Dobro je ovo sa otkrivanjem novih kostiju....hehe...
P.S. I ne preteruj za tu Debeliccku Mršavu...... stidim se

))))

, godinama njegujem virtuelna prijateljstva, sli ovo mi je prva suza (sretnica). Hvala vam beskonačno, na pozitivnoj energiji i veselju zbog mene. Čudno je to koliko empatije može neka nn osoba da ima prema meni nn, i obrnuto. Uf baš sam se raspekmezala, i hvala vam što postojite! (očigledno mene PMS trese kada završi MS
)
do sutra, ali ja samo istinu zboruvam

))
)))

Sada si me razveselila, ja još uvijek razmišljam o njima kao o grijehu ( doduše tješila sam se time da su plod, morski plod
). Danas sam uredno prošla sa polubrljom, ručak je bio po ps-u kako je i najavljen, ali sam glupača zaboravila šniclu ala lanč paket na komodi u hodniku, tako da sam vecerala komadić bijelog mesa ( ostala sam na proteinima, ali jbg iz druge familije živuljki).
, a alkoholu uspjevam da uzmaknem za dlaku (stalno me nutkaju, i ne mogu da lažem da mi je lako, ali borba je u toku i tješi me misao o prvom maju kada sam najavila apsolutno kontuzovanje, ali sve mi se nešto čini da ću zamjeniti taj alkoholizam i da ću se sutra olešiti, a za prvi maj biti bela rada koja neće ni primirisati cugi 

:*

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.