina ja problema sa probavom imam i pre dijete no ja sam pre 12 godina izvadila zuch. Srecom da mi ni jedna hrana ne smeta nakon toga.
    SlikaSlika

SlikaSlika
Odgovori 294 postova