Vau kakav odbor za doček

Pa kako čovjek da ne crkne od sreće? Nemam pojma. Hvala vam hvala.
Ovako stvari stoje. Sudar s vagom 116??!?? dakle 10 kila za 2 mjeseca. Narode ne opuštajte se. Naravno da nisu sve to one stamene kile koje sam prvi put skidala, ali zgrak je bio opštih razmjera. Sinoća sam tamanila sve što mi je došlo pod ruku, od šarana, preko ovsene kaše do čokolade za kuvanje. Trebam da dobijem za dan, dva, tri, pa ima i tog nerealnog viška na vagi.
No stanje je takvo kakvo je. Zasukala sam rukave i počinjem s voćnim danom. Iz nekog razloga mi je tako lakše da se uštelim u dijetu, dođe kao neki test dan, a i ne bih baš da pijem na V dan, a za petak se sprema svirka.
Sabotaža je krenula od rane zore (11h). Taman ja pojedoh kivi, kad eto drugarice na kafu sa velikom milkom kakvu nikad nisam jela. Povod, zaposlila se, a ja joj javila. Zašto danas???!? OOOO zašto. Iskulirah čokoladu i držim je u šteku za uh večeru. Maloprije došao tata i kupio mi savršeni francuz hljeb sa susamom...?!? ... dakle Šejtan stvarno umije da namiriše žrtvu. Ignorišem i frncuz i čokoladu do daljnjeg.
Stanje na tikeru neću mijenjati da se ne demotivišem, ali ću da prikačim još jedan koji će da odbrojava do kluba 9 (kradem foru od Sister)

.
Vidim skoro sve vi vježbate, pa hoću i ja. Znam da treba, ali nikako da se nakanem. Stalno idem na neka putovanja, pa mi glupo da propuštam termine, a u kućnoj režiji je gotovo neizvodivo. Moram nešto da smislim---
Danas 0/91 V-dan
6 kivija, banana, 2 jabuke, narandža i šaka orahaVraćam ova
ljubičasta slova iz sujevjernih razloga