Magi, juče sam zaboravila da se upišem.

Nije ni čudo kad sve isto jedem.

Anči, ti i ja se ne lišavamo malih zadovoljstava.

Meni se stvarno uželi povremeno duša neke lepe paštete, viršle, salame... Nije mi gadno što u njih trpaju otpad od proizvodnje mesa, sve je to za jelo, nego se ježim od kojekakve hemije, zato je maca doban inspektor.

Npr. ona voli hleb, počastimo je povremeno, i primetila sam da radije jede onaj običan iz pekare, koji je već sutradan tvrd, a ove "dugotrajne" iz celofana gricne samo malo ili nimalo - jedino objašnjenje može da bude da oseća prisustvo aditiva, za šta smo mi već izgubili osećaj. I sad se setih nečega što sam skroz zaboravila, kad sam bila dete, bili su samo obični hlebovi da se kupe, ali je povremeno stizao iz Bg takozvani "oplemenjeni" hleb, koji je po tri dana ostajao svež... i sećam se da mi je bio mnogo gadan, kao nešto veštačko, štipao me je za jezik. Imao je i neki ukus margarina, nije ličio na pravi 'lebac. A sad smo se svi navikli na takve hlebove, meni prvoj je lakše da kupim onaj u celofanu i da ne razmišljamo 3-4 dana o kupovini hleba.
Juče sam klopala isto kao i prethodnih dana, s time što sam pojela manju večeru i zveknula malo piva, bilo je neizdržljivo sparno u stanu. Danas se fino rashladilo, pa imam čak i pravo jelo.
D: ajran + dodaci
R: sir, salata
U: voće (dinja)
V: izmena (umesto đuveča) - pola litra jogurta i nešto malo hlebaĐuveč inače nije s mesom nego s nekim kobasičicama koje se meni uopšte ne sviđaju, ali se momci ovih dana rasturiše od njih.