Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Srećna, ali debela

od Treshnja » pre 10 godine

Mozda je bilo u corbi nekog mesa :) al nije zapalo u kutlacu xexe
    Lepo si pocela i nek nastavi taj minus da se pokazuje! Grejala sam ti stolicu dok nisi bila tu :p
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 10 godine

Loptice, skroz sam se smetnula, umjesto jučerašnjeg upisala današnji meni koji je bio u planu, al se nije obistinio ( sve je izmjenjeno). Ljudi toliko sam prahlađena da nemam riječi. Temperatura, grlo, sveee:(. Baš mi se jeo sir opet, pa sam ga jela. Sutra ću još da vidim hoće li biti S ili Uh, zavisi od trenutne inspiracije.
    Ja ustajem oko 12-1, doručkujem do 2, ručak oko 4-4:30, večeram oko 8-9, ponekad i kasnije ako ću zalomiti do nedoba. Količinski se baš fino hranim, nikakve egzibicije nisu u igri. Vjerovatno me sustigao pad imuniteta pa sam i zbog toga gladna.
    Kašljuc, kašljuc :mahalo:
  • superbaka
    Početnik
    Početnik

od superbaka » pre 10 godine

Ozdravi brrrzoooo :)
  • layla021
    Početnik
    Početnik

od layla021 » pre 10 godine

oooo sister pa zar i ti da si bolesna. brzo mi ozdravi. :wink:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Narcisa u borbi sa zdravljem. Voće, povrće i nešto više hljeba na meniju. Krv vadila pa sam neke kiflice poslije pojela (utjeha kao svakom djetetu). Moram neke boce primati B vitamina za otkočenje, i neke tablete piti. I još sto nekih uputnica dobih. 7 sati provedoh na nogama i u redovima, na svu ovu prehladu. Krv mi je u odličnoom stanju :nasilan: - da kucnem u drvo. Od sutra pišem jelovnike po redu kako idu. Spavam i mašem :009: :NN01:
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 10 godine

Ajde, ajde, brzo ozdravi:)

Mene kicma opet rasura, jedva sedim :ZZ05:
  • slonche88
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od slonche88 » pre 10 godine

Mene tek ceka to vucaranje po lekarima. A posto imam 26 godina, ne mogu vise da overavam zdravstvenu knjizicu preko roditelja, nego sam morala da se prijavim na biro. Trcala sam od opstine do biroa, od biroa do socijalnog, od socijalnog do penzionog, pa opet od penzionog do socijalnog da bi mi na kraju rekli ft1p. Slika Poludela sam. A onda se setila da ce da bude jos gore kad krenem po lekarima. :roll:

Od danas krenula na UN dijetu, smucilo mi se vise to zakucavanje u klubu 8. Hocu u sedmicu. I u sesticu. Slika
    Moracu detaljno da pregledam tvoj dnevnik i pokupim neke ideje za ruckanje, najgori mi V dan, najteze ga podnesem. :bas_tuzan:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Jetrvo, ja sam očigledno previše dugo u braku sa nezdravim jelom i nikako da presječem i u potpunosti se predam zdravlju. Dijeta mi je super avantura između, al dok god se budem vraćala prvoj ljubavi vajde nema. Znam, znam, s umne strane, ali srce stenje... Work in progress.

Samo da raščistimo eventualni nesporazum, za slučaj da je neko pogrešno razumeo.. nikada ja ne bih rekla da ti ne treba nikada u životu da pojedeš stvari koje voliš (kao što ja povremeno jedem moju palačinku) nego samo to da postoji način da to radiš na pametan i smislen način koji će da radi za tebe. To se može, nije teško ali i mora se jednostavno. Loša ishrana vuče dalju lošu ishranu i razne procese i začarani krug i tu postoji cela neka uzročno posledična za***ancija i zato je pametna ishrana jedini ispravan način i zbog zdravlja i zbog kontrole svoje kilaže i nevraćanja neželjenih kilograma...

Elem, to beše komentar na ono što smo započele onomad... ne znam koliko je vremena prošlo, nisam odavno dolazila na forum...
    Inače, nadam se da si ozdravila a ostale detalje ćeš mi pričati kada dođeš u moj grad, valjda u martu jelte.... :wink:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Veselina
    Početnik
    Početnik

od Veselina » pre 10 godine

Opet te nema, nemaaaa... Nadam se da si ozdravila I da nam se sto pre vracas :mahalo:
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Pa dobro gde si ti? :005:
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik

od smiljana78 » pre 10 godine

Ej, opet tebe nema.

Priznaj lepo sta si sve radila, olaksaj dusu :D

Ja picim malo po alkoholu poslednjih dana, ali me bas briga, i uredno prijavljujem sve :D

Zezam se, aj vrati se, zabavnije je u drustvu :-P
  • layla021
    Početnik
    Početnik

od layla021 » pre 10 godine

Sister pa gde si ti nama? Svi brinemo za tebe.
  • Treshnja
    Amater
    Amater

Hej draga, sta se desava?
  • Tudja
    Početnik
    Početnik

od Tudja » pre 10 godine

:009: Dobro?
    Zivot je ono sto napravimo od njega!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Prije svega hvala vam na brizi i dizanju dnevnika. Dužna sam da pojasnim moje odsustvo. Prvo sam bila baš bolesna i to dugo. Antibiotici, malaksalost, bezvoljnost. Onda sam se uspjela skroz izbaciti iz moda dijete.... I to stanje traje i dalje. U međuvremenu sam putovala i spremam se za još nputovanja. Vraćam se kući 7.5. a samim tim i ovdje. Ljubim vas sve i čestitam praznike. :009: (kilaža je plus 10-11, od onih prvobitno skinutih, za sad mogu da živim s tim)
Odgovori 2547 postova