Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 15 godine

Eh, da, pa nisam ja za džabe morala da nosim isključivo crvene hulahopke kad sam bila mala... :D Ali danas imam radosnu vest da je vaga proradila :013: - tj. proradila kako treba, meri tačno kilo više od stare, kako je i bilo. Sad dubok udah pa dalje... mada nisam sigurna da više slabim, ali vredi probati, izuzetno sam rešena da skinem i ovo poslednje kilo, pa ću možda... snagom volje. :D

Danas:

D: breskvice
    R: dve šake pečenog kestena, bistri deo boršča
    U: povrće iz boršča (luk, paprika, cvekla, šargarepa, plavi patlidžan)
    V: junetina iz boršča, svež crni luk, 100 g sira
    Poslednja izmena od dudank u 23 Oct 2009, 22:52, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Bravo za vagu! :)

Sad gledam tvoj jelovnik, pa uporedjujem sa svojim .. tu je negde .. cak sam voce redukovala, umesto voca jedem jogurt i pahuljice .. umesto chorbe jedem varivo od neutralnog povrca, ili salate ... znaci, nista skrob .. svaki dan imam sniclu i sir sa 0% mm .. jedno parce hleba dnevno .. nekad dodam malu konzervu tune (50 gr), nekad 2 belanca .. sve u svemu to je nishta kaloricno .. ali je nishta i u minusu .. jos i bajs vozim pa i tu ode 150 cal ..

E pa stvarno ne znam sta se to desava u mom slucaju.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Kud ćeš bolji dokaz da ne slabimo svi od svega... Ja sam isprobavala dok nisam pouzdano ustanovila da se od skroba gojim, od mesa slabim, e još kad bih sebi mogla da priuštim meso za doručak, ručak i večeru... što bih još i mogla, ali onda bi još tri muškarca prikukala da hoće i oni, što samo ja... i kad bih bila dovoljno disciplinovana da rupe od kalorija ne popunjavam hlebom... Svako ima neki čvorak, samo treba da se nađe.

Mene upravo razočara vaga, pokaza mi opet malo više, ali to nije njeno više nego MOJE više... Vala, ja ne idem ispod ovih 1200 kcal dnevno, pa kako mi bude! I uvodim FA, ovo me je prelomilo, ionako se mesecima nakanjujem.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Doooobra odluka! :headbang:
    Ovaj zadnji kilogram ces lako istopiti, ali bi FA trebalo da postane tvoje dugorocnije opredeljenje.
    Puno srece!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Vera, na podršci. Gledam tebe kako si aktivna, bude me sramota.

Sad ću da vidim šta mogu da izvedem za danas... Nisam pobornik večernjeg vežbanja, ali takođe ne volim da počinjem "od sutra". A i kičma će mi jednog dana biti zahvalna, bar se nadam.

Edit*: Namestila mi se šetnja, 40 minuta žestoko brzog hoda, a namerno sam obukla deblju jaknu da se malo oznojim... htela sam i da počnem s trbušnjacima (konačno), ali mislim da to nije pametno uveče, kad su leđni mišići već umorni, a ionako bi mi više prijalo trčanje za moje bolne noge... samo još kad bih imala gde da trčim a da me ne jure psi lutalice.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Pa kao ,,iskusni'' vezbac :020: savetujem istezanje.
    Kreni one vezbe iz osnovne skole: vrat, ramena, ruke, struk, kukovi, mozes posle parter, ako ti ostane inspiracija, da istegnes kicmu.
    Odlozices spavanje sigurno za sat, a priredices i klincima spektakl, ako su budni.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Istežem se već odavno, ali to ne računam, treba mi nešto onako za puf-puf... :) Samo parter mi manjka... mislena imenica, jer je jedini prostor gde ima mesta na podu dečja soba, a za to se treba izboriti. Užas kako nam je stan pretrpan, nema mnogo nameštaja, ali sam raspored je :shock: .

U međuvremenu sam imala izmene u jelu... odoh da editujem. Ne znam koliko kalorija ima u dve šake kestenja, ja tvrdim da nisam pojela više od 200 g, a muž kaže da sam spucala pola kila... pomoć!
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Pa sta te briga sta on kaze... Ne moze njegova da bude zadnja... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ahahahahh, tek sam sad shvatila šta je hteo da kaže kad sam pitala koliko stane u moje dve šake... :16: O, bože, za koga sam se ja udala...
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Vidim Dudo da je ovde veselo ... otići će uskoro i tih poslednjih 0.9 kg videćeš ... a za muža, veruj mi da je skroman u odnosu na mog šta bi rekao ... :16:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Verujem ti, Biljka... :16: Skromnost im je vrlina. :D

Kod mene nema pomaka, tako da sam rešila da uklonim napast u vidu hleba... sinoć sam ispekla moj omiljeni hleb s lanom i napravila dvopek, tako da sad valjda više neće da me mami da pojedem više nego što treba pa da posle zakidam sebi na jogurtu. Za FA ćemo videti... nešto će biti.

D: breskvice
    R: boršč, jogurt, 1 dvopek
    U: boršč, jogurt
    V: meso iz boršča, salata, malo jogurta ili sira

Edit*: Upravo sam probno odradila seriju vežbica, i to onih najlakših, prvi krug zagrevanja... potresan ishod. :cry: Rameni pojas - leva plećka polupokretna plus boli kao đavo. Leva podlaktica oslabljena zbog udlage koju nosim dok radim. Vežbe za struk i zadnju ložu dobro prošle, prednja nikad nija ni bila problem, ali zato cela 4 (četiri) trbušnjaka u odnosu na nekadašnjih 120 u komadu... posle četvrtog sam se sručila na patos. Večeras će biti i brza šetnja, ali definitivno nema ništa bez sistematskog vežbanja.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

samo polako Dudo i ne odustaj, svaki sledeci put povecaj broj trbusnjaka... ne ces ni primetiti kako lepo ide :009:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Polako, draga, nemoj da padnes...imas ti i druge obaveze, nemoj da ti dusa bude u nosu dok vezbas.
    Hrabro, ali umereno! :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, Nenić, kud ćeš skromnije od 4 trbušnjaka... :D E vala sam zaribala skroz, a najviše sam zaribala upravo zbog posla - po ceo dan za kompjuterom, čak je većinu kućnih poslova preuzeo muž. Ali pošto kod mene nema natrag, evo, počela sam konačno... i neću da odustanem. :)

Večeras je opet pala lepa šetnjica, izduvala sam se, nadisala, oznojila... dovoljno za lep dan. :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Setnja, do preznojavanja, to je prava stvar, bravo! :14:
Odgovori 9033 postova