Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od divlja ruža » pre 12 godine

Došao muž kući,kaže ženi...ona moja sekretarica skratila suknju dva cm,malo ali znači.Došao muž kući ,kaže ženi...ona moja sekretarica stavila broš os 2 cm...malo ali znači...
    Došao muž kući,kaže ženi...ona moja sekretarica skratila kosu 2 cm...malo ,ali znači.
    Došao muž kuci,kaže žena...bio danas vodoinstalater...ima samo 2 cm više od tvog...malo ali znači./mislila sam na struk :angel: /
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Dobar, Ružo, dobar. :D

Obaveštenjce - danas se održava opšti svetski marš protiv Monsanta, između ostalog i kod nas, pa ko može... ovde se vidi koje sve zemlje zvanično učestvuju http://occupy-monsanto.com/ , kod nas je zakazano u Bg, NS i Nišu na glavnim gradskim trgovima u 17 h. Ko može, neka se pridruži međunarodnoj borbi protiv GMO hrane.

Čitam ovih dana zanimljive vesti, Kina spaljuje i uništava ogromne količine hrane neprimerene za ljudsku ishranu. Bilo bi lepo da ta svest zaživi i kod nas dok još nije kasno.

Klopa:

D: jogurt + dodaci
    R: sir, salata
    U: jagode
    uveče: pivo
    V: velika pljeskavica, parčence sira, salata
    Poslednja izmena od dudank u 26 May 2013, 13:26, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

dudank napisao:..... Čim njega budem spakovala, krećem sa ajranom i drugim lepotama. ....

Dudo, šta je ajran??? :)
    Sa malim zakašnjenjem-bravo za minuuus! :veseljak:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Imaš ovde recopis viewtopic.php?f=18&t=3949 . :) Krećem s njim čim prođe ovaj hladni nalet, neće mi se ukiseliti ovako...

Fala na čestitkama, mada i nije neki minus, tj. samo se vraćam na staro, hahah. :) Juče sam puna elana htela da navučem stare farmerke... cvrc, zapeše na najkritičnijem mestu. :010:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Korisno obaveštenje, ali nažalost nisam mogla da idem :( ....mislim na marš....
    Inače mislim da nam nema spasa.....

Još jednom pozdrav za tvoju pametnu ishranu i pitanje - zar zelena salata ,,toleriše,, termičku obradu? (ili ja nisam dobro pročitala....čorbica, zelena salata ovo ono....????)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa i ne izgubi nešto mnogo vitamina, naročito kad se ubaci pred sam kraj, da je samo probiju 2-3 ključa. Isto je sa svim povrćem koje kuvamo. A fino popuni čorbicu za malo kalorija. :)

Zaboravila ja da je danas subota... da upišem posle to pivo, hahah. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sinoć smo imali baš sjajan provod... omaklo mi se malo više piva, praviću se da je bilo namerno i da tako treba u ovoj mojoj dijeti. :angel2:

Danas uredno, idem na obaranje jedinice, koja se već pojavljuje, ali nikako da se utvrdi na vagi... hoću da mi šorc stoji lepo kao Ani. :)

R: sir, krastavci
    U: ??
    V: verovatno neko povrće s jajima, ali videću još
  • Maza
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Maza » pre 12 godine

Duda, može li mala pomoć?

Gde se nalazi recept za fritatu? Pročitala sam u nekom dnevniku, nisam više sigurna čiji je :020: , da je praviš i da si postavila recept, ali ne znam gde da ga tražim.

Hvala unapred. :009:
    Ne odustajem...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ovde viewtopic.php?f=18&t=3949&start=15 (sve razmere otprilike, a možeš i da izgugluješ, ima sjajnih ideja na netu :) ).
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Ko zna šta mi jedemo i šta nam poturaju kao uvoz! Juće sam čula da je povučeno iz prodaje puno vrsta projinog-kukuruznog brašna, ali nisu naveli od kojih proizvodjaća. Navodno ima mnogo Aflatoksina, preko 12%. GMO je strašan, ali mi nemamo mnogo uticaja, a ni svesti. Ne verujem da će ti marševi, ili protesti uroditi plodom-nažalost! :neznalica:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Videh juće proteste za GMO hranu, ali u inostranstvu, ne i kod nas!
    Pogledaj u moj dnevnik!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Bili su i kod nas, ali nije se okupilo baš mnogo ljudi. A ne bi bilo loše da se malo talasa, jer naši su, izgleda, spremni da usvajaju i što moraju i što ne moraju u vezi sa GMO. :010:

Danas nije moj dan, nema broja sandala koje sam htela da kupim... maler.

Klopa uredna, mada sam zbog nečeg malo naduvena danas, pila sam noćas litre vode, verovatno zato.

R: sir, salata
    U: jagode
    V: neskrobna musaka (tikvice, boranija, svašta nešto zeleno, jaja, meso, mleko), salata
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

Kakvi diiiivni recepti! Hvala Dudo! :009:
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Ova fritata me baš zainteresovala, a veoma je prosta priprema, sa komplikovanim nazivom! Dok nisam pročitala zaista sam mislila da je to nešto vau! Ima dosta kombinacija, a meni se dopada ova sa sirom na kraju! :)
    Za GMO se potpuno slažem sa tobom, a velika količina vode zaista vezuje so, i može izavati nadutost! Pazi se! :)
    Naći ćeš ti sandalice, verujem u to. Gde slavite maturu? Možda si i pisala, ali ne verujem da bi mi promaklo.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Fritate su divne, nisam tamo dopisala, ali dobra ideja je i kombinacija s turšijom, to je još davno provalilo moje veliko dete.

Anči, biće ovde baš u mom komšiluku, jedan vrlo fin restorančić sa odličnom klopom, mada mene klopa tu ne zanima, hahah, ali lepo je mestašce, zavučeno a u centru grada i dobar je prostor. Videće se kad budu slike, tj. valjda će biti slike. :) Našla sam juče neke sandalice, ne baš ono što sam htela, ali zadovoljna sam... nije da nemam lepih sandala, znaš već da sam kolekcionar :D , ali htela sam malo zatvorenije na prstima za slučaj da bude kišice, pa sam uzela srebrne sa povelikom štiklom, nešto mi se svidela kombinacija srebrnog sa roze haljinom. Ček', mogu i da ih postavim:

Ne znam šta klopam danas, editovaću posle, ustala sam kasno i sad moram da jurim nekim poslom... kad dođem kući, pišem šta jedem.

Edit* - Odložena jurnjava, ipak sad pišem šta jedem. :)

R: sir i verovatno dinstano ili grilovano povrće (uz mlad luk :) )
    U: samo salata
    V: planiram neke domaće kobasice i salatu
Odgovori 9033 postova