Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od Luna85 » pre 9 godine

Eto i njega :) nemoguće da izostane rezultat!
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Bravo, bravo! Čestitke! :veseljak:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Čestitam za ćevape :013: i naravno za minus :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Hvala, hvala :009:

Dan 60
    D: jogurt, duplo manje dvopeka
    U: narandža i orasi
    R/V - sve slavsko po redu, par kašika supine vodice, 4 male sarme, 2 tanke kriške hljeba, 2 parčeta sirnice 4x4 cm, parče torte, rakija, 2 čaše crnog vina
    Fa: na pauzi do daljnjeg

Posljednjih 24 sata sam se slomila tri puta. Ne fizički nego psihički. Imala sam prvo bučnu bezrazložnu svađu s mamom, a poslije 12 sati (u 2:30), onu tihu koja grize za srce. Generacijski jaz na vrhuncu, pomiješan sa štitnom žlijezdom u njenom slučaju, a u mom sa pms-om. Kuma (ne ova mlada nego ona kod koje sam odlazila u goste) mi je posredno prebacila što sam je zanemarila. Napisala sam joj pokajnički esej od kilometra. Nadam se da će mi oprostiti.
    Fa je na pauzi iz opravdanih razloga. Istekla mi je uplata, a ja se ako Bog da za desetak dana selim u novi život (pominjala sam da se spremam za odlaza, a moje je bar da pokušam).
    Treći razlog sloma je bezazlenog karaktera. Drugarica kod koje idem se ponaša po sistemu "ma nije to ništa" i "biće sve ok", mislim previše se nonšalantno ponaša prema nečemu što je meni od životne važnosti. Razumijem ja da ona djevojka ima svojih obaveza, ali bar da me umiri oko papirološkog posla i termina.
    Eto izjadah se na brzinu.
    Utješno je što je napolju pravo proljeće i što idem na slavu, a poslije u vezani izlazak. Kao pravi alkos sapraću tugu u promilima. :mahalo:
    Poslednja izmena od narcisa u 30 Jan 2016, 12:59, izmenjeno 1 put ukupno.
  • signorina
    Amater
    Amater

Narcisa, ne daj se. Svađe sa mamom su normalne. A kuma, znam kako je kada te optuže za tako nešto i onda te spuca grižnja savjesti i sve. I onda pravdanje... :bas_tuzan:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Titi
    Početnik
    Početnik

od Titi » pre 9 godine

Nedaj se, kao sto kaze Signorina svadje s mamom su normale i mame to brzo zaborave.
    A s drugima mislim da nemoze samo jedno bit krivo.
    A prijatelji se vide kada ti je najteže :wink:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Samo se ti lepo provedi, i na slavi i kasnije ... lep provod leči sve probleme ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Nisam u toku sa ovim putovanjem (kao i sa toliko toga... naravno :wink: ) ali svakako želim svu sreću i uspeh. Dovoljno te znamo da ne sumnjemo da će ono što zavisi od tebe biti odraženo najbolje moguće.
    Ove svađe sa mamom... mene uvek rastuže. Uvek je u pitanju neka glupost i uvek se obe strane nerviraju... bez veze. Ne računam situacije u kojima je neko (obično ćerka) u fazonu "baš me briga", pošto to nije tvoj slučaj. Mogu samo da kažem ono što i sama znaš: izbegavaj takve situacije maksimalno... kako god znaš i umeš. I zbog sebe i zbog nje :009:
    Edit: Sinoć nisam stigla da tražim, ali evo ga http://telegramvesti.rs/41480-mocna-tehnika-ruskog-psihologa-ako-neko-zapocne-svadu-a-vi-je-zelite-izbeci/
    Poslednja izmena od alfa u 30 Jan 2016, 11:58, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Miss Piggy
    Početnik
    Početnik

od Miss Piggy » pre 9 godine

Bravo za minus Narcisa!! :skakutalo:

Joj, i mene je rastuzilo :bas_tuzan:, pogotovo jer sam do osvoje udaljena 300 km
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vam na podršci i savjetima.

Dan 61
    D: jogurt, dvopek
    R: jaja, tikvica, ajvar, dvopek
    V: sir i nemam pojma šta povrtno

Mnogo sam bolje psihički, ali ovo definitivno nije jedna od svađa koja se zaboravlja... Lex + rakija + vino su rezultovali smirenjem i bistrim pogledom a stvari. Mislim da sam došla do dobrog zaključka.
    Danas je definitivno novi dan, koji obećava. Javili su mi se drugovi da su došli, prekrasno iznenađenje. Novi problemi na vidiku. Imam dogovor sa kumom (mladom), pa nemam pojma kako da se iskombinujem, ali nadam se da ću iznaći rješenje. Baš sam srećna što ću se vidjeti i sa kumovima i sa drugovima. :mahalo:
    (izvinjavam se što ne pišem po vašim dnevnicima nemam vremena, čim stignem eto me)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Drago mi je da si bolje...treća smena je malkice utihnula...izgleda je neka kometa napravila rusvaj što se tiće organizacije kod većine nas :D Imam popriličan broj svadja sa majkom sa takvim završetkom i svedok sam da se svi mi odljutimo i ne zameramo i opet se jednako volimo, ali reči izgovorene u tom afektu seku gore nego sečivo. Sve to ide u radni staž...idemo dalje :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Uf... svađu, naravno i ne treba da zaboraviš, ali ono što bi bilo dobro da uradiš je da pokušaš da promeniš pristup. I pogledaš stvari i iz drugog, trećeg,... pedeset petog ugla i pokušaš da rastumačiš suštinski problem. To ti kaže baba Alfa, na osnovu iskustva i rezultata dobijenih iz takvog iskustva. Jer, u normalnom odnosu između dece i roditelja do takvih sukoba dolazi... i nekad, na žalost, prerastaju u nešto mnogo gore, ali nikad ne treba izgubiti suštinu. Suština je da roditelj želi najbolje za svoje dete, čak i kad ne zna to da saopšti na prihvatljiv način.
    I ja sam imala privilegiju dobrih roditelja (naročito mame) i istina je da smo se jako retko i jako malo svađale, ali jesmo. I bilo je užasno teško i neprijatno. I kad sam razgrnula najpre ispod sopstvene sujete i tvrdoglavosti, zatim i njene, više nisam dozvolila da dođe do takve situacije. Ostatak koji bih ti rekla je krajnje patetičan... zato stajem :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 62
    D: 3 uštipka sa sirom
    R: sir opet,jedna pogačica
    U: bajadere
    V: ćuretina sa zelenom salatom

Hranidbeno skroz očajan dan. Sinoć sam pila i došla kući u pola šest. Jedva digla glavu od jastuka da se odvučem na mamurnu kafu s drugovima i da ih ispratim na put. Baš smo izgledali tragikomičo. Zaključili smo da više nismo mladi i da ne možemo da izdržimo klinački tempo, i da moramo da idemo u kafane u kojima imamo pristup bar jednoj stolici pa da sjedimo na smjene. Mnogo su me uveselili svojim dolaskom, mislim da nisu ni svjesni koliko...

Doručak je 2u1 glupost i pamet. Pošto se spremam u gastarbajtere to je nešto što neću imati priliku da jedem. Ne želim da ih budem željna. U restoran da me odvedeš uvijek bih najradije izabrala mezu i uštiške, pogačice, kiflice... Ručak polu kriminal. Sir je ok, a pogačica je iz sekcije "da se ne baci". Drugu ostala poslije čorbe i ne dopuštam da se baci hljeb, pogotovo iz takve divne edicije.
    Bajadere su hit glupost, nedoživljena skoro. Pms, pms, pms, glupost, glupost, glupost...
    Večera je skroz po ps-u.
    Imam da izjavim da sam ja jedna jako labilna ličnost koja ide od crnog do bijelog u 3 sekunde. Danas je poremećeno,sutra će biti odlično, mora!
    :mahalo:

Što se tiče emotivnih previranja u prilično dobrom sam stanju. Ovaj jučerašnji dan je zaliječio većinu rana. Sagledala sam situaciju iz svih uglova, kao što i inače činim, ...razumijem ja njene stavove, ali nije u pravu - objektivno, i ta nepravda mene ustvari pogađa. Nemam problem da mi neko kaže da sam skot, ako sam stvarno ispala skot, mogu samo da se složim sa izrečenim, ali ako ta osoba nije u pravu ja se slomim. Stvarno vam svima hvala na savjetima. :009:
  • signorina
    Amater
    Amater

Draga, ako se iko svađao sa roditeljima više od mene, tu me sjeci! Izgovorili smo jedni drugima bože sačuvaj stvari i da ti ne pomenu svađu sa mamom, nikad se toga ne bih ni sjetila. Zato što je ljubav bezuslovna. I vječna. Ona uravnotežuje.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Meni je žao što ti ideš tamo daleko... pa to ti je... :cry: :( ... bez obzira što ionako nisi blizu mene i u različitim smo gradovima....
    Piši, privatnim kanalom...
    Jelovnik ti je bezveze ali nema veze jer je sutra novi dan...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
Odgovori 2547 postova