Bice susret negde u Smederevu, makar na prolece da utvrdimo gradivo,
, mislim vezbe itd...
, mislim vezbe itd...
) i chini mi se jako, jako dobro! Sve ti lepo objasni, i kako ces da dises, i kako ces da radis ako nemas snage za maximum od te vezbe ..
dudank napisao:BeogradjankaONLINE napisao:Oho-ho
Joj, Beo, da si me videla juče kako sam se zagnjurila u tanjir i u kriglu...Nezdravo je koliko dobro spremaju (koliko sam provalila, kuhinja je francuska em nemačka), znaš kako izgleda kad ti iznesu neko "prosto" jelo, a spremljeno do perverzije. Eh, da, pivo sami prave, vodili su nas da vidimo... Ma ja sam ćurka, baš sam izgubila naviku da idem na takve male izlete, a ništa lepše od overavanja restorana.

(motivise) 

Išla danas da kupim čizme i našla ono što sam htela
- i to na sniženju, što je još lepše - a sad sam odradila moju dnevnu turu i smem da se pohvalim sa celih 10 trbušnjaka.
Dobro, ipak je napredak... Ovo što radim je valjda starije i od Lokice, program Džejn Fonde iz... osamdeset i neke, i zapravo nije loš, samo što mnogo slabo forsira ruke, pre sam radila s tegovima, ali sad ne smem zbog šake, da opet nešto ne kvrcne. Beo, hvala na ideji, potražiću još neko čudo.

Jaoj, samo da mi je da razmrdam ove plećke... imam neko okoštavanje, puca k'o da krunim kukuruz.

Jaoj, samo da mi je da razmrdam ove plećke... imam neko okoštavanje, puca k'o da krunim kukuruz.
Ne bi ti meni dugo krckala...

lasata napisao:Eh, sto mi nisi malo blize da te samo pola sata uteram u jogu...Ne bi ti meni dugo krckala...
E... bila bih ja zahvalna i te kako... Bar sam sad uvidela koliko sam zarđala, a to bogme neće moći, kad sam uspela da skinem 19 kila, ima i da razradim baglame. Upravo sam (autocenzura) sa rapidshare-a (autocenzura) lep pilates program. 

A sto ti je blam? Pa te devojke imaju majke nasih godina, pa valjda razumeju 'slucaj' 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.