Jeeej, ko je to meni svratio u goste!

Hajd' brže kreći na bilo šta, da uđeš i ti u klub što pre... Al' nemoj i u klimaks što pre.
Beo, razumem osećaj, jer koliko god da je moj (sadašnji) muž divan i predivan, ipak je ono vreme između dva braka bilo... hehe, znaš već.

Sloboda slobodica, najbolja drugarica.

U međuvremenu sam... blago besna, sinoć smo imali incident u kući, a posledica je to da ja sad nisam sigurna da li mi nova vaga dobro radi.

Da ne misli neko da se gađamo vagama - malo dete se nešto naljutilo na mene i demonstrativno potrčalo u drugu sobu, i tako se saplelo o vagu da je odskočila i tresnula, i sad izgleda da su joj se nožice malo nabile jer blago klacka na pločicama (a nije klackala) i pokazuje svima 600-800 g više (meni čak različito na dva mesta, a ni to nije radila). Imala sam želju odmah da izađem i kupim novu (od njegovih para, razume se), ali sačekaću neki dan, možda će ipak da slegnu te nožice. Mada ne znam šta se čudim, ovo je hiljadita stvar koju lome na tako neki tupav način. Eh, da, sad me je to podsetilo kad je stariji sin krnuo tegove u nov plakar, otprilike kao klinac na ovom klipu, hahah

:
http://www.youtube.com/watch?v=kPIoTKMa3zwDanas:
D: 2 breskve
R: dinstano povrće od juče, malo hleba
U: dinstano povrće, jogurt
V: kiseli kupus s mesom (bez ulja i zaprške)