Moravka, tako mogu da zamišljam da jedem gulaš sa testeninama.

A ovo je prosto alergijska reakcija, u 99% slučajeva javiće mi se otok na licu, i to ne neki koji samo ja vidim, nego ponekad takav da se ne bih usudila na ulicu da izađem, jer bi me neko poslao u hitnu pomoć. Nisam htela da se kljukam antihistaminicima juče, izdržala sam i danas sam OK... prosto mora da se živi s tim.

Mršo, odomaćuj se kol'ko voliš, lepo je kad si mi u dnevniku.

U međuvremenu se setih da ipak imam salatu u supi... tj. imam onu moju čorbicu od zelene salate, tako da i ta tvrdnja pada u vodu. Videla sam da ste kod tebe pričale o salatama, moja najdraža je ona naša stara, balkanska... koju zovu "rimska", ali je poreklom baš sa Balkana. Ona tanka i mala što liči pomalo oblikom na list maslačka, nije napumpana i intenzivno je zelena, ako znaš na koju mislim. Samo se teško nalazi, pa zažalim bezbroj puta što nemam neku bašticu.
Anči, salata verovatno čak iz TV može da posluži kao bezopasna grickalica, samo kad bismo mogli da naviknemo sebe... meni je najgore kad pravimo neku večerinku pa se zapričam s društvom, tad mi često ruka sama krene (a sve zgodno da štrpneš ovde i onde), tako da znam taj osećaj kad u nekom trenutku shvatiš šta si sve obrstio. (I onaj nesrećni kikiriki subotom... mere nemam.

)
Juče bila dobra, sve jela kako piše, sem što sam umesto grejpfruta maznula jabuku (počela da vene, pa mi bilo žao da propadne). Danas jedem identično kao juče (dete neće boraniju pa moram da je dovršim ja

), a ni sutra neće biti brlj-dan, čuvam se za nedelju i čvarke.