Dan 62
D: 3 uštipka sa sirom
R: sir opet,jedna pogačica
U: bajadere
V: ćuretina sa zelenom salatomHranidbeno skroz očajan dan. Sinoć sam pila i došla kući u pola šest. Jedva digla glavu od jastuka da se odvučem na mamurnu kafu s drugovima i da ih ispratim na put. Baš smo izgledali tragikomičo. Zaključili smo da više nismo mladi i da ne možemo da izdržimo klinački tempo, i da moramo da idemo u kafane u kojima imamo pristup bar jednoj stolici pa da sjedimo na smjene. Mnogo su me uveselili svojim dolaskom, mislim da nisu ni svjesni koliko...
Doručak je 2u1 glupost i pamet. Pošto se spremam u gastarbajtere to je nešto što neću imati priliku da jedem. Ne želim da ih budem željna. U restoran da me odvedeš uvijek bih najradije izabrala mezu i uštiške, pogačice, kiflice... Ručak polu kriminal. Sir je ok, a pogačica je iz sekcije "da se ne baci". Drugu ostala poslije čorbe i ne dopuštam da se baci hljeb, pogotovo iz takve divne edicije.
Bajadere su hit glupost, nedoživljena skoro. Pms, pms, pms, glupost, glupost, glupost...
Večera je skroz po ps-u.
Imam da izjavim da sam ja jedna jako labilna ličnost koja ide od crnog do bijelog u 3 sekunde. Danas je poremećeno,sutra će biti odlično, mora!
Što se tiče emotivnih previranja u prilično dobrom sam stanju. Ovaj jučerašnji dan je zaliječio većinu rana. Sagledala sam situaciju iz svih uglova, kao što i inače činim, ...razumijem ja njene stavove, ali nije u pravu - objektivno, i ta nepravda mene ustvari pogađa. Nemam problem da mi neko kaže da sam skot, ako sam stvarno ispala skot, mogu samo da se složim sa izrečenim, ali ako ta osoba nije u pravu ja se slomim. Stvarno vam svima hvala na savjetima.