Moj stari je imao povisen secer, ne nesto puno ali je bio iznad crte. I smrsao je nekih 17 kila i secer mu se vratio u normalu.Koliko tvoja mama ima godina cacacac? Objasni mami da sa skidanjem kilograma moze dosta da popravi oko svog zdravlja.
Preddijabetis ili tkz. netolerancija jeste pochetna faza dijabetisa i ako neshto ne uradi tvoja mama ce ga sigurno dobiti...Eh da sam ja bila pametnijanego sam stigla do insulina pa sad muka da ga se reshim
Imam i ja problem sa shtitnom zljezdom ali ja imam manjak hormona pa mi nije trebala operacija vec samo pijem jedan lekic do kraja zivota
Te stvari su povezane...radi se o poremecaju metabolizma...s tim ide i debljina (i zna biti velika i ozbiljno ugroziti zdravlje). Mene je to sve spopalo kad sam se priblizila 50-oj. Problem je shto je tu i menopauza , pa ako ti se josh zivot " zakundachi" onda stresovi razne vrste i onda ne mislish na sebe....gutash te shake lekova ne bi li odlozio propadanje organa umesto da se posvetish sebi...Oni koji vam kazu da ce u starosti naci mira ( shto sam i ja naivno mislila) i posvetiti se sebi nemaju pojma o chemu prichaju
Brige nikad ne prestaju osim ako si skot pa gledash samo sebe...celog zivota brinesh za svoju decu a onda nastavish i za unuchad...
![]()
Mama ima 66 godina i poslednjih nekoliko godina ima problem sa dijabetesom. Mada tu su i ostale boljke, pa svakodnevni stresovi, pritom je i asmaticar, nema stitnu zlezdu jer je operisala tumor iste i tako... pocela je da dodaje na tezini posle operacije, pa je onda smrsala pre tri godine kad se tata razboleo jer je morala non stop oko njega da trckara jer je bio nepokretan, posle njegove smrti je pocela opet da dodaje kilice. Mada, ona ne jede kolicinski mnogo, dosta se krece i mislim da kad bude krenula sa UNkom i kilice ce brzo da odu.Koliko tvoja mama ima godina cacacac? Objasni mami da sa skidanjem kilograma moze dosta da popravi oko svog zdravlja.
Preddijabetis ili tkz. netolerancija jeste pochetna faza dijabetisa i ako neshto ne uradi tvoja mama ce ga sigurno dobiti...Eh da sam ja bila pametnijanego sam stigla do insulina pa sad muka da ga se reshim
Imam i ja problem sa shtitnom zljezdom ali ja imam manjak hormona pa mi nije trebala operacija vec samo pijem jedan lekic do kraja zivota
Te stvari su povezane...radi se o poremecaju metabolizma...s tim ide i debljina (i zna biti velika i ozbiljno ugroziti zdravlje). Mene je to sve spopalo kad sam se priblizila 50-oj. Problem je shto je tu i menopauza , pa ako ti se josh zivot " zakundachi" onda stresovi razne vrste i onda ne mislish na sebe....gutash te shake lekova ne bi li odlozio propadanje organa umesto da se posvetish sebi...Oni koji vam kazu da ce u starosti naci mira ( shto sam i ja naivno mislila) i posvetiti se sebi nemaju pojma o chemu prichaju
Brige nikad ne prestaju osim ako si skot pa gledash samo sebe...celog zivota brinesh za svoju decu a onda nastavish i za unuchad...
![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.