Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od narcisa » pre 9 godine

Jetrvoooooo, Bog ti pomogao! Svaka ti je ka u Njegoša. Skapirala sam i ja to za ishranu i iščitala još milion zdravih varijanti i savjeta, ali sam odlučila da još jedared opletem po un prije uhodavanja sa ti "novim" sistemom. Skontala sam da sam još uvijek slaba i da bi to brzo otišlo niz vodu, ali planiram da umjesto održavanja, odmah pređem na taj zdravi režim (koliko - toliko modifikovano održavanje, sa sto miliona proteina, kao što si me savjetovala onomad). Ja sam samo prvu un-ku održala po ps-u i imala još dva pokušaja koja su se brzo izjalovila... Sve me interesuje što imaš da mi kažeš, te nam stoga zakazujem randevu u utorak :D , ako si u mogućnosti. U toku su pripreme za akciju " Kako je Narcisa protrčala kroz Srbiju". U ponedjeljak sam na sajmu cijeli dan, pa ne vjerujem da ću biti sposobna za bilo kakvu komunikacuju poslije te fa, a u utorak u pola ponoći se vrćem kući. Čuhnemo se privatnim kanalima, i naravno opet mi treba tvoj br, pošto sam opet ostala bez telefona...(mislim da sam ja čovjek koji ubjedljivo najviše gubi kontakte - tehnologija me mrzi). :009:
    Mišo čitaj :D , ima tu dobrih savjeta i postova :009:
    51/91 S-dan
    D:banana
    R: skrobište iz rerne, kriška hljeba, ajvar
    V: skrobište i ajvar
    Fa: biciklanje 40 min

Jutros je bilo sunčano, a kad sam ja ustala u podne sve se naoblakalo :(. Bljak. Standard, engleski, teretana, učenje, hvatanje zjala. :mahalo:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Nadam se da pod ,,još jedan krug unke,, misliš na ovaj tekući krug a ne još jedan posle ovog...
    Inače, tačno sam znala da ćeš da potegneš argument ,,slaba sam,, tj nešto u stilu da ti dijeta odgovara jer tako postoje pravila kojih moraš da se držiš pa ti ne ostaje prostor za zezanje.. Međutim, na to imam više nego kvalitetan odgovor: pa i sa ovom ishranom koju bih ti preporučila bi imala pravila, tačno bi se znalo šta sme i šta ne i kako.. (samo bi to bila drugačija pravila)... To bi, za fazu mršavljenja imalo neka stroga pravila i zabrane, a naravno kasnije, kada skineš suvišne kilograme, ne bi više bilo tako strogo nego bi se samo zadržali principi i valjda zapamtilo i primenilo naučeno..
    U svakom slučaju, vratiću se u ovaj dnevnik ponovo, na te teme... sad žurim...

A broj telefona ću ti poslati meilom. Pretpostavljam da nemaš više onaj broj koji imam memorisan...
    Utorak je ok, osim da ne iskrsne baš nešto vanredno. Javi se ranije, pre podne, bez obzira na to što ćemo verovatno da se dogovaramo za posle podne.
    Srećan put i vidimo se!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Ima nego sta...lep dnevnik, korisni saveti... :hi-fi:
    Citam u nastavcima...cim ugrabim vremena...(prvi put kada sam ti pisala sam iscitala, ali od tada sam citala jos milion, pa da ponovim gradivo)...-jerbo moji klinci kao da su programirani da kad ja sednem za leptop bude tipa "mama sta cemo da citamo? Hoces da se igras sa nama? A sta cemo mi sada da radimo.?.."
    To ide tako neko vreme i onda ustanem i odem sa njima u nasu malu "akciju", a tebe citam iznova nadam se, uvece kada svi legnu (i ne bude trebalo nikom nista :-P )
    :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Naravno da sam mislila na još ovaj krug :D . Broj je i dalje moj, ako mi ga nisu drpili, ali čim mi ispadne baterija iz telefona pobriše sve kontakte, tako da samo meni treba da te upišem. Ako Bog da viđamo se, zovem te u utorak :009: .
    Mišo batali dnevnik i igraj se s djecama, štivo nigdje otići neće, a oni će porasti :wink: :009:
    Kad sam već ovdje da utefterim jelovnik za sJutra.
    52/91 Uh-dan
    D: grožđe
    R: picaste kiflice kao i prošli put
    V: nešto slatko + red crne čokolade
    Fa: biciklanje 45 min

Ova fa mi ne pada uopšte teško i goniću ovako do 50 min, više od toga mi ne treba, a onda ću da tražim i neke vježbe za ruke. :mahalo:
    Poslednja izmena od narcisa u 22 Oct 2015, 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Masala za biciklanje, ozbiljno... :veseljak:
    A za decu, ja kao onaj "animator", sto se zove za rodjendane...pokretac svega :veseljak:
    Sto sam vise sa njima, to oni manje umeju sami da se igraju...od pune sobe igracaka i svega i svacega, njima ume da bude dosadno :neznalica:
    Cek jel biciklo kod kuce, ili je u fitnes centru?
    :wink:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Mišo baci ih ipak onda malo i da se sami igraju :D . Ja mislim da pola roditelja jedva čekaju djecu da ponovo gledaju crtaće, crtaju i da se igraju :D , a da niko ne misli da su prolupali. Biciklam u teretani. Oni imaju pravi bic sa sjedištem udobnim, a ovaj moj kućni je kao neka igračka. Njega tata vozi i čudno je postavljeno sjedište, stalno klizim i lupam koljenima od kontrolnu tablu.
    Dan totalno nije dobar. Užasno se osjećam, neka mlohavost me spopala. Tek ću da idem do teretane. Ništa mi se ne da cijeli dan, samo sam te kiflice napravila i bila na engleskom, i tamo je čas bio truo. Prije ingliša sam otišla po telefon koji je skrckan već mjesecima i ustanovim da su mi instalirali novi sistem. Poludila sam i suzu pustila. Sve fotke su mi u njemu bile, a nisu imali nikakvu potrebu da to rade. Grrrrrr. Sutra ću da ih zovem da vrištim. Još sam sutra kući pa pičim na puteljak u pola ponioći. Imam hrpu obaveza, nemam pojma kako ću sve da stignem. Bljak bljak bljak. :mahalo:
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik

od smiljana78 » pre 9 godine

Samo da se prijavim :headbang:
    Cestitam na zavidnom kambeku!

Moje budno oko te prati :evil:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ojojjjjjjjjojjjjjjjjj. Dan je trka/frka/panika. Od jutros tabanam po gradu, a sad sam ušla u kuću. Svašta sam stigla da pozavršavam, hvala Bogu dragom. Još da se spakujem, skoknem do teretane, a onda lagano na puteljak. Pričala sam danas na engleskom i dobila komplimenAt da se sasvim fino izražavam. Jupiii jeeeeeeee. Divan dan, divan dan, mala pobjeda za mene.
    53/91 V-dan
    2 banane, 3 kruga ananasa, narandža, jabuka, kikiriki
    Fa: 45 min biciklanja
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Kao da smo se dogovorile, i Misa bega na put :013:
    Odoh u Srbijicu,posecujem te kad se vrnem :D :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

54/91 P-dan
    D:bademi i čaj
    R:sir,paradajz,kriška hljeba,jogurt -savršen sir
    V:brljotina u vidu najnovije, najbolje sirnice, izvedene pod režiserskom palicom moje voljene kume

Savršen dan. Ne stižem da pišem,prvom prilikom ću. Ljubim vas sve.
    Poslednja izmena od narcisa u 29 Oct 2015, 15:20, izmenjeno 1 put ukupno.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

55/91 S-dan
    D:mandarine
    U:brusnice
    R:2,5 vecih kuvanih krompira, paradajz, kriška hljeba
    V:kuvan krompir i paradajz

Nabadam preko starinskog telefona,ne mogu da sredim post, niti da piskaram kako i koliko bih htjela.
    Poslednja izmena od narcisa u 29 Oct 2015, 15:22, izmenjeno 1 put ukupno.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

56/91 Uh-dan
    D:grozđe
    Ux2:brusnice
    R:2 đevreka i jedna neugledna integralna pogačica
    V:mafiši, 3 vanilice, šolja mlijeka + rebro crne čokolade
    Fa:7 sati aktivnog tabananja po ovozemaljskom olićenju raja, pod opterećenjem u vidu 15 novih knjižica

Dan traje strašno dugo, krepala sam, ali sam srećna. Prehlada drugi stadijum. E da i ucinila sam dobro djelo spašavanja klinke koja se onesvjestila. Mahanje.
    Poslednja izmena od narcisa u 29 Oct 2015, 15:25, izmenjeno 1 put ukupno.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Ne verujem da ti niko nije pisao do sada...mislim ovih dana kako te nema,..zena ode na par dana na put, i nema ljudi u njenom dnevniku...ccc...
    Samo se ti nama lepo provedi, nauzivaj se, i pozuri nazad, brzo pakuj kofere i put pod noge, vec nam falis :009: :-P :009:
    ...nekako meni najvise...
    C*M*O*K
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

57/91 V-dan
    2 banane, grožđe, badem, kikiriki, smokve sušene

Smokve i kikiriki sam dobila na poklon od moje omiljene Jetrve. Jezik mi se ukočio koliko smo čavrljale, a mogle bismo još toliko, bar. Plan za održavanje skoro kompletiran i bićete uskoro obavještene o detaljima. Još sutra gostujem u Bg-u, a prekosutra kuća i vaganje. Cmok.
    Poslednja izmena od narcisa u 29 Oct 2015, 15:28, izmenjeno 1 put ukupno.
  • AnaNirvana
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od AnaNirvana » pre 9 godine

Mene sjutra ceka taj famozni vitaminski dan. Odlicno se sjecam kriza tokom njega, ali i neizmjerne srece i zadovoljstva, a naročito ponosa narednog dana :D
    Još samo da naučim da se ne vagam svakodnevno :oops:
Odgovori 2547 postova