Pms bude i prođe.... sva sreća da prođe...
Što se tiče toga da ti je dosadilo Un održavanje zbog dva skrobna dana uzastopno, potpuno razumem... i meni je to bilo stvarno prekardašilo (mada sam ja iz čistog principa bila na tom UN održavanju, a bez stvarnog razloga)....
Nego, ako ti je baš dosta toga, ja imam dva predloga, a ti možda odabereš jedan:
Prvi - sva četiri dana (P,S, S, P) pretvoriš u P i ponekad samo, kad poželiš, uzmeš neki S za ručak. Na ovaj način taman možeš lepo da rotiraš sve proteine i skoro svakog dana uzimaš sve što organizmu treba i pride neutralno povrće obavezno.
Drugi predlog - da obustaviš odmah, nije malo tih dva meseca održavanja, i odmah ideš na novu UN ako već svakako želiš na Un - taman bi mogla da kreneš sa mamom.....
Inače, Narcisa je večeras bila kod mene

i tom prilikom sam uspela da je odviknem (bar na jedno veče) od onih njenih super-niskokaloričnih večera i naterala da pojede najkaloričniju večeru ikad u poslednjih pet meseci, po mojim pravilima (mada i dalje NK)... Svi se sećamo njenih jelovnika sa 500 kcal dnevno... E nema to kod mene!
Narcisa nam fantastično izgleda i prelepa je sa svojom šarenom kosom i osmehom i očima!