Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od signorina » pre 9 godine

Ne liči mi to na tebe! Glavicu gore!
    I ja sam slaba sa povrćem, imam samo mrkvu.
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Meni liči na čoveka :D zato što je od krvi i mesa i može ponekad da bude i na 16 čoškova :) Bitno je da zna kako će da se vrati u "normalu" i drago mi je što nije tipa "uvek sam raspoložena".

Ponekad naidju loši dani. Lošijim ih učini ako smo još dodatno zabrinuti za nešto ili nekog. Sve to ide u radni staž.

100-ta strana tvog dnevnika je otvorena :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

I ja bih bila na 3 ćoška da imam rupu na plafonu ... čim nestane rupe raspoloženje će se vratiti , ne nerviraj se, ne mogu popravke dugo da traju, majstori jesu prilično iritantno društvo, ali što se mora, mora se ...
    Poslednja izmena od leonida u 22 Jan 2016, 11:05, izmenjeno 1 put ukupno.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Kako divan minus, kako krasan BMI..... :14:
    A raspoloženje... bićeš ti sutra kao nova, nisi ti neka tamo.... 8)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Čovjek od krvi i mesa na 16 ćoškova :D .
    Majstor komšijin (kojeg će komšija skratiti za glavu ako ne popravi s*anje) nešto vrluda i glumata i govori kako nije tu i tu, tamo i tamo i opet ništa nije uradio!!! Mi imamo majstora preko kućnog savjeta koji kaže to je i to i ovaj se pravi blesav. Baš zanimljivo...
    Ja sam išla na tuširanje kod drugarice. Kada ne može da se koristi pošto ima neku zaštitu po sebi postavljenu.

Ladno 100-ta strana dnevnika. Postigla sam jedan od mojih ciljeva, a to je da imam ispod sto kila na stotoj strani. U to ime :pivo: .

Raspoloženje je znatno bolje, ali sto me nekih obaveza stislo. Biće zabavno u narednom periodu. :mahalo:

Imaju u teretani te suplementacije za kupiti. Mečim se da probam neku protein čokoladicu (15g proteina, 0% šećera, 0%trans masti). Ispred ženske svlačionice su postavili bilbord na kojem je jede Renata Sopek. Gledam je već dva mjeseca...Naravno ovo je oglednog karaktera, baš me interesuje kakav je ukus. Reklame ljude kvare.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, ne znam za te suplementacije ... mislim da je to nešto što profesionalci zaista moraju koristiti ... ali da nije za nas obične smrtnike ...

• MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

U svakom ulasku u tvoj dnevnik (moram priznati da je to sada redje..ali trudim se :009: ), ja se tebi draga moja iznova i iznova diviiim...zaista si borac i cestitam na dosadasnjim rezultatima :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    Ljubim te punnnooo
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Suplementacija nije potrebna nikome :D . Upravo sam preračunala da u 200 grama pilećeg bijelog ima 46g proteina, a jeftinije je duplo od ove čokoladice. Zarada, čista zarada. Otići ću do te prodavnice da ih malo ispitujem i zezam, i da mi pojasne neke stvari.
    Sinoć sam ušla na njihov sajt i doživjela kulturološki šok. Toliko nepismenosti sa jednog izvora mislim da do sada nisam vidjela. Gomila slovnih i gramatičkih grešaka. Zaključak: ciljna grupa su im debili sa 2-3 razreda osnovne škole. Ostavimo ovo po strani. Uđem da vidim šta sve nude.
    Majica (obična, pamučna, na kojoj piše PROTEINI.Si) košta 5 evra. Hallo, trebaš da platiš da bi nosio njihovu reklamu. Ali to nije sve... u ponudi ima i privesak za ključeve, krpica za brisanje stakla, narukvica, a ako poručite u iznosu tom i tom dobijete i naljepnicu za telefon! Pitam se ko je tamo lud? Ovi što smišljaju iteme ili ovi koji ih kupuju. Biće da su ovi drugi.
    Najveća pobjeda su proizvodi bez kalorija, čista nula. U eksplikaciji piše da pretjerano konzumiranje može sadržati tragove kalorija. TRAGOVE KALORIJA! Magija. Ni od čega su uspjeli stvoriti nešto.

Mišo, hvala što nas nisi zaboravila. Ne brini biću ja ovdje i kad dođe vrijeme da se ponovo prozgodniš. :009: (nosam osmjeh cijeli dan zbog tvoje vijesti)

Dan 53
    D: mlijeko, hljeb
    R: losos, zelena salata
    V: ono Lunino sa paprikama, sirom i jajima

Da se zaključiti da nisam bila u prodavnici. Večeras pečem dvopek. Jogurta nema. Ničega nema. Pravac u kupovinu.
    Mami sam javila da donese salatu da bismo imali nešto zeleno uz ručak. Teretana dan pauze. :mahalo:
    (unesene izmjene za jučerašnju večeru)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

To sa paprikama, sirom i jajima i meni zvuči primamljivo, Luna nam baš daje ideje ... kad nas više ima, lakše je i smisliti jelovnik !!!

• Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Joj kulturološki šok, obožavam ga. Pa reklama prodaje proizvod ali je činjenica da je malo bzvz.
    Danas izgleda pauza većini sa aktivnostima i namirnicama.

Ja smišljam ali i dalje nisam sigurna da li je to spajanje namirnica ok, samo što kod mene nije bilo jaja samo paprika i sir, ispade kao neka ajvar pita, Bože sačuvaj :shock: Stalno mi je u glavi ona Debelickina boldovana rečenica jaja + sir = ok, sir + meso = može ali jaja + meso = Ne. Ako nisam pomešala opet :D osećam se kao dete u prodavnici tehnike
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Luna, objasniću kako to kod mene u glavi ide kad čitam recepte:
    Pečena paprika + sir - vidim divnu pečenu papriku punjenu sirom, pa pohovanu (to su nam kao deci pravili za doručak/večeru tu i tamo).
    E sad ... pohovano se ne jede (ni na jednoj od naših dijeta). Ako paprike napunim sirom, pa zapečem - na dozvoljenu količinu sira biće par paprika (ipak to mora biti masniji sir tipa fete, bar u mojoj glavi). Znači, ako želim puno povrća, malo jaja i sira - ostaje zbrlj od paprike sa sirom i jajima.

Jutros sam baš ljuta na sebe - namerila se da doručkujem one palaćinke, ali senilna kakva jesam, zaboravih da izvadim pečene paprike iz zamrzivača - a ja sam baš tu kombinaciju (opet paprike i sir) zamislila ... Odlažem palačinke za sutra. Ja jednostavno volim paprike u svim kombinacijama, nije ni čudo da mi je zamrzivač pun paprike - što svežih seckanih, što za punjenje, što pečenih ...

• Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Ti si onda divan vizuelni tip :)
    Ja imam isto pun zamrzivač paprike ali ne znam šta da radim sa njima :)
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Od pečenih paprika je lepa salata sa belim lukom ...ja sam ih nekad jela tako što ih iseckam, prepečem i na njih "ubijem" jaja :)... pravila sam i pasulj sa njima - red kuvanog pasulja, pa red paprika poslažem u pleh, opet pasulj pa na kraju zapečem u rerni. Kaloričnija varijanta je da se paprike iseku na trake, jaja se skuvaju iseku na sitno, doda pavlake/sira, začini i meni je super dodatak uz neko pecivo.
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Za sada ne smem ovo sa pasuljem, beli luk ne volim ali mi ova treća varijanta deluje ok jer je nisam do sada kombinovala i deluje mi bombastično za doručak i to već sutra sa crnim hlebom. Hvala :009:
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Narcisa, nisam ni ja bila u prodavnici već sam molila dobre ljude da mi donesu, hahahaha! A ti suplementi i tragovi kalorija, šta reći? Trebala sam sebe :nasilan: svaki put kada sam bacila novac na to.
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
Odgovori 2547 postova