Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 12 godine

Hvala, Maggie, može i sa zakašnjenjem. :)

Iskreno, preko dana izgledam starije, uveče se ne vide bore. :16:
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Kako me nasmija! Sjetih se kad sam tek upisala faks, sretnem druga iz Osnovne koga nisam vidjela godinama. I to sa djevojkom. Upozna nas, popričasmo i svako svojim putem. Za par sedmica sretnemo se opet i pita on mene: "I? Kakva mi je djevojka? Dobro, nije nešto na dnevnom svjetlu, u diskoteci sam je upoznao." :zuba:

Onda ti nama samo te noćne slike postavljaj, da uživamo (i zavidimo). 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Onaj vrisak kad se probudiš pored nekog... :16:

Ne treba da mi zavidite, jer vi ćete imati moju kilažu, a ja vaše godine nikad više... :)
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 12 godine

Zeno draga, ili da pisem curice. Pa ti si bomba!!!

Odlicno izgledas , aj na paprike ima ih za cijeli forum. Ti se slikas za forumske potrebe , a ja slikam hranu za forumske potrebe :)

Za tebe ih punim i sa sirom, da bude lowcorb :wink:
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Alisa_GG » pre 12 godine

Auuuuuu kakvo telo svaka cast stvarno sam bez teksta :o
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 12 godine

Mogli bismo da te zovemo Dorijan(a) Grej, nema ni tragova starenju! :14: Možda još više potvrđeno time da se ne vide ni tragovi poroka kao što su pivce, pica i cigarete. :D Šalim se malo, ali kapa dole! I sad gledam, ne znam da li bih se i sama odlučila za nešto smelije, još uvek imam štošta da prikrijem. :cry:

Taman sam ti se zahvalila na pitanjima, a već imam sledeće. :16: Od sutra bih počela sa ispijanjem zelene gline. Šta misliš o njoj? Tamo stoji da bi trebalo izbaciti mleko i mlečne proizvode, meso, slatkiše (šećer, med), što mi u principu i ne bi teško palo nekih nedelju dana, a posle bih to po malo uvodila, jer celo čišćenje traje 3 nedelje. Imaš li nekih iskustava?

Još jednom :009:
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jaco, meni je danas od tvojih paprika pošla voda na usta, hoću da dođem na paprike. :16: Kod tebe je rizično ulaziti u dnevnik... mnogo ukusne slike. :010:

Alisa, vi mlade cure možete to još brže i lakše, i naravno da ćete da izgledate stoput bolje nego ja sa duplo više godina... ja samo mogu da izgledam pristojno, a vi možete da budete prave bombe! :headbang:

Mohita, imam pušačke bore oko usta, nažalost, ali oko očiju ni boricu, što pripisujem isključivo dejstvu piva. :16: O zelenoj glini zaista ništa ne znam, čitala sam i dobre stvari i neka upozorenja, otprilike da nije uvek pravilno hemijski obrađena i da može imati kontraefekat, zadržavanje nekih metala u organizmu... tako da zaista ne znam, morala bi da se raspitaš negde ko je pouzdan i odgovoran proizvođač, pa da probaš. :neznalica: Verujem da ona ima efekta, čim se vekovima koristi, a svakako ti neće ništa smetati da se na nedelju dana odrekneš nekih namirnica, samo pretpostavljam da treba znati koja tačno treba da se kupi. Našla sam da je Homozel odobren od VMA, pretpostavljam da je to već neka garancija. Ala ti pomogoh sad... :16:
  • Mohita
    Amater
    Amater

od Mohita » pre 12 godine

Sada sam baš otišla da proverim, i imam neku iz "Riznica prirode", kupljenu u apoteci, valjda će biti OK. :005: A imala sam još jedno pitanjce, ali bih na pp, ako ti odgovara. :oops: Nije ništa hitno, onako usput, kad možeš. :)
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo udri... :)
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Juuuu, umalo slike da propustim!
    Kakve none! Stvarno ne preterujem, ali Dudo stvarno si zgodna! Imaš baš jako lepe noge i linija je suuuuper! Sve pohvale! :)
    (Kandidatkinja za snajku je verovatno bila šokirana :) )
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Magi, pretera ga, bre, svako je zgodan kad smrša (što i vama želimo). :) Btw, haljinica fino krije viškove... pa sam se ja uobrazila... i sinoć malo brljala :nasilan: , danas se uzimam u pamet jer vaga kreće naviše umesto naniže. A pored kzs sam kao omanji tenkić, dete je zgodno za medalju :01: , tako da sam ostala u klasi "držeća mama", čak sam i malo pristojniju haljinicu obukla... bar mislim da nisam ostavila šokantan utisak.

Imam ludnicu od dana, valjda neću opet da se otmem kontroli. Juče sam u stvari čitav dan imala napade prave gladi. Ne mogu svega ni da se prisetim... mislim da sam jedno 25 puta ustajala da nešto njupnem. Tipa 2-3 listića šunke, pa 5-6 čvaraka, pa mala šnicla, pa lubenica, pa parčence slanine, pa jogurt, pa salata, pa opet malo slanine... na kraju mi je pukao film i pojela sam hleb i jogurt i to mi je umirilo krizu, samo što se danas osećam kao prase, ne volim te svaštarske dane i ne prijaju mi.

Pokušaj normalnog jelovnika:

D: jogurt + dodaci
    R: oko 150 g pržene kobasice, salata
    U: kajsije
    U2: izmena - umesto lubenice limenka piva... ubijte me, ali morala sam... :neznalica:
    V: tikvice i paradajz sa sirom i belim lukom (sve zapečeno u rerni), salata
    Poslednja izmena od dudank u 07 Jul 2013, 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Što neko reće, umalo da propustim slike. Ma ženo, izgledaš fenomenalno! :013:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Sviđa mi se ovo Svaštarski dani..i ja ih slično zovem i takođe ih ne volim...potrebno je da što jednostavnije jedemo...mislim da ne bude hiljadu nečega u jednom danu....
    Nego, nije to sad bitno....
    Stvarno izgledaš fenomenalno, ali ti to znaš i sama!
    Na ovim slikama izgledaš bolje nego na onim maturskim, ne znam kako i zašto....ali izgledaš još bolje...
    Ne znam kako izgledaš uživo...ali je verujem da su ove slike realna slika tebe...(osim ako su iz neke prerađivačko editorske industrije, šalim se naravno)....

Sad već moram da te pitam, iako nisam baš u elementu, ali posle ću da zaboravim:
    Znamo da se hraniš pametno i zdravo, da imaš znanje i iskustvo i da umeš da koristiš isto u odabiru hrane, znamo da vodiš računa i slušaš telo i sve to...
    Ali, pitam ja tebe sada...da li ti vežbaš ili je ovo sve rezultat šejtana, piva...itd....hehe.
    Vežbaš li i šta vežbaš? Ako ne vežbaš sada a vežbala si u prošlosti kada si skidala one kg, šta si radila?

Verujem da bježvaš sa mužem (kako je govorila Tinčica), i to jeste dragocena vežba, ali znam da nije dovoljna.....
    8)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sad ću da ti odam tajnu... one maturske su rađene s profesionalnim velikim blicom i svi izgledamo matorije. :) A na ovoj imam "fotošop" u vidu isključenog blica, tako da se u polumraku ne vidi baš svaka borica. :evil: I macnula sam se malo "onim" za potamnjivanje... drugih efekata nema. :neznalica:

Sad ne vežbam ama baš nimalo, ali imam dobar istorijat FA do neke svoje 29. godine (to je bilo 1999. :D ). Otad sam prvi put vežbala tek 2010, kad sam već bila smršala, i to samo jedno proleće i leto (malo zumbice i tome sličnog), pošto sam posle toga zaglavila sa operacijom... i imam običaj s mene pa na uštap da odradim neku vežbicu za razgibavanje kičme i kukova, ali to ne spada u prave vežbe, ne troši se ni kalorija. Tako da mislim da u suštini telo pamti oblik koji mu je zadat u mladosti... pametno telo. :) U principu sedim svakog dana 14 sati za kompjuterom.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Ovako, što se tiče bora, pa šta da se i ima neka, pa nije nam 23 godine...Ja ne mislim da imam bore, osim onih od smejanja, one dve kose od nosa na dole....ali znam da se vidi da imam te neke godine (38).....Mada, mnogi kažu da izgledam mlađe od nekih svojih vršnjaka i vršnjakinja....pogotovo sad kada se reših one tone kila koju sam bila nabacila....
    Ali, kada sam te pitala...nisam mislila na bore na licu, nego na telo...na ,,konfiguraciju terena,, na telu....
    Vidiš, i ja sam do recimo 2004. imala baš vežbački staž i to fanatičan ponekad...to je trajalo godinama....
    Posle je bilo po malo / sporadično / do nikad....osim što je uvek bilo dosta hodanja....

Međutim, nije dobro baš stanje....što je stvarno bezveze dozvoliti sebi, s obzirom da sam dosta dobro građena....šteta je to ne upristojiti malo bolje......Zato sam te pitala šta je to što ,,činiš,, na sebi...mada sam pretpostavljala da je ništa jer nikad ne spominješ nikakvu posebnu FA...
    Moje telo nije bilo dovoljno pametno, kao tvoje....mislim nije ništa strašno ali ......

Ja se inače sebi više sviđam sada nego u prošlosti kada sam na ovu istu kilažu imala i mišićnu masu od redovnog i pravilnog vežbanja.....ne bih ja tu nikakvu masu ničega dodavala....ali bi trebalo da malo poradim na kvalitetu to svakako.......pa te zato upitah za caku...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
Odgovori 9033 postova