Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • layla021
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od layla021 » pre 10 godine

Neka si se ti sister nama vratila. Ajde ajde bilo pa proslo, vratices se ti nama na pravi put. Svi mi imamo neke stvari u zivotu koje nas muce i onda dodje period kad se sve to skupi. Udebljala si se pa sta, nisi ni prva a vala ni poslednja, skinices ti to ne sumljam u tebe. Daleko si dogurala, borila si se da skines sve te kilograme, znaš da to možeš. Samo klik u glavi i ti si ponovo na pravom putu. Svi smo mi ovde uz tebe i podržavaćemo te. Najteže je krenuti ali kad vidiš prve rezultate puno će ti lakše biti.
    Možeš ti to, svi mi verujemo u tebe! :wink:
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 10 godine

E, da znas da mi je mnogo drago sto si se vratila. Ja sam ti ovde nova, pa cituckah tako dnevnike, izmedju ostalih i tvoj. I bas mi bejase krivo sto te nema:)
    Al sad ce valjda da te ima u vecim kolicinama:)

Joj, sve sve, ali sto si mi pravila zazubice s onim vitaminom B u menijima, a sebi sam obecala da cu biti disciplinovana i uljudna bar dok traje prvi UN krug.

Odoh dalje da blejim po tudjim dnevnicima. Vidimo se :mahalo:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

E ako si bludnicila sa hrano, neka te! :) Sto se neraspolozenja tice ma pogledaj samo ovo vreme, prvo ona kisa, pa vetar pa sad ova zimoca, uf, evo ni ja sa mojima ne izlazim vec nekoliko dana iz kuce, tacno se vec ujedamo :x
    A ti dobro znas da nisi ni otisla, jer te mi uvek ovde cekamo :009: Nadam se samo da se nisi umorila od nas, pa da ti je i tu trebala pauza :oops:
    E i da podelim sa tobom nesto...to vezano za rokove i ispunjenje ciljeva u roku...gledala sam jedan suuuuper film Interstelar ili inter-nesto xexe i jedan matori naucnik komentarise da se ne boji on smrti, nego se boji da je malo vremena...i tako je da znas, malo je vremena za ono sto zelimo uraditi u zivotu, zato *pohitajmo* u ispunjenju :wink:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • layla021
    Početnik
    Početnik

Gde si ti nama? Vrati se svi te cekamo, mozes ti to :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 10 godine

Tu sam, tu sam, samo zabušavam, tj. nagovaram se da budem disciplinovana. Očekujem uskoro klik u glavi, i hc pridržavanje pravila. Mogu vam javiti da me umorio ovaj raspušteni sistem. Sve bi nešto jela, a ne znam šta. Otvaram frižider po 15 puta dnevno, a ne uzmem ništa. Slabo se kuva po kući, a meni se ne da da budem domaćica (kao da imam šta drugo da radim...). Elem dolazi nam rođak sutra i ostaje do ponedjeljka, poslije toga uskačem u ritam.
    Trešnjice, nisam se umorila ni od koga posebno, nego od foruma generalno. Čupavo je to kad nema ljudi s kojima si se uhodao :cry: , (mislim s tobom sam uhodana, iako si došla naknadno). Što se Interstelara tiče izgleda da su mi promakle sve te inspirišuće poruke, pošto sam vrištala od smijeha i kolutala očima sve vrijeme. Definitivno nije film za me, ali ću se voditi naučnikovom parolom :009: :009: :009:
    Smiljana dobro došla u moju kućicu, a b vitamin je višestruko koristan :wink:
    Sister, sister ti si mi pravi rod rođeni ovdje :009:
    Evo čisto da vas zgranem moj današnji meni
    D: red čokolade :010:
    R: piletina i pomfrit (prva od ne znam kad....), na sve to i kečap i hljeb.....
    U: banana + još čokolade....
    V: kivi i sir

Dakle kombinacije ubij me bože :nasilan:
    Ljubim vas sve, i eto me za stalno od utorka
    Poslednja izmena od narcisa u 13 Feb 2015, 02:25, izmenjeno 1 put ukupno.
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik

Ej, super da si tu :D
    Izvini sto upadam ovako u sitne sate, al vidim da si nocobdija kao i ja, pa kapiram da ti nece smetati.
    Koliko god da sam nova i da me svakako ne mozes dozivljavati kao nekog s kim si se mesecima i mesecima druzila ovde, nadam se da cemo se u narednom periodu zajedno zabaviti pricama o klopi i kojecemu drugom. Uzgred, tvoj dnevnik mi je jedan od najzabavnijih (blejim ti ja dokona, pa sam dosta iscitala da upoznam ovdasnju ekipu), ne samo zato sto si skinula neverovatan broj kilograma, nego sto iza postova naslucujem autora koji je skroz super lik.
    Aj od tog utorka udarnicki kreni, pa se kuckamo, nadam se.
    Aj, pa se vidimo :mahalo:

Da, a vecera ti je :16: , ustvari, nema za to adekvatnog smajlija...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Možda je ovaj adekvatniji :muka: , jerbo mi je muka neka doskočila nedugo poslije nje.
    Teški sam noćobdija, pa u koja god doba da se navrati nije kasno (može jedino da bude rano :007: ). I ja sam pasionirano čitala stare dnevnike kad sam se pojavila, i ukačila baš sjajne ljude (a i oni mene , na svu sreću). Ne kažem da sadašnja ekipa nije ok, ali će mi trebati malo vremena da skontam ko je ko i šta je šta, dakle ponovo idem u čitače. Drago mi je da imaš takav utisak o meni, a vidi čuda i ja o tebi. Pretvorih priču u "ti meni vojvodo, ja tebi serdare", al šta ću kad je tako. Ustvari baš sam srećna što si se pojavila da imam skim da pošteno žvrljam po dnevniku. Viđamo se od utorka :mahalo:
    Da ne bude zabune, volim ja kad bilo ko žvrlja po mom dnevniku, samo je nečija amplituda približnija mojoj, pa se lakše podudarimo.
  • layla021
    Početnik
    Početnik

Hahhahahha moram se nasmijati, takav je i moj jelovnik bio samo je cokolada bila u vecim kolicinama :oops:
    Tako je i meni bilo stalno sam govorila moram prestati sa tolikim jelom, ali onda sam pocela vezbati i kao jbg steta sad vezbati i toliki trud upropastiti sa jelom, prve dve nedelje sam bas brljala i onda budem dobra 5 dana i dodje vikend ja odem kod snajke za BIH a naravno tamo svega, i upropastim sve sto sam bila dobra 5 dana.
    Zato sad je sve po PS, a trebalo mi je skoro mesec dana da udjem u stos, zato sister nema odustajanja, svaki mali korak prema boljem jelovniku je super stvar. Cekam te od utorka :013:
  • Cookie_Monster
    Početnik
    Početnik

od Cookie_Monster » pre 10 godine

Narcisa drago mi je da si se vratila.. znas kako se kaze, nije gubitnik onaj koji padne, nego onaj koji ne ustane :wink: idemo dalje, doci ce leto brzo (daj Boze), ne treba nam viska kilograma na plazi 8)

A ja cu da umrem ovo leto.. bas sam nasla tajming za bebu :)
    [img]http://swlf.lilyslim.com/ZbkZp1.png[/img]
    [color=#0080FF]MINI GOAL[/color]
    Dijeta poceta 06.02.2014 sa 112 kg

Prvi cilj 99 kg postignut 27.04.2014

Drugi cilj 88 kg postignut 27.07.2014

Jedna banana za svaka 3 kg
  • superbaka
    Početnik
    Početnik

od superbaka » pre 10 godine

:30:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Stigao je utorak - petar graso ima onu pesmu o utorku xixi -, iscekujem tvoje svrljanje 8) :D
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • layla021
    Početnik
    Početnik

Evo i mene cekam te sister danas je taj dan. :pivo:
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 10 godine

I ja se danas vratih, pa možemo zajedno u nove pobede! :)
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik

Nema te, pa resih da dodjem pod tvoj prozor i da zapevam u navijackom stilu:

Doso je i taj dan,
    Narcisa, dodji nam,
    I dok klicemo svi,
    Dodji nam, dodji ti! :13: 02: :02: :13: :15: :ZZ02: :ZZ02:

Samo da ne dobijem paradajz preko face :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Vau kakav odbor za doček :013: :placljivko: Pa kako čovjek da ne crkne od sreće? Nemam pojma. Hvala vam hvala.
    Ovako stvari stoje. Sudar s vagom 116??!?? dakle 10 kila za 2 mjeseca. Narode ne opuštajte se. Naravno da nisu sve to one stamene kile koje sam prvi put skidala, ali zgrak je bio opštih razmjera. Sinoća sam tamanila sve što mi je došlo pod ruku, od šarana, preko ovsene kaše do čokolade za kuvanje. Trebam da dobijem za dan, dva, tri, pa ima i tog nerealnog viška na vagi.
    No stanje je takvo kakvo je. Zasukala sam rukave i počinjem s voćnim danom. Iz nekog razloga mi je tako lakše da se uštelim u dijetu, dođe kao neki test dan, a i ne bih baš da pijem na V dan, a za petak se sprema svirka.
    Sabotaža je krenula od rane zore (11h). Taman ja pojedoh kivi, kad eto drugarice na kafu sa velikom milkom kakvu nikad nisam jela. Povod, zaposlila se, a ja joj javila. Zašto danas???!? OOOO zašto. Iskulirah čokoladu i držim je u šteku za uh večeru. Maloprije došao tata i kupio mi savršeni francuz hljeb sa susamom...?!? ... dakle Šejtan stvarno umije da namiriše žrtvu. Ignorišem i frncuz i čokoladu do daljnjeg.
    Stanje na tikeru neću mijenjati da se ne demotivišem, ali ću da prikačim još jedan koji će da odbrojava do kluba 9 (kradem foru od Sister) :009: .
    Vidim skoro sve vi vježbate, pa hoću i ja. Znam da treba, ali nikako da se nakanem. Stalno idem na neka putovanja, pa mi glupo da propuštam termine, a u kućnoj režiji je gotovo neizvodivo. Moram nešto da smislim---
    Danas 0/91 V-dan
    6 kivija, banana, 2 jabuke, narandža i šaka oraha

Vraćam ova ljubičasta slova iz sujevjernih razloga :wink:
Odgovori 2547 postova