Tu sam, odustala nisam, smo sam imala nekih problemskih obaveza + migrenu koju sam jedva preživjela. Tek sam je sinoć iznojila iz organizma. Definitivno je povezana sa pms-om i dobićem...
Lan nisam uspjela da nađem u zrnu, samo onaj koji je samljeven ko zna kada, a koliko sam upoznata za probavu je bolji ovaj u zrnu kad se natopi. Nisam odustala od potrage.
Dan 93
D: leban, hljeb
R: piletina + salata
V: piletina + salata
Dan 94
R: rerna- gljive, tikvice, brokula, paradajz salata, feta
V: isto povrće + jaje
Dan 95
R: jaja, šarena salata
V: piletina, ista salataŠto se tiče hrane prilično sam bezidejna. a i da se ne lažemo ne da mi se da razmišljam o njoj. Vrtim jedno te isto i po svemu sudeći će tako biti i u budućnosti. U prodavnici se pojavila neka pečena piletina koja je prilično ukusna, kao ono kod nas u maksiju, a i cijena je povoljna.
Obilazim vagu skoro svakodnevno, ušao neki nemir u mene. Nekad pokaže 96, nekad 99, ništa mi nije jasno, ali osjećam nelagodu. Uzela sam danas metar da se premjerim i jako sam zadovoljna, broj se mijenja. Po dva cm manje od mjerenja prije 2 sedmice.
Malo statistike:
p - s - minus
Struk: 117 - 83 - 34 cm
Grudi: 127 - 102,5 - 24,5
Butina: 92 - 65 - 27
Guz: 152 - 117 - 35
List: 55 - 44 - 11
Biceps: 42 - 32,5 - 9,5
Najviše me je zgraKnulo da mi je sada guzični predio kao što mi je bio struk na početku dijete. Ima tu još dosta posla, pogotovo sa donjim dijelom, ali gore to izgleda sasvim pristojno, maltene da ulazim u konfekciju. Krajnji cilj mi je da doope uđe u veličinu 16.
I dalje sam bezvoljna, pokušavam da skupim energiju.