Ala kakvo pisanije kod mene.
Gigo, naravno da će biti više
Trešnjice, Višnjice, Jagodice-Bobice, hepi sam što si se vratila. Ova pepeljuga je tu sa sve novim kompletom cipelica

.
Alisa, čuvaj zdravlje, oooo čuvaj. da tu smo čoporativno i ima da izguramo i da se ufitiljimo.
Mišice -misice, s kukovima je sve ok. Nešto su mi se uznedali izlasci

-šmrc. Nadam se da će ovog vikenda biti bolje u svakom pogledu.
13/91 P-dan
D:banana
R:sir, paradajz, hljeb,jogurt
V:sir
14/91 S-dan
D:banana
U:grožđe
R:kukuruz
V:kiflaJa upala u tešku centirfugu i ne stigoh da se prijavim. U nedjelju imala goste pola dana, a pola dana ja bila u gostima. Došla poslije ponoći i nasjela na skajp s drugaricom i deverala jutros do 5

. Grlo se sasušilo, al je srce puno.
I tako ustanem danas (ponedjeljak) na jedvite jade i hop hop odem na izlet u K-Dubicu. Super sam se provela, tabanala cijeli dan, pazarila savršene cipelice i lančiće, odoljela palačinkama, sirnici, knedlama sa šljivama i pivu. Pošto sam znala da neću biti kući skuvala sam kesu kukuruza, jerbo je on najpraktičniji i može da se jede hladan. Tako ručah, ali za večeru nisam mogla da dohvatim posudicu s ostatkom (zakopana na dnu gepeka koji je jedva zatvoren), ali sam zato pojela divnu kiflu kupljenu na crno. Budući da sam izbjegla sedam ležećih kaloričnih policajaca večeru ne brojim u brlj, pogotovo što nisam imala hljeb za ručak.
P.S. stvarno sam dobro složena u glavi. Nemam nikakve histerične napade gladi, a o hrani skoro da i ne maštam. Opet mi se uh-dan prikrao, a ja bezidejna. Držim palčeve da tako i ostane.