Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od narcisa » pre 10 godine

Dudo, Dudice, vrati nam seee :bas_tuzan: znam da si u obavezama preko trepavica, ali bar jednu riječ škrabni :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 10 godine

Tu sam, tu sam, samo da mi se malo normalizuje život... od večeras normalan raspored. :) Dobra sam, imam -200 u međuvremenu, nisam ništa brljala, jedino nisam stizala da se upisujem. (Ni danas nije pametno, jer možda ću imati povod za brlj, ali o tom potom, heh. :D )

Večeras ili sutra detaljnije, eto, samo da javim da sam prisutna. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Izveštaj, kako sam obećala juče. :)

Imala sam totalno vanrednih nedelju dana (posô-kuća-maman + neki redovni lekarski pregledi), ali ni jednog jedinog (do sinoć) nisam odstupila od redovne ishrane, s time što nisam baš posebno vodila računa kad šta jedem, nego sam samo pratila ustaljene količine (tj. redosled obroka bio je kako kad), dva dana su bila malo pojačana lubenicom, sinoć lepo alkoholisanje (i to slatki amaro), zvanično imam 200 g manje, nezvanično 400, ali to nek se potvrdi još malo. Ako se potvrdi, to je -2 kg za ovih mesec dana otkako sam se uozbiljila. Sinoć smo nešto nezvanično slavili, ako ovih dana bude i zvanična potvrda (a trebalo bi), najavljujem još jedan težak brlj za vikend. Klopa danas ovakva:

D: ajran 0,4 l + dodaci
    R: sir oko 200 g + salata
    U: jabuka (ili dve, male su)
    V1: škembe čorba, salata
    V2: šnicla, salata
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 10 godine

Svaka ti čast.Svojim doličnim ponašanjem ,pelivenim alhoholom,kao flabirana banana daješ podrušku :pivo:
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Za stanje na vaZi i za razlog za slavlje :pivo: !!!
    Nekako ne sumnjam da ćeš sada nastaviti da kliziš sa kilažom, prema onoj željenoj težini... Neke pantalone si već osvojila, ideš dalje!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 10 godine

Nadam se, a i želim da su ti redovni pregledi bili zadovoljavajući!?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, juče sam i bila kao flambirana banana... onako zbljaknuta. :16: Imala sam baš naporan dan (više od neispavanosti zapravo), ali što bi ti rekla, "dolično sam se ponašala" (jedino sam jabuke zamenila smokvama, ko da odoli).

Mršo, neću da kažem da su se "stekle okolnosti" (još se nisu stekle, tj. imam i dalje dovoljno muka da mi izgled bude deseta briga), samo sam prosto osetila da mogu... a mm je toliko oduševljen i ovom malom promenom da su mi nikla krilca :angel2: , mislim, ko ne voli da sluša komplimente, heh. :D Čekam da ode još koja stotina (tj. ne čekam, nego radim na tome), pa da vidim hoće li pasti i te druge pantalone, posle čega ostaju samo još dvoje za osvajanje (što govori o broju mojih pantalona, ukupno 5, tj. 6, raspoređenih u 4 broja, ali u te šeste sumnjam da ću uspeti ikad više da se udenem). U struku samo još 4 cm do apsolutno svih suknjica... i nekako se već lakše osećam kad stanem pred ormar. Povod za slavlje objaviću čim bude zvaničan ;) , dotle :pivo: !

Anči, tehnički su to redovni pregledi kod ginekologa koje bi svaka žena trebalo da obavi jednom godišnje, a u praksi prvi put idem na sve komplet jer sam lenja buba kad su posredi lekari. (Mada je i razumljivo što su mi se smučili.) Zasad je sve super, imam još neke iduće nedelje, nadam se da će i to sve biti OK. Pala mi je nedavno na pamet u suštini glupa misao, spremamo se za neka velika ulaganja s tom kupovinom kuće i selidbom... i samo sam pomislila šta bi bilo da me nešto zdravstveno trefi usred svega toga... i tako sam naterala sebe da odem i da proverim bar neke osnovne stvari, tako da u stvari i nije bila baš toliko glupa misao, eto još jedne koristi od selidbe. :D

Pojma nemam šta danas jedem, biće slično kao juče, upisaću kasnije. Imamo neki divan novi sir, pa je moguće da će na njemu da bude bazirana većina obroka.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Mhaluša u meni jedva čeka divne vijesti. Za zdravstvenu brigu svaka čast, ja se kanim da odem po uputnicu za kičmu(forum me potaknuo, hvala mu). Bolje ikad-nego nikad. Skontala sam da u životu nisam bila kod doktora. Kad sam prije mjesec dana išla da s biroa uzmem tu potvrdu da mogu da ovjerim knjižicu, vidjela sam da imam samo 5 ovjera od 94-te... Dakle da kucnem u drvo :nasilan: . Valjda ću se sabrati da uradim kompletan pregled...iako je kod mene ona logika ići ću kod doktora kad me nešto zaboli. :pivo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Upravo su stigle! :) Diplomirali smo...

Prvo uzbuđenje je bilo prekjuče, ali nije mi ni sad svejedno, iako je ovo sad samo formalna potvrda. :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :veseljak: :013: :veseljak: I imala sam tip na te vijesti (luđa verzija u mojoj glavi je bila da ti se sinek ženi :D -biće i to jednoga dana). Čestitam ponosnoj majci, a najviše mom koleZi :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Narcisa, hvala u ime ponosne mame i koleZe. :D Nekako je prebrzo prošlo, još sam u čudu. Sreća pa je tu državna administracija da nam umanji čudo, sad kreće daj pare za ovu potvrdu i onu potvrdu, skupi dokumenta za otpis studentskog kredita i otkrij kome treba da ih predaš itd., manje komplikovano i jeftinije bi bilo da se oženio, ali bože moj. :D

Juče sam brljnula samo sa oko 750 ml piva, dan mi je inače bio redovan (sir, sir, 2 manje šnicle, gomila salate, dinstano povrće, 3 smokve), danas imam više na vagi, i nije me briga. (Ali sad opet pazim, pošto idućeg vikenda izvodim društvo na čašćavanje i hoću da izgledam dolično. :D )

Danas:

D: ajran + dodaci
    R: sir + ljute papričice
    U: /
    V1: šunka, salata
    ovde između pomorandža i 3 mandarine
    V2: minijaturna šnicla, dinstane pečurke
    Poslednja izmena od dudank u 11 Oct 2014, 11:33, izmenjeno 1 put ukupno.
  • buckulina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od buckulina » pre 10 godine

Cestitke ponosnoj mami za sinovu diplomu! :veseljak:
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 10 godine

Ja se naježila od zadovoljstva.Sve čestitke,tebi,njemu i celoj porodici.Svi su tu učesnici i podrška.Jedan kraj i jedan početak.Sve najbolje ,sve najlepše sa diplomom
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 10 godine

Čestitam mami na sinovljevoj diplomi, i sinu naravno! :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    Svaka čast! :013:
    Bravo i za uozbiljavanje za ishranu i minus! :013:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 10 godine

Ponovo čestitam! Divan dan, divan dan! :pivo:

(poznajući te, ne sumnjam da ćeš nastupajućempredstojećem izlasku pristupiti na visini zadatka i visini štikle, sa ispražnjenim low carb stomakom i minimizovanom kilažom u najslađoj haljinici - izlazak sledećeg vikenda)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
Odgovori 9033 postova