Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Srećna, ali debela

od Debeliccka » pre 10 godine

I treba da se družiš sa svojim plavim metrom.... naravno da su obimi važni.... Uostalom ono što ljudi vide kod tebe, i na tebi (ili meni ili bilo kome) je naše telo i to koliko obimno deluje ili ne deluje,.... a broj kilograma nam ne piše na čelu.... To su možda neki procesi i faze sa tvojim mršavljenjem, to stanje na vaZi ... ali nije ni bitno...
    Sa prognozama i opkladama omanusmo ali nema veze, ja mislim da će to sve lepo da se nastavi...

Možda stvar duguješ i onim svojim dugačkim periodima pretanke ishrane i nekog usporavanja metabolizma (mada je onda bilo i brljavih dana, posle te faze)... ko će mu ga znati.. U svakom slučaju, sad od ponedeljka kada kreneš sa UN... ne vidim razlog da ne bude rezultata, pa kojim god tempom... Samo nemoj molim te opet one tanke obroke kao što umeš i uzimaj svakako neku salatu.... Ako ništa, nakupuj paprika, sad su fantastične i obavezno pojedi po jednu sa par kapi ulja uz ručak i večeru....

I, može za UH večeru i dva parčeta torte ili tri kolača (ne džinovska svakako)... neko reče da može samo jedno parče torte ili kolača.....

:mahalo:
    Srećno i mami!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

Moliću lepo, ja sam prognozirala 109 U septembru, ne DO septembra... i dalje čekam da li ću dobiti nagradno pivo. :16:
  • marija9
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

od marija9 » pre 10 godine

Ti lijepo gledaj na dijetu s mamom kao na natjecanje.Ako ona posustane to te ne treba obeshrabriti.Samo razmisljaj da je to nesto u cemu si bolja i da bi dobila nagradu da je netko dijeli :wink:
    A i svaki put kad se budes ljutila/prigovarala zato jer ona krsi pravila neces prigovarati samo njoj.To ce i tebi bit dobar podsjetnik da moras izdrzati i da ti ti mozes :009:
  • layla021
    Početnik
    Početnik

od layla021 » pre 10 godine

Da da i ja isto sam rekla 109 do kraja septembra što je i realno da će ostvariti. :skakutalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 10 godine

Ju koliko posjeta, baš ste me obradovale :D
    U međuvremenu sam ja brljala kvalitetno-nekvalitetno. Juče su bili proteini, pileće bijelo i paradajz, sto miliona piva, pilo se od 12 do 07. Uspjela sam da izgubim (ili nadam se možda samo zagubim) ključeve od kuće... Moram sada da prođem tragovima mog sinoćašnjeg lutanja i pokušam da im uđem u trag.
    Juče vježbe nisam uradila, ali sam zato skakala 3 sata neprekidno, i to mi valjda dođe kao neki trening. Sad ću da se pozabavim trećim danom JM, koji je trebao da bude juče...
    Danas, umjesto da se bavim fruktozom, jela sam ćuftaste uštipke i mješanu salatu... Eto takva sam -nikakva.
    Sutra krećem novu unku i iskreno se nadam da će mi ići kao prošli put. Naravno, ne tempo skidanja, nego bilo kakva uspješnost, a najviše u tome da jedem po ps-u pa kakav god da je ishod.
    Mama izgleda odustaje od dijete...ja nemam želju da se svađam s njom...
    Htjela sam svašta nešto da pišem kod vas, ali nisam u stanju. Primila sam jednu neprijatnu vijest pa sam sva ošamućena. Sutra idem do drugarice u Prijedor i tome se veselim, nismo se vidjele dugo.
    Evo i ovaj post mi je s brda s dola...
    Juče mi je bilo predivno. Mi smo bili odličan razrad i izdružili smo se kao nekad u 8. Potegnule su se razne teme, ali su bile aktuelne i stare zeze i fazoni iz rane nam mladosti. Poslijesmo drugarice i ja otišle na ples, skakanje do iznemoglosti... Stekla sam udvarača i pratnju do kuće :020: Sve u svemu jedan veoma ispunjen dan.
    Jetrvice, divan je moj plavi metar. Ja volim da bilježim te obime :D Šta god da se dešava sa ovim zastojom, neka ga. Dobro dođe opomena, da ako nisi dobar nema rezultata. Sitna slova znam, ja sam ipak štreber :-P , no ... papričice su mi nažalost boljka. Svjesno ih pojedem pa umirem sto dana poslije toga. :bas_tuzan:
    Dudo, ja se iskreno nadam da ćeš da dobiješ tu pivicu, ali nebitno dobićeš je u svakom slučaju, jer ti to zaslužuješ, u potpisu Loreal ; )
    Eto dragi ljudi, pišem vam večeras, sad stvarno nisam sposobna da krojim suvisle rečenice.
    E da vježbačice jel normalno da ti metar pokazuje više centimetara ako vježbaš? Nešto mi to ima logike, ali samo da pitam.
  • layla021
    Početnik
    Početnik

Od sutra strogo po pravilima, što si brljala, brljala si :wink:
    Bas mi je zao zbog mame što će ipak odustati, ali znam kako je to sa mamama imam i ja jednu takvu, ali ajd bez dijete je za par meseci skinula 7 kg pa ne mogu baš da je kudim, ko pre kad sam se samo svađat mogla sa njom zbog težine.
    Ma sa tim skakanjem si ti odradila trening nemas brige... Oho i udvarača je bilo neka neka i treba tako :wink:
    Što se više cm tiče, može biti da se nisi na istom mestu merila ako je upitanju samo koji cm. Meni se to zna desiti ako pomerim metar koji centimetar više ili niže od mesta gde sam se zadnji put merila. Možda neko malo više zna o tome pa neka nam javi i mene to sad zanima :neznalica:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisam sigurna, zato i pitam. Mislim metar mi pokazuje više 2 cm u gluteusu, ali majkemi imam osjećaj da mi se dupe podiglo nekako i da otuda ti cm-ovi. Vježbice uspješno odrađene, ja zadovoljna. Uopšte nisam vrludala i kvalitetno sam to odradila. Bilo mi je mnogo lakše nego prva dva dana. Mislim da upale neće biti do novog programa.
    Evo da ne bude da sam se javila samo nako meni za sutra.
    1/91 P dan
    D: 2 narandže
    R: sir prezident + paradajz+ jedna kriščica hljeba+ 3 dl jogurt
    V: manje prezidentea + malo paradajza

Trebaće mi neko vrijeme da se vratim u glavi na stari režim.
    Juče cijeli dan su me svi hvalili kako izgledam. Nadojio mi se ego na + 1000. Godi-mnogo godi kad te hvale, pogotovo ljudi koje rijetko viđam.
  • Tudja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tudja » pre 10 godine

Hej pa i ti ponovo kreces sa UN,mogu da te pratim!
    Jupi!
    Svaka cast,zaboravi brlj i vezbaj i samo napred.Imam i ja jednu takvu moju divnu mamu...Tesko je drzati dijetu ikad si mladji,a tek njima.Naravno nije opravdanje,nego je da kazem nekakvo razumevanje.Moja mama je u 2 navarata zbog teskih zdr.problema mrsala po 30 kg,a cim joj je bilo bolje,vracala kilazu...Veliki problem u glavi...
    Mislim da mnogo nas ima mame koje su i same nepravilno jele,nisu se umele nositi sa tim,i mi smo taj model ponasanja usvojile.Prosto,nisu nas umele nauciti boljem,jer same nisu mogle da se izbore...ko zna ko je njima taj model ishrane preneo...
    Cela porodica moje mame je imala obicaj da se sve vrti oko hrane...Najvaznije je da se gosti usluze bogato hranom,da mi uvek imamo sta da jedemo,ali mnogooo da jedemo...
    Tako na nama je da svoj zivot uzmemo u svoje ruke koliko mozemo i ne damo da nam te lose navike diktiraju kako cemo provesti ostatak zivota.
    To ja filozofiram,a jos nisam pocela sa dijetom...Kad pocnem,samo cu kukati :oops:
    Zivot je ono sto napravimo od njega!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Svi kukamo, ali i kuckamo : ) Dobrođošla u moj dnevnik. Moji meniji nisu ešto kreativni, uglavnom vrtim par istih stvari, al šta ću kad volim : )
    Divan motivacioni link https://www.facebook.com/video.php?v=49 ... =2&theater. Četvrti dan JM uspješno zgotovljen.
  • Tudja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tudja » pre 10 godine

Najbolji motivacioni link svih vremena!!!Nista bolje u svom zivtu nisam videla!!! :D :headbang:
    Zivot je ono sto napravimo od njega!
  • layla021
    Početnik
    Početnik

Hahahaha isto ovako ja izgledam kad vežbam... sva sreća pa me niko ne vidi :veseljak:
  • marija9
    Početnik
    Početnik

od marija9 » pre 10 godine

Vidim ja da kod nase Narcise ima svega zanimljivog :) Neka,neka,sve je to motivacija da izdrzis :)
    Steta sto je mama odustala ali zato imas supatnike na forumu koji znaju kako ti je.
    Kakvo je stanje s JM?Da li ide lakse nego u samom pocetku?
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Lajla i ja isto : ) Samo da vidiš kotrljanje kad treba da hitro skočim na noge poslije trbušnjaka :16: :16:
    I mami sam pokazala link, zaključila je da je morž vještiji od nje... Izgleda da mi se sutra pridružuje na dijeti. Okopavam je polako...
    Maro što se JM tiče sad mi dođe sasvim normalno da skoknem. Mnogo je lakše, ali mnogo... naravno dok ne dođe naredni ciklus ; ) Najteže je nakanuti se. Onda je kao ok do 6 minuta, onda se smorim i hoću da prestanem, kad dođe 16-ti već mi je super pošto ima još samo 10 :D Otprilike tako izgleda moje vježbanje.
    Ipak sutra idem kod drugarice, moji me ustavili zbog proloma oblaka... Dogovorila sam se već s njom da mi skuva neki krompirić. Mljac.
    Meni za sutra 2/91 S-dan
    D: jabuka, mašala velika
    R:2-3 kuvana krompira, paradajz salata,kriška hljeba
    V: pola
  • layla021
    Početnik
    Početnik

hahahaha al sam se sad slatko nasmijala za ovo objašnjenje kako izgleda vežbanje. :16: :16: :16: :16: :16:
    Mrzim one vežbe snage to je brutala sve ostalo se može podneti,ali jbg oćemo mi vežbati samo pola sata dnevno i sagoreti isto kalorija ko da vežbamo sat vremena. sve ima svoju cenu.
    Nadam se da se mama nije opet predomislila i da je krenula sa dijetom.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Upravo odrađen moržovski trening 8) dan peti. Izgleda da sam nagnječila desni taban...Bravo ja! saznaću do sutra kakva je situejšn. Meni nisu toliko teške te snažne vježbe, ustvari biješe da sklekovi padaju u njih? Sklekovi su najteži...
    Što se mame tiče nemam pojma kako će izdurati dan, jerbo ja nisam kući. Pozitivno je da nije vratila sve kile koje je izgubila prije par mjeseci. Tj vratila je 5 od 12...
    Dan je gola katastrofa i dušu je dao za spavanje. Uopšte mi se ne izlazi na ovaj kijamet...
Odgovori 2547 postova